Skip to content

24 Comments

 1. kongmorsverden
  fredag 8. juli, 2011 @ 08:13

  Det er helt i orden det der! Han er vildt charmerende! Så længe du bedst kan lide Kaspers skæg!!

  Reply

 2. Stride
  fredag 8. juli, 2011 @ 08:15

  Jeg har altid været forelsket i stort set alle de mandlige værter på DR2 (ja, jeg er til kloge mænd!)Men Kaizers Orchestra er fede fra tid til anden, lyttede meget til dem i starten af 00'erne, da jeg var frivillig på studenterhuset i AA. Jeg har faktisk været i byen med dem, så jeg har forståelse for dig….drøm sødt;-)

  Reply

 3. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 08:24

  Stine: Selvfølgelig kan jeg bedst lide Kaspers skæg! Jamen, ingen her på bloggen har jo set det, men det er det flotteste, mørkerøde skæg i hele verden. Jeg har endnu ikke mødt en der kunne overgå det.Stride: Jeg forstår udemærket DR2-præferencen! Har du været i byen med dem? FEDT! Jeg kunne godt forestille mig, at de forstår at feste. Jeg bliver en lille smule misundelig – men ikke nok til, at jeg ikke vil høre nogle flere detaljer ;)

  Reply

 4. Malou Klidmoster
  fredag 8. juli, 2011 @ 08:25

  Ha ha, stil dig i kø – vi er flere Kagedåser der har det vildeste crush på den pæne mand. Har været til 2 Kaizers koncerter her i byen og folk plejer at gå helt amok. Sidste gang stod der 1 pige udenfor og tudbrølede fordi hun havde fået at vide at Sjakalen havde en kæreste. Tsk tsk – godt man kan beherske sig og selv først tude over det når man er kommet hjem ;-)

  Reply

 5. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 08:30

  Hahahaha! Ej, stakkels pige… Da jeg googlede ham (man vil vel gerne vide, hvad ens teenagebesættelse rent faktisk hedder), var den næstmest populære søgning på google hans kone. Tænkte godt allerede der, at der må være nogle misundelige piger derude.(Ps: jeg ville også kalde mig "Sjakalen" hvis jeg hed Jan Ove – det er virkelig ikke særlig rock'n'roll, kan vi ikke blive enige om det?)

  Reply

 6. Sif
  fredag 8. juli, 2011 @ 08:59

  Janove er da sådan et retrosexet navn… på den der kom-lad-os-være-hippe-i-de-norske-fjelde-måde.

  Reply

 7. Anna S
  fredag 8. juli, 2011 @ 09:03

  Jeg blev også helt forelsket efter Roskilde. Mine venner er hardcore fans, så vi stod i pit og var SÅ tæt på Janove! Og aldrig har jeg set så fin en gråsprængt hipsterfrisure!

  Reply

 8. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 09:04

  Ja… På samme måde som Karl Åke…Hvis jeg skulle introducere en ny kæreste til min familie og venner under navnet Jan Ove – så SKULLE han være kendt forsanger for at undgå mobning.(Og i samme sekund Janove forlader sin kæreste til fordel for mig, og Kasper accepterer kæreste nr. 2, så er det jo super aktuelt!)

  Reply

 9. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 09:06

  Anna S: Jeg stod også helt forrest – der var nogle hardcore fans i lejren, så intet mindre kunne gøre det. Og du har helt ret med hans hår! Man bliver jo scoret bare af at se på ham.

  Reply

 10. Anonymous
  fredag 8. juli, 2011 @ 09:33

  Hahaha ja jeg glæder mig stadig! :) Tror det er godt du har én med der kan forhindre (eventuelle) pinlige episoder… ;) Glæder mig!/Christina

  Reply

 11. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 09:36

  Bare rolig, jeg har ikke planlagt noget pinligt – men jeg forventer at du tager et billede, når jeg forsøger at presse ham til at skrive sin autograf ud over mine bryster! ;)

  Reply

 12. Pi Andrea
  fredag 8. juli, 2011 @ 10:09

  Øhh hvad er der da lige galt med at hedde Jan Ove?!? Jeg har da en bror der hedder Jan og en anden bror der hedder Ove… ;o)

  Reply

 13. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 10:11

  Og dermed ingen bror der hedder Janove ;)Det er bare ikke så… ungt. ;)

  Reply

 14. Anonymous
  fredag 8. juli, 2011 @ 10:48

  Jamen selvfølgelig da..eller..øhhh ;)/Christina

  Reply

 15. Oberst Anja
  fredag 8. juli, 2011 @ 13:44

  Helt sikkert, Nadia! Jeg skal danse ompa til jeg dør i Tivoli! (Og man skal eddermame danse meget ompa, før man dør af det…)Har ikke googlet mig frem til navne og har kun været til en enkelt koncert i Vega (blev hevet med af Ikea, som er hardcore fan) – og jeg må indrømme, at jeg er lidt fascineret/skræmt af pianisten, som bare ikke smilede eller så det mindste venlig ud på noget tidspunkt i løbet af koncerten. Det var sejt nok til, at han kunne være forklædt oberst. :)

  Reply

 16. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 14:02

  Med lidt alkohol i blodet bliver det super nemt at danse ompa! Måske vi bare kan stoppe, når fødderne bløder?Jeg har aldrig tænkt over det med pianisten – men det skal jeg helt sikkert kigge efter til august.

  Reply

 17. Anonymous
  fredag 8. juli, 2011 @ 16:17

  Hvordan danser man det?Den store bror.

  Reply

 18. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 16:22

  Det handler ikke om hvordan – det handler om hvor længe. Frede, du skal bare danse løs hele natten, så kommer det til dig!

  Reply

 19. Oberst Anja
  fredag 8. juli, 2011 @ 17:20

  Hehe – hvis du kan få øjnene fra Janove (tænk at han hedder det!), så læg mærke til, hvor ond pianisten ser ud. :) På en måde ligner han lidt en ung udgave af Poul Glargaard – og alle ved jo, at han er døduhyggelig!

  Reply

 20. Anne
  fredag 8. juli, 2011 @ 19:13

  haaaalloooooo en lækker ungersvend men check også lige biceps på trommespilleren….

  Reply

 21. Nadia
  fredag 8. juli, 2011 @ 19:52

  Oberst Anja: Der bliver jeg nok nødt til at indrømme, at jeg ikke ved hvem Poul Glargaard er ;)Anne: Ja, men trommeslageren har ikke sagt søde ting til mig (og 50.000 andre, men altså…), så jeg holder stadig på Janove ;)

  Reply

 22. Oberst Anja
  fredag 8. juli, 2011 @ 22:04

  Anne: Er det ikke trommeslageren, som er helt enormt behåret?Nadia: Poul Glargaard er… altså, jeg kender ham kun, fordi man engang kunne få sådan nogle lydbånd med uhyggelige historier, som han havde indtalt. "Lyt hvis du tør" hed serien. Og han har en rigtig creepy stemme (især når man er 5 år, men også når man er 27)… :)

  Reply

 23. nanna
  fredag 5. august, 2011 @ 01:32

  Åh altså. Jeg blev syg på Roskilde, og gik glip af deres koncert. Og jeg skal arbejde under deres koncert på Smukfest :( (så må jeg vel varme mig ved mindet om deres optræden på Train i marts, hvor mine veninder og jeg, vupti, blev hevet op på scenen under Maestro) ♥

  Reply

 24. Nadia
  fredag 5. august, 2011 @ 09:03

  Det må man da også kunne varme sig ved længe! :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *