Skip to content

17 Comments

 1. Pi Andrea
  torsdag 7. juli, 2011 @ 08:08

  Uha, jeg tør jo så næsten slet ikke at fortælle at min datters Baby-hund (langhåret dværggravhund) elsker agurk, gulerødder, vindruer, osv. ;o)

  Reply

 2. Nadia
  torsdag 7. juli, 2011 @ 08:11

  Det gør mine forældres gravhund faktisk også… Især pærer. Men det er jo unaturligt, RIGTIGE gravhunde kan kun lide kød og is! ;)

  Reply

 3. mostermaja
  torsdag 7. juli, 2011 @ 08:53

  Jeg kender det alt for godt, sådan foregår det også her. Har forresten lige hørt i radioen at det er blevet in at være gravhundeejer i Tyskland.

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 7. juli, 2011 @ 09:31

  Så går der forhåbentlig ikke længe, før det breder sig til Danmark!Men jeg tror i grunden tyskerne længe har været glade for gravhunde. Ellers havde de nok ikke valgt Waldi som maskot for OL i 1972: http://en.wikipedia.org/wiki/WaldiJa, så fik vi alle lidt ekstra, nyttig gravhundeviden i dag!

  Reply

 5. Blå Solskin
  torsdag 7. juli, 2011 @ 10:12

  Hahaha, jeg kender det godt. Den første dag spiser man salat og så begynder man allerede at overveje noget pasta med flødesovs igen, dagen efter og alle grøntsagerne stirrer olmt på én fra køleskabet, mens man tænker "Jeg har jo ikke noget mad"!

  Reply

 6. Sara
  torsdag 7. juli, 2011 @ 10:43

  hold da op… Mine 2 piger er helt pjattede med broccoli, ærter og kogte gulerødder kan du så ikke også spise grøntsager? Du kan jo altid skære dem ud i små stykker, stege dem på en pande og hælde noget laktosefri-erstatnings-fløde over og lad det simre… Det kan redde de fleste grøntsager…

  Reply

 7. Sara
  torsdag 7. juli, 2011 @ 10:45

  og kan du ikke gøre noget tilsvarende med frugten? Skære den ud og piske noget laktosefri-bla-bla-fløde og lave frugtsalat med chokoladestykker i?

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 7. juli, 2011 @ 10:50

  Suk, jojo, jeg skal nok spise nogen af dem. Senere.Men fløde er no go her i huset. Kasper tåler det ikke, og jeg kan ikke lide det (og det gælder især erstatningsfløde). I øvrigt ødelægger det vist også hele sundhedskonceptet ;)

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 7. juli, 2011 @ 11:09

  Blå Solskin: Ja, det er virkelig den følelse jeg sidder med lige nu. Køleskabet virker næsten tomt!

  Reply

 10. dytbat
  torsdag 7. juli, 2011 @ 11:58

  Goddag *sms*Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem… Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca… (: Forsæt god dag…Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:Mange knuser fra Dytbat/Lise

  Reply

 11. Diktesoph
  torsdag 7. juli, 2011 @ 19:12

  Oh yes hvor jeg kender det! Sidder lige nu og overvejer om jeg lige skulle skynde mig en tur ned og hente noget der er værd at spise!

  Reply

 12. Nadia
  torsdag 7. juli, 2011 @ 20:01

  Som saltfisk! Det drømmer jeg om lige nu…

  Reply

 13. Anonymous
  torsdag 7. juli, 2011 @ 22:21

  Man kan altså spise mange grøntsager ved at lave f.eks. brocolisalat med bacon ;) Og det er ikke spor snyd. En anden ting er at lave en tærtedej, fylde grønsager i bunden og oksekødsstykker ovenpå, låg på (af dej) og så i ovnen, så kødsaften rigtig siver ned i grøntsagerne. Jeg tror det er de urealistiske forventninger til dig selv det er galt med, mere end grøntsagern :)Hanne (der ikke gider oprette en konto på bloglovin for at få lov at være uanonym)

  Reply

 14. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 07:45

  Hanne: Selvfølgelig har du helt ret – det er dybt urealistisk at tro, at jeg lige kunne få appetit som en kanin. Men den der tærte lyder altså ret god… Jeg vil overveje den ;)

  Reply

 15. Rikke . rikketankestrejf
  fredag 8. juli, 2011 @ 20:28

  Lasagne med maaaaser af gulerødder, oksekød, krydderier, majs, champignon, bacontern, plader og becemelsause!Eller hakkebøf med gulerødder, soltørrede tomater og løg blandet I farsen, formes og steges som almindelige, server med ris, også god måde at camuflere grønt på ;)Ps: mon ikke en gravhund kan spise det når vores collie kan ;))

  Reply

 16. Rikke . rikketankestrejf
  fredag 8. juli, 2011 @ 20:32

  tip: når du nu har de Olmt-gloende gulerødder til at ligge på køl, så hiv dem ud, skræl dem, skær i stave og lav en dip af cremefraise/fromage frai og knorr´s blanding til Græsk dressing. Det holder max, og er sund hyggemad…. også godt til agurkestave ;)

  Reply

 17. Nadia
  lørdag 9. juli, 2011 @ 09:48

  Ha! Jeg har faktisk købt gulerødder med det samme formål i tankerne ;) (dog med kims dip mix i laktosefri yoghurt i stedet, så min kæreste også kan være med).Desværre gider jeg som regel kun spise halvdelen af posen, og så ligger resten af gulerødderne og bliver smattede og klamme derinde.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *