Skip to content

19 Comments

 1. Gitte - RAV OG KRAT
  fredag 15. juli, 2011 @ 09:16

  Kender alt til det med, at man gerne vil eje et "mindre" sortiment af en ynglingsting. Jeg har fx haft en "besættelse" af babushka figuren, men jeg er ikke den eneste herinde i bloglang *HA HA*. Skønne tegninger du laver…og at de illustrerer noget fra din hverdag, gør dem bare mere levende. Jeg glæder mig til at følge din blog. *SOMMERHILSNER OG SMIL* fra Gitte

  Reply

 2. Diktesoph
  fredag 15. juli, 2011 @ 09:27

  Sådan har jeg det med frøer….! :)

  Reply

 3. Pi Andrea
  fredag 15. juli, 2011 @ 10:06

  Så er det måske ikke lige nu at jeg skal fortælle om den fineste bling-bling gravhundering som bliver solgt inde på Trendsales ?!?… ;o)

  Reply

 4. Nadia
  fredag 15. juli, 2011 @ 10:32

  Gitte: Tak for de pæne ord :) Du er selvfølgelig meget velkommen fremover ;)Diktesoph: De er også søde!Pi Andrea: Shh! Det ville helt klart være tarveligt :) Men jeg kigger lige derinde…

  Reply

 5. Kristines Dilemma
  fredag 15. juli, 2011 @ 11:03

  Men bare pas på med det, fordi lige pludselig får du måske nok, min mor samlede grise engang, men da folk begyndte kun at give hende grise i gaver så blev hun lidt træt af det.

  Reply

 6. Jytte
  fredag 15. juli, 2011 @ 11:16

  Jeg har efterhånden også en del gravhundeting … familien vil nok kalde det en besættelse, selv synes jeg at det er en sød hobby :)

  Reply

 7. Nadia
  fredag 15. juli, 2011 @ 11:49

  Kristine: Ja, det ville jeg nok hurtigt blive træt af. På nær hvis de gav mig en gravhundesweater – det synes jeg egentlig lidt jeg mangler…Jytte: Hehe, i min familie er vi heldigvis fælles om besættelsen ;) De fleste har arvet lidt gravhundeting efter min mormor (der havde en gravhundekennel), som f.eks. den stengravhund der står i min mors indkørsel.

  Reply

 8. Rikke . rikketankestrejf
  fredag 15. juli, 2011 @ 15:06

  Det ender med at der er en blogger der strikker en sweater til dig !! (lige som den dengang hvor ham der vejr-manden fik en sweater med et danmarkskort ! hahahahahahahaha…

  Reply

 9. Christina
  fredag 15. juli, 2011 @ 15:18

  Jeg er ikke gravhunde-fanatiker, men jeg er altså helt vild med den du tegner :-)

  Reply

 10. Nadia
  fredag 15. juli, 2011 @ 15:36

  Rikke: Det er jo et kæmpe arbejde, så det tror jeg ikke kommer til at ske. Men jeg venter spændt på den dag, hvor jeg får at vide, at NU er der gravhunde på tøjet i H&M;/Gina Tricot/Monki/Topshop!Christina: Tak! ;)

  Reply

 11. Lillebitteblog
  fredag 15. juli, 2011 @ 15:51

  Må vi ikke se den (og så selv løbe ned og købe én)? Og måske også noget af det andet merchendise?

  Reply

 12. Nadia
  fredag 15. juli, 2011 @ 16:16

  Jo det kan jeg da godt overtales til :)

  Reply

 13. Anonymous
  fredag 15. juli, 2011 @ 16:45

  Du er så trendy. Det var sikkert det hun tænkte om dig i Monki.Se selv:http://www.net-a-porter.com/magazine#/99/6/Liselotte

  Reply

 14. denlangeneger
  fredag 15. juli, 2011 @ 16:54

  Har du så set den her søøøde pude? http://www.etsy.com/listing/77132414/mama-and-baby-doxie-in-the-flower-fieldsTænkte på dig igår da jeg så den inde hos Frk. Trillingsgaard :p

  Reply

 15. Nadia
  fredag 15. juli, 2011 @ 22:38

  Liselotte: Jeg håber du har ret, men tror det ikke rigtig… Tæller det som dyreprint, hvis det ikke er vilde dyr? Er gravhunden faktisk trendy? Det kunne man jo godt ønske sig.denlangeneger: Hvis jeg havde børn (eller ikke boede sammen med Kasper), så havde jeg købt den ;)

  Reply

 16. Anonymous
  lørdag 16. juli, 2011 @ 03:11

  I artiklen i denne uge i Netaporter magasin kan jeg tælle en ko, en påfugl, en mår (eller noget der ligner), museformede sko, en nederdel med aber og en kjole med hjorte – ingen leoparder eller andre kattelignende dyr bortset fra en kjole med en dum kat, der forsøger at komme op i et træ (dumme kræ). Det er rent gravhundeland det der nye dyretema trend – og gravhunden må da være selvskrevet som motiv i det nye anti-katte trend, ikke?/Liselotte

  Reply

 17. Nadia
  lørdag 16. juli, 2011 @ 10:36

  Jeg bøjer mig for dine gode argumenter – gravhunden ER trendy! Nu må jeg bare vente på, at den første gravhundetrøje kommer i butikkerne, så er min gravhundesamling komplet :)(Altså hvis man ser bort fra, at jeg endnu ikke har egen gravhund…)

  Reply

 18. Nadia Lavard
  søndag 17. juli, 2011 @ 13:06

  Nu kan jeg jo ikke lade være med at tænke… har du ikke et visakort med billede af vovserne? Det ville da kun være optimalt.

  Reply

 19. Nadia
  søndag 17. juli, 2011 @ 15:30

  Nej, den slags tilbyder de desværre ikke i min bank. Jeg har skam haft tanken ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *