Skip to content

9 Comments

 1. Eeyorenyk
  fredag 1. juli, 2011 @ 08:43

  Hahaha – Du har det ligesom mig, når jeg får ferie. Jeg kan heller ikke lige finde ud af det, sådan bare… :p

  Reply

 2. kongmorsverden
  fredag 1. juli, 2011 @ 08:56

  Spis kage?Smid grim sofa til storskrald?Tage til stranden og lave ingenting?Der er så meget man kan gøre på en ferie!Mødes med en konge om et par uger for eks.også?

  Reply

 3. Xenia
  fredag 1. juli, 2011 @ 09:06

  Nu har jeg godt nok snart haft ferie i to uger, så jeg har efterhånden vænnet mig til det, men i starten havde jeg det præcis ligesom dig. Jeg kan dog trøste dig med, at man utroligt hurtigt vænner sig til ikke at skulle særlig meget :)

  Reply

 4. Nadia
  fredag 1. juli, 2011 @ 09:11

  Eeyorenyk: Ja, man skal lige have lidt tid til at vænne sig til det.Xenia: Jeg plejer at omstille mig temmelig hurtigt, så det er nok bare de første par dage, jeg kommer til at synes det er lidt kedeligt :)Stine: Ja, det er godt nok fristende med sofaen… Hvis jeg havde råd til en ny bagefter, så havde jeg gjort det.Og selvfølgelig skal jeg til audiens, men jeg venter til Kongen kommer til København. Det er bedst for mit dankort.

  Reply

 5. kongemor
  fredag 1. juli, 2011 @ 10:12

  Du kan komme og vaske mine gulve? nå ikke? så slå benene op og spil nintendo eller hvad det nu er i gravhunde fordriver tiden med;)

  Reply

 6. Nadia
  fredag 1. juli, 2011 @ 11:45

  Nintendo! Selvfølgelig. Jeg går straks i gang!

  Reply

 7. stopdetdog
  fredag 1. juli, 2011 @ 12:59

  grave huller og rive avispapir i stykker? Det gør gravhunde når den skal have én over nakken med ferie!

  Reply

 8. Nadia Lavard
  fredag 1. juli, 2011 @ 13:19

  Næstved?Colaflaske med alkohol?Jeg venter på dig, vovse.

  Reply

 9. Nadia
  fredag 1. juli, 2011 @ 13:46

  Narh, jeg fandt på noget bedre ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *