Skip to content

5 Comments

 1. mette
  lørdag 16. juli, 2011 @ 11:10

  Synes simpelthen du skal gøre noget vildt ! Hvad med at tage til nordjylland op og nyde det på min terrasse, det er vildt ! Andre forslag : Venner/familie der er ved at bygge om, gå hen og vælt en væg ! Inviter et par veninder ud, og tage på kanotur, rapelling eller noget i den stil! Tag hjem til din mor og gør hende hus rent, det er dælme også vildt ! Klæd dig godt ud, og forfølg polterabend folkene, og tag en masse billeder! Hmm kom herop og gør rent ? Nå, måske vil du hellere nyde dine blomster , hav en rigtig god dag :-)

  Reply

 2. Pigebrok
  lørdag 16. juli, 2011 @ 11:30

  HAHA! Årh, jeg nyder altså at have lang sommerferie uden noget at lave, men det bliver da også lidt øv, når min roomie tager til USA i tre uger og jeg sidder tilbage med en masse nattevagter :(/Therese

  Reply

 3. Kristines Dilemma
  lørdag 16. juli, 2011 @ 11:30

  Havde jeg penge kom jeg og kidnappede dig og så skulle vi øh lave noget helt vildt vildt, du kan også komme her, Nordjylland (Aalborg) har mange mange ting at byde på. En kolonihave med ukrudt det er da vildt, og solen skinner for en gangs skyld.

  Reply

 4. kongmorsverden
  lørdag 16. juli, 2011 @ 12:06

  JEG synes du skulle komme til Normandiet ;-)Lav da din egen "ikke-polterabend"Da jeg var lille og kedede mig og savnede fødselsdage – så lavede jeg bare en ikke-fødselsdag med boller kakao og lagkage!!;-)

  Reply

 5. Nadia
  lørdag 16. juli, 2011 @ 12:59

  mette: Rengøring? Nejtak. Det er nok det jeg hader allermest af alle huslige pligter. Oprydning, at handle ind, madlavning – jeg ville gøre det hele alene, hvis jeg slap for at gøre rent ;) Men det der med at forfølge dem – det kunne faktisk være ret vildt! Og sjovt. På den lidt bekymrende, stalker-agtige måde, men altså, så kræsen er jeg heller ikke ;)Therese: Ja, det er lidt en flad følelse at blive efterladt på den måde. Jeg har også nogle veninder der smutter til hhv. Australien og Sverige for et halvt til et helt år. Så virker det lidt tomt at studere videre herhjemme i København.Kristine: Narh, Aalborg ligger aaaaalt for langt væk. Ikke at jeg sådan rigtig ved det, jeg har kun været i Jylland 7 gange i mit liv, og jeg har aldrig været nord for Århus (hvor jeg har været 1 gang som 12-årig i hele 3 dage). Men jeg har på fornemmelsen, at det ville tage for stor en del af min dag at bevæge sig så langt væk. Men det kunne ellers være vildt! Spontant tur til den anden ende af landet – sådan!Stine: Det ville også være vildt! Dyrt. Men spændende!Men altså, jeg nøjes med en tur til Føtex. Ikke helt så vildt, men faktisk også ret dyrt. Måske køber jeg en kage med hjem, og spiser den alene! Det ville også være… Sådan lidt… Arh, det er nok mere fedende end vildt.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *