Skip to content

9 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 07:38

  HAhahaha! Jeg kan også sove lidt længere. Så andre i husstanden er lidt gnavne over at de stadig skal op 6.30 :-)

  Reply

 2. Diktesoph
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 07:56

  Til gengæld er det fedt at være nyudannet med 7 ugers ferie af gangen, når kæresten skal tidligt op og i skole. HVER dag. Muahahaha! :)

  Reply

 3. Onkel Anne
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 08:27

  Stakkels gravhund, vil du over til os og holde ferie uden muggen Kasper? :)

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 08:41

  Stine: Ja, der er intet som at kunne sove længere en de andre i husstanden – det giver sådan en god følelse… ;)Diktesoph: Okay, du vinder ;) Penge OG lang ferie – det er klart bedre end studielivet.Onkel Anne: Jeg tager faktisk flugten til Sydsjælland i dag (omend kun for et døgn), så kan jeg sove længe i fred. Men altså, selvom han bliver lidt bitter over ikke at have ferie, så er han generelt i ret godt humør. Måske hjælper det også lidt, at jeg har aftensmaden klar når han kommer hjem fra arbejde ;)

  Reply

 5. Onkel Anne
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 08:42

  Hmm så du vil ikke besøge mig, selv om jeg tilbyder det gratis? Jeg er jo tæt på Synne'jyllan' og kagebordet. Men fair nok ;)

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 08:48

  Det der med at tage på besøg hos mennesker jeg ikke kender (fra andet end internettet), det er nok bare ikke lige mig. Og Onkel Anne… måske er det et dæknavn? Hvad hvis du slet ikke er onkel? Jeg ville føle mig SÅ snydt! ;)

  Reply

 7. Onkel Anne
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 08:50

  Nadia jeg lover dig, at jeg er onkel. I hvert fald lige så meget som Erna er kvinde og du er kæreste med en Bjørn ;)Men jeg er onkel til 11 børn og ikke af den vamle slags. Altså onkel ikke børnene :)

  Reply

 8. stopdetdog
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 15:40

  Glæder mig sindsygt til 10dages flyden-sammen (med Carla). Ah.. torsdag… du er så langt væk!

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 13. juli, 2011 @ 08:48

  Det lyder også hyggeligt! Hvis du bliver træt af Carla, så skal jeg nok passe hende ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *