Skip to content

10 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 09:05

  Hahahahhaha – ja hvis man ikke vil høre – må man føle..Mon ikke du overlever denne omgang? ;-)

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 09:16

  Det håber jeg. Det ville fandme være pinligt, hvis der på min gravsten skulle stå "død af rengøring".På den anden side ville teenage-Nadia få oprejsning i forhold til min mor… "Så kan du se, hvad der kommer ud af at tvinge mig til at have gode rengøringsvaner!"

  Reply

 3. Mia
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 09:43

  Statens serums institut (som er noget mere pålidelige end EB) mente risikoen var størst for børn og husdyr… Så alt kommer an på hvor meget gravhund du er ;-)

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 09:59

  Ha! Så dette er faktisk den endelige test: Er jeg mere gravhund end menneske?Jeg dropper teksten "Død af rengøring" på min gravsten, og vælger i stedet "Var for meget gravhund til denne verden", hvis jeg dør nu ;)

  Reply

 5. Anonymous
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 13:44

  Nadia – der står i artiklen, at sygdommen viser sig en til to uger efter smitten… det er tirsdag!!! Mon ikke du bare er forkølet :-) Det håber jeg, for du er pt min yndlingsblog. Kh, Tine

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 14:15

  Tak Tine! Det er klart mere end bare en forkølelse, men okay, lad os antage at jeg ikke dør af leptospirose ;)

  Reply

 7. Lotteriet
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 16:30

  Jeg vil bare sige: Rigtig god bedring!!Jeg håber så sandelig at gravhunden overlever, for jeg er helt vild med din blog!! :O)

  Reply

 8. Kristines Dilemma
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 17:02

  Åh så er jeg sgu glad for at du nåede at tegne mig. Og jeg tror så absolut heller ikke at du dør af lidt rengøring. Det skal mere til er jeg sikker på. God bedring.

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 19:10

  Lotteriet: Tak! Jeg er glad for, det i det mindste er en grund til at ønske mig levende ;)Kristine: Jeg er ikke helt overbevist. Måske man skulle prøve at overtale Kasper til at hyre en rengøringsdame?

  Reply

 10. Line
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 12:10

  Åh ja Politiken er nu engang den eneste rigtige avis! Og krydser forøvrigt fingre for, at du overlever selvom jeg tror du ville gavne mange folk, ved at give dem et godt grin over gravstenen! :)The Fashionphile-http://fashionphileme.blogspot.com/

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *