Skip to content

22 Comments

 1. MDO
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 07:30

  God titel – det vil jeg også til at kalde det! Heldigvis er der ikke nogen som ser det, hjemme hos os, men hver gang man skal lave aftale med nogen, skal det passe med det løb – hvorfor hedder det egentlig løb, når de cykler??

  Reply

 2. Lotteriet
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 08:38

  I min lille verden hedder det: Tour de Doping… Og når det så ENDELIG er slut, så begynder de ar spille fodbold!!! :O)Det er ikke nemt med alt det sport. Jeg spekulerer bare på, at hvis det er så sundt, hvorfor kan man så se det i tv? Var det ikke bedre hvis folk/fans selv deltog??Bare lige lidt tanker fra en, som hverken gider se det ene eller det andet.. :O)

  Reply

 3. Sidsel
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 09:46

  Jeg føler med dig!

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 10:27

  MDO: Der er ingenting der giver mening med det cykel-halløj. Åh jeg savner de TdF-frie dage.Lotteriet: Ja, det er typisk med fodbolden bagefter… Heldigvis er det kun i weekenderne. Håber jeg.Sidsel: Tak!

  Reply

 5. Kiir
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 10:32

  Hvor er det dog skønt at være på ferie nogle dage, så der er hele 4 nye blogs fra Nadia, når man kommer hjem :DOg det der med Tour de France og kæresten kender jeg bare alt alt for godt. Jeg har også været totalt luft de sidste par uger -.-

  Reply

 6. Nadia
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 10:57

  Hvor er du sød ;)Ja, det er trist med Tour de France. Pludselig er den eneste forskel på at Kasper er hjemme frem for på arbejde, at jeg ikke kan bruge fjernsynet…

  Reply

 7. Kristines Dilemma
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 11:22

  Jeg hader også det der cykelcykling (det nye ord i stedet for cykelløb), men altså hvis nu du sådan går tilbage i arkiverne, så når du sidder og spiller det der spil med at plante, og malke køer, og puste grise op ;-), så ser det altså bare ud som om at heller ikke giver Kasper sådan særlig meget opmærksomhed ;-)Bare sig han skal give dig massage på fødderne imens.

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 11:25

  Det… er overhoved ikke det samme. Nå.Øhm…Men okay, jeg køber den med fodmassagen ;)

  Reply

 9. denlangeneger
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 12:19

  Haha jeg var hjemme hos en fyr i sidste uge (sådan lidt dateagtigt) og han spurgte om det var ok at tv'et liiiige kørte imens der var Tour de France. Suk… :p

  Reply

 10. Nadia
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 12:48

  Jeg får helt lyst til at fnyse "mænd!" ;)Man føler sig pludselig så vigtig, ikke?

  Reply

 11. denlangeneger
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 13:00

  Nadia – det værste var næsten at vi aftalte at vi skulle ses i søndags og så siger han selv at jeg bare kan komme omkring kl 15.. men skriver så i næste sms at jeg selvfølgelig også kan komme lidt senere, så er touren jo slut. Haha! Der er ikke noget at sige til at jeg er single vel.. mænd er håbløse! :p

  Reply

 12. Julie Stuhr
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 13:50

  Gudskelov er min kæreste ikke til cykelløb! Det eneste spændende ved sådan noget er dopingskandaler og styrt.

  Reply

 13. Deborah
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 18:13

  Jeg kender ikke din kæreste, men jeg kan dårligt forestille mig noget VÆRRE end at finde en kæreste, der var heeelt hooked på det cykelløb fra helvede, ,som du så rammende beskriver. Han må have nogle andre meget gode sider, der opvejer ;-)

  Reply

 14. Nadia
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 18:52

  denlangeneger: Nej, jeg kan ikke bebrejde dig ;)Julie: Ja… Selv det kan jeg ikke rigtig finde interessant. Suk!Deborah: Ha! Det lover jeg han har ;)

  Reply

 15. Anette
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 20:45

  Hej Nadia!Faldt lige over din blog og har nu læst det hele :DJeg elsker dine små tegninger, synes de er fantastisk morsomme og måtte endda holde et grineanfald tilbage da jeg i dag på arbejde læste om din tur til England, hvor du med bøjle beder en engelsk dreng om at stoppe med at træde på duerne – det var simpelthen SÅ sjovt :)Glæder mig til at følge dig!

  Reply

 16. Nadia
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 21:21

  Hej Anette! Tusind tak for din søde kommentar! Jeg er lidt imponeret over, du har læst hele min blog igennem. Den er efterhånden blevet lidt omfattende ;)Du er selvfølgelig meget velkommen til at læse med fremover :) Man kan aldrig få for mange søde læsere.

  Reply

 17. Marillen
  tirsdag 19. juli, 2011 @ 23:43

  Hvor har du fundet den mand? Jeg elsker Tour de France! :D Når man hører den milde ryst af harmonikaen i introen, så ved man bare, at det er sommer. Det gør mig glad i låget. Kan godt fostå det måske ikke siger dig så meget med dine korte gravhunde ben – de kan jo umuligt cykle. Så udnyt situationen og tag dig en morfar i armen på ham du elsker. ;) Eller om man vil; besku de pæne mænd som en begyndelse, så kommer resten af sig selv. God vind og god sommer.

  Reply

 18. Nadia
  onsdag 20. juli, 2011 @ 09:36

  Man skal ikke fejlvurderer de korte ben – altså, mine kan godt nok ikke bruges til hurtigcykling, men bjørnens var vist helt fine til formålet ;)Kasper får sit cykelløb for sig selv. Jeg har set med en enkelt gang, nu ved jeg hvad det handler om, og jeg behøve ikke se det igen ;)Du må også have en fin sommer!

  Reply

 19. kongemor
  torsdag 21. juli, 2011 @ 00:05

  Jeg ELSKER Touren, kan du ikke lege med mine børn, så skal jeg nok se cykelløb med din kæreste.

  Reply

 20. Nadia
  torsdag 21. juli, 2011 @ 09:09

  Ha! Jo det kunne da være hyggeligt nok ;)

  Reply

 21. Sune
  torsdag 21. juli, 2011 @ 12:38

  Jeg kan se at Kasper ikke har opdraget dig godt nok :) Advarsel: I dag er det kongeetape, så du kan roligt regne med at han er klistret til skærmen hele dagen!

  Reply

 22. Nadia
  torsdag 21. juli, 2011 @ 12:57

  Ja, jeg ved det… ;) Han har købt adgang til sputnik, så han kan se det HELE, når han kommer hjem fra arbejde.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *