Skip to content

13 Comments

 1. Mai
  mandag 18. juli, 2011 @ 09:02

  :o) Hahaha, hvor er der sjovt. Sådan har jeg det med gris – alle former for gris. Men jeg er også vokset op på en svinefarm og har spist min del af stegt flæsk og ribbenssteg.

  Reply

 2. Deborah
  mandag 18. juli, 2011 @ 09:19

  Ha, ha hvor er den sød :-) Og jo, så skulle man have holdt kaje! Jeg tilstår – jeg elsker også kødsovs!Sorry *S*Heldigvis har jeg ikke noget, jeg som sådan ikke kan få ned, fordi jeg er blevet stopfordret med det, men der er bestemt ting, jeg ikke spiser. Lam og ged, får du mig ikke til at spise, om det så var det sidste på jorden.

  Reply

 3. Nadia
  mandag 18. juli, 2011 @ 09:26

  Mai: Ja, det er sikkert præcis det samme :) En af mine veninders kæreste er også vokset op med lidt for meget gris, han spiser det heller ikke længere :)Deborah: Ja, jeg skulle bare have holdt mund… Jeg ville bare gerne gøre ham glad, jeg havde dumt nok ikke overvejet, at det ville gøre mig kvalm ;)Jeg har faktisk en ret jeg hader langt mere end kødsauce: Pølser. Jeg blev engang tvunget til at spise det i 14 dage i træk, og siden har jeg ikke kunne få det ned. Bare tanken om lugten af det vand pølserne har kogt i kan give mig kvalme.

  Reply

 4. Nadia Lavard
  mandag 18. juli, 2011 @ 10:42

  *sætter et kryds i "<3 bjørne"* Hvor er Kasper nuttet!

  Reply

 5. Rikke . rikketankestrejf
  mandag 18. juli, 2011 @ 13:12

  hahahahaha…. jeg kan nu godt lide kødsause – men der er virkelig også forskel.. nogle er ret kedelige, plejer at pifte vores op med masser af gulerødder, hvidløg osv (men den´salgstale får dig nok næppe vendt!!)Men pølsevand!! YAIKS!! Jeg bliver SÅ dårlig af det! Og så den der vamle lugt når man har fået hj.lavede hottere, og lige skyller tallerknerne af inden de skal i opvaskeren, yaiks yaiks, remuladeketchupblanding i varmt vand! Åhh klam med klam på.

  Reply

 6. Nadia
  mandag 18. juli, 2011 @ 13:23

  Nadia: Nuttet? Arh, jeg synes han er mere nuttet, når han IKKE spiser kødsauce. Som f.eks. når han har spist salmiakslik – det sker meget sjældent, men så dufter han helt indbydende lækkert.Rikke: Nej, jeg bliver aldrig omvendt ;) Jeg kan godt lide varianten millionbøf, for der er ikke tomat i, men klassisk kødsauce vil jeg altid holde mig fra :)Ja, det er super ulækkert! Mit hadejob ville klart være i en pølsevogn.

  Reply

 7. Anonymous
  mandag 18. juli, 2011 @ 16:58

  Mmmh kødsovs MED pølser. . Den store bror.

  Reply

 8. Nadia
  mandag 18. juli, 2011 @ 17:23

  Det kan du få for dig selv ;)

  Reply

 9. Sara
  mandag 18. juli, 2011 @ 18:51

  Jeg endte i samme situation i formiddag/aften.. jeg spurgte Malte hvad han ville have at spise og han sagde straks "spinattærte med laks" hvilket man jo så må forsøge at spise… han så glad ud og jeg stak til maden typisk…

  Reply

 10. Nadia
  mandag 18. juli, 2011 @ 19:22

  Mmm spinattærte med laks…

  Reply

 11. Lotteriet
  mandag 18. juli, 2011 @ 19:27

  hihi jeg kan altså ikke komme mig over dine sjove tegninger!! Helt vildt søde, er de!! :O)Din stakkel, men vær dog glad for at han ikke sagde "hjerter i flødesovs"!!!Min mave slår 56098345723 flik-flakker bare ved tanken… YDRK!!

  Reply

 12. Nadia
  mandag 18. juli, 2011 @ 20:41

  Mange tak ;)Jeg har godt nok aldrig smagt hjerter i flødesauce, men det lyder heller ikke rigtig som min kommende livret…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *