Skip to content

14 Comments

 1. Lene K
  lørdag 23. juli, 2011 @ 10:14

  også rart at læse om noget helt tilforladeligt hverdagsagtigt, når det der er sket pludselig bliver til virkelighed.

  Reply

 2. Nadia
  lørdag 23. juli, 2011 @ 10:21

  Det håber jeg. For det bliver meget… hyggeligt herinde de næste 14 dage. Meget lidt højttravende.

  Reply

 3. Lillebitteblog
  lørdag 23. juli, 2011 @ 11:48

  Nøj en cliffhanger :) Glæder mig til at læse det! Hyg dig med gravhunde og læg gerne billeder ud

  Reply

 4. Anonymous
  lørdag 23. juli, 2011 @ 12:26

  Syntes det er super rart at man kan forsvinde ind på nettet, væk fra katastrofen i Norge. Bliver så ked af det hver gang jeg ser/hører noget om det, så det er rart at få det lidt på afstand :D

  Reply

 5. rijaH
  lørdag 23. juli, 2011 @ 15:17

  Nuuii det glæder jeg mig til at læse med i :D

  Reply

 6. Diktesoph
  lørdag 23. juli, 2011 @ 15:25

  Jeg glæder mig meget til at læse dine indlæg de næste par dage.Jeg tænkte på dig i går, da jeg skulle købe en ny taske og min veninde blev ved at insistere på at jeg skulle købe en som mest af alt for mig, lignede en gravhund. :)

  Reply

 7. Nadia
  lørdag 23. juli, 2011 @ 15:27

  Lillebitteblog: Jeg tror ikke der kommer nogen gravhundebilleder – jeg har internet heroppe, men ikke så meget mere :)Anonym: Jeg lover der ikke kommer indlæg om Norge herinde, det havde jeg jo ikke lige forudset ville ske. Så det må blive indlæg om mig som planlagt :)rijaH: Så håber jeg, du ikke bliver skuffet :) Vildere er mit liv heller ikke, så jeg kan ikke love det store drama de næste dage – men okay, det plejer vist heller ikke at fylde så meget herinde alligevel ;)

  Reply

 8. Nadia
  lørdag 23. juli, 2011 @ 15:34

  Diktesoph: En gravhundetaske – og du gjorde det ikke!? Jeg forstår ikke rigtig… ;)Men jeg håber heller ikke du bliver skuffet så, ærlig talt så er det ikke det vilde jeg har planlagt :)

  Reply

 9. rijaH
  lørdag 23. juli, 2011 @ 15:45

  Det tror jeg nu ikke jeg gør :P Elsker dine tegninger og humor lige meget om det er action præget eller ej :D Tænk nu lige på det billede med navlefnulleret ik ;)

  Reply

 10. Diktesoph
  søndag 24. juli, 2011 @ 23:17

  Altså nu var det jo ikke en gravhund. Den mindede mig bare lidt om en gravhund. Men den havde en grim farve… ;)

  Reply

 11. Nadia
  søndag 24. juli, 2011 @ 23:25

  rijaH: Tak :) Du er nu sød! Og dejlig taknemmelig ;)Diktesoph: Okay, så er du tilgivet ;)

  Reply

 12. Christian Højgaard
  fredag 5. august, 2011 @ 15:30

  Det er på sin vis foruroligende, at Nadia er i stand til at opsummere hele sit liv på 14 sider i tegneserieformat. Nadia, der må ske noget mere i dit liv. Vi må have dig ud og spille snyd på nogle flere bodegaer. DET skaber headliners!

  Reply

 13. Nadia
  fredag 5. august, 2011 @ 15:40

  Jeg måtte også skære en del fra, for at kunne korte det tilpas meget ned. F.eks. sådan cirka alle pinlige episoder i mit liv. Meget ærgerligt…Men jeg vil stadig gerne med på bodega!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *