Skip to content

8 Comments

 1. Kimmie
  onsdag 20. juli, 2011 @ 07:07

  Jeg havde aldrig forestillet mig Marie som en gul kanin/hare. Har hun selv valgt dyr?

  Reply

 2. Lotte A
  onsdag 20. juli, 2011 @ 07:43

  Apotekerhaven i Den Gamle By i Århus, siger jeg bare!! Der er de i hvert fald begge to.

  Reply

 3. Nadia
  onsdag 20. juli, 2011 @ 08:08

  Kimmie: Nej, det har hun ikke. Jeg spurgte hende en gang til en fest, men Marie havde meget svært ved at se sig selv tegnet som et dyr – uanset hvilket. Så hun fik en hare. Vi kan jo sige at det er en Thy-hare, så passer det lidt bedre til hende.Lotte A: Når jeg en dag kommer til Århus, står det øverst på listen over ting jeg skal se!

  Reply

 4. Deborah
  onsdag 20. juli, 2011 @ 10:11

  Igen den sødeste tegning :) Er også vild med planter og den slags, så du bliver ved at "stige i graderne"! :-) Faktisk synes jeg så godt om din blog, at jeg har skrevet en anbefaling og det synes jeg så lige, du skulle vide. Jeg går, ud fra, du måske kan se i maskinhus, men ved det ikke. Hav en god onsdag.

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 20. juli, 2011 @ 17:08

  Jo tak :) Jeg har skrevet en kommentar på din side.

  Reply

 6. Anonymous
  onsdag 20. juli, 2011 @ 18:45

  Børges Bodega?!?!?! Lyder…… fedtDen Store Bror

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 20. juli, 2011 @ 19:01

  Ja, der er sådan en særlig charme over værtshuse med farvet glas i ruderne, skummel belysning og grønlakerede borde…Men altså vi faldt lidt igennem. Passede ikke rigtig ind.

  Reply

 8. Anonymous
  søndag 13. november, 2011 @ 18:32

  De kan også ses i landbohøjskolens have :)Hilsen Esther, ny læser af bloggen (det er derfor jeg kommenterer på det her gamle indlæg)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *