Skip to content

13 Comments

 1. kongmorsverden
  onsdag 8. juni, 2011 @ 07:42

  Jamen det man køber når man sidder hjemme er jo nærmest gratis :-)Det er ligesom det man spiser når man står op – det feder ikke!!

  Reply

 2. Sysler fra hverdagen
  onsdag 8. juni, 2011 @ 08:14

  Dine små tegninger er da kanon, du behøver da ikke lære mere ;-).Ja dankort og computer er en dårlig cocktail. Kender det selv.

  Reply

 3. Stine K.A.
  onsdag 8. juni, 2011 @ 08:30

  Den scene udspillede sig også i går – bare med modsat slutscene. Æv. Venter tålmodigt ved døren i dag så! ;)

  Reply

 4. Eeyorenyk
  onsdag 8. juni, 2011 @ 08:34

  Haha – Jeg ventede faktisk lige at det VAR skoene, på magisk vis. :p Men sådan et hæfte er da ikke spor unyttigt – Tsk tsk – Det er en god basis viden for enhver tegneseriefreak. Ja, det er faktisk din RET at have det hæfte. En NØDVENDIGHED. Ja, nemlig. :p

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 8. juni, 2011 @ 09:08

  Kongmorsverden: Sådan føles det i hvert fald ;) Og så er det oven i købet ligesom at få en gave, når den endelig dukker op!Sysler fra hverdagen: Man kan altid lære mere (og da jeg ikke ligefrem er klar til ansættelse hos Disney, så er der kun én vej frem ;)Stine K.A.: Åh, det er så skuffende! Jeg HADER at vente på pakkeposten. Men Kasper kunne også kun blive skuffet med det udgangspunkt, levering fra England går jo aldrig så hurtigt.Eeyorenyk: Jamen det er da bare vigtigt med en guide til hvordan man tegner alt fra frøer til falske prinsesser og voodoo-mænd. Øhm. Det føltes i hvert fald vigtigt, da jeg købte den ;) Men nu har jeg jo hæftet, så hvorfor ikke bare nyde det?

  Reply

 6. denlangeneger
  onsdag 8. juni, 2011 @ 11:34

  Det er det gode ved at handle på nettet, man bruger slet ikke rigtige penge. Nej man gør ej. Og jeg synes helt klart at det er MEGET vigtigt at tegne frøer og prinsesser. Du bliver et hit til børnefødselsdage! :D

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 8. juni, 2011 @ 13:48

  Men alligevel er det som om de bliver trukket på kontoen? På den anden side drejede det sig om ca. 40 kr. Til at leve med.Jeg ER allerede et hit til børnefødselsdage ;) Jeg har aldrig (og kommer aldrig til) demonstreret det herinde, men efter 2 år som vikar i en vuggestue/børnehave er jeg blevet ret ferm udi prinsessetegningerne. Men kun dem. Resten af mine tegninger ligner gravhundene herinde. Søde, men lidt ubehjælpsomme.

  Reply

 8. Kristines Dilemma
  onsdag 8. juni, 2011 @ 14:30

  Hvor dejligt, jeg fik også et brev i dag, fra en fremmed kvinde. Helt fantastisk var det faktisk.

  Reply

 9. denlangeneger
  onsdag 8. juni, 2011 @ 14:49

  Nadia – Ja det undrer også mig hver gang det sker :pJeg vil se prinsessetegningerne!! :D

  Reply

 10. Nadia
  onsdag 8. juni, 2011 @ 14:55

  Kristine: Uhh, kærestebreve? Fanbreve? Vil-du-ikke-have-dette-job-breve? Uanset hvad lyder det spændende!denlangeneger: … nej, det vil du ikke. Tro mig, det vil ikke ske. Med mindre vi er til børnefødselsdag sammen en dag ;)

  Reply

 11. Diktesoph
  onsdag 8. juni, 2011 @ 18:32

  Iihh det glæder jeg mig til at se noget af! Eeeeelsker den (og alle andre RIGTIGE) Disney'er! :)

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 8. juni, 2011 @ 20:08

  Nejnejnej Diktesoph, der kommer ingen prinsessetegninger her på bloggen ;) Det kan jeg ikke få mig selv til.(Helt enig – de håndtegnede Disneyfilm er nu bare noget særligt)

  Reply

 13. Diktesoph
  torsdag 9. juni, 2011 @ 06:16

  Hmm… Et eller andet MÅ der da komme?!?!?!?(Det er altså også mere frøen jeg er ude efter!! Jeg eeeeeelsker frøer!!! :) )

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *