Skip to content

10 Comments

 1. Anonymous
  onsdag 6. juli, 2011 @ 07:26

  Jeg krydser fingre for at det lykkes – ellers må du gerne vaske tøj hos mig :) Håber, du snart bliver helt rask /Christina

  Reply

 2. Mai
  onsdag 6. juli, 2011 @ 08:18

  I sådan en situation er der kun en ting at gøre – trøsteshoppe nyt sommerudsalgstøj. Ellers lyder vaskedate faktisk ok hyggeligt. God bedring!

  Reply

 3. Onkel Anne
  onsdag 6. juli, 2011 @ 09:10

  Men ham bamsemand kan han spise selv, og meditere lidt til vaskemaskinens dejlige centrifugering og duft af bamseline?God bedring!

  Reply

 4. kongmorsverden
  onsdag 6. juli, 2011 @ 09:17

  tag din dyne med ;-)Så fryser du i det mindste ikke.

  Reply

 5. Anonymous
  onsdag 6. juli, 2011 @ 09:39

  overvej dog hvor mange andre københavnere, der har samme problem, og derfor også samme plan…. Stakkel! Jeg stemmer for at købe nyt sommertøj

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 6. juli, 2011 @ 09:52

  Christina: Tak – det kan være jeg holder dig op på det, hvis det ser helt elendigt ud på the laundromat cafe ;)Mai: Det lyder som en fin plan B!onkel Anne: Nu hvor det kun er mit tøj, der skal vaskes, så tror jeg ikke han gider gøre det selv ;)Stine: Hmm, jeg tror ikke det er sådan man gør på cafeen… Men jeg kommer helt sikkert heller ikke til at fryse, alt mit rene tøj består af lange bukser og tykke kjoler.Anonym: Jeg giver lige cafeen en chance, men ellers er nyt tøj klart en mulig back-up plan!

  Reply

 7. Pi Andrea
  onsdag 6. juli, 2011 @ 12:33

  Jeg krydser fingre…for plan B kunne godt blive en dyr nødløsning… ;o)

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 6. juli, 2011 @ 13:54

  Pi Andrea: Ja, jeg tror også man hurtigt ville blive fattig, som dagene går ;)

  Reply

 9. LineB
  torsdag 7. juli, 2011 @ 08:36

  Hvordan gik det??? Blev det en hyggelig gravhunde/bamse-date til vaskemaskinernes hyggelige snurren?? Godt nok mega skod med det skybrud..!

  Reply

 10. Nadia
  torsdag 7. juli, 2011 @ 09:25

  Ja, det blev helt klart en succes, selvom det var lidt dyrt (70 kr for to maskiner!?). Der var ikke andre der vaskede tøj, så det var nemt at komme til, burgeren var god, Kasper var sød og jeg har fået penicillin, så jeg sad heller ikke og brokkede mig over sygdom ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *