Skip to content

13 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 4. juli, 2011 @ 07:57

  Sådan noget lort!Lige meget med ting – (nå ja næsten – så) men billeder og tegninger og den slags – det er forfærdeligt trist at miste på den måde.

  Reply

 2. Pi Andrea
  mandag 4. juli, 2011 @ 08:16

  Der har også været vand i min kælder…men jeg må vente med at få et overblik og få smidt ud til imorgen hvor der (forhåbentlig) igen er lys dernede… Så jeg føler i den grad med dig :o(

  Reply

 3. Nadia
  mandag 4. juli, 2011 @ 08:57

  Stine: Ja, det er super ærgerligt :( Jeg håber lidt på, at de billeder, der blev ødelagt, er nogle min mor har kopier af. Det var nogle skoleportrætter af mig, så jeg tror det.Tegningerne kommer dog ikke tilbage… :(Pi Andrea: Jeg håber du er lidt mere heldig end mig. Der er så mange ting, man sagtens kan undvære, så lad os krydse fingre for, at du kan beholde det, der betyder noget for dig.

  Reply

 4. rijaH
  mandag 4. juli, 2011 @ 09:06

  Ej hvor ærligt :( Det er jo uvurderligt desværre så der er jo ikke engang nogen erstatning at hente :|

  Reply

 5. Kristines Dilemma
  mandag 4. juli, 2011 @ 09:41

  Sikke noget lort.Er sgu min eneste kommentar, Ikke fordi jeg ikke har mere at sige, men mere fordi jeg altid har den positive vinkel, men nogle gange skal man have lov til at være sur,ked, og trist og så hjælper det ikke at jeg siger at i det mindste er du levende. Men lad os lige dvæle i lorten lidt.(p.s) Der er mulighed 3 andre ens kommentarer fra mig, der gik lidt kage i det :-)

  Reply

 6. Nadia
  mandag 4. juli, 2011 @ 10:55

  rijaH: Ja, det er super ærgerligt :(Kristine: Tja, hvis man skal se positivt på det, så var det trods alt kun i kælderen, der var problemer. Og heldigvis nåede vi da at redde en hel del af det der stod dernede.

  Reply

 7. Anonymous
  mandag 4. juli, 2011 @ 20:39

  Desværre nej. Måtte smide al den fine julepynt ud jeg har arvet efter min farmor.

  Reply

 8. Nadia Lavard
  mandag 4. juli, 2011 @ 21:41

  Åh, det er jeg virkelig virkelig virkelig ked af at høre :(

  Reply

 9. Nadia
  mandag 4. juli, 2011 @ 21:59

  Anonym: Fuck, den var ikke god… :(Nadia: Jeg er heller ikke helt tilfreds. Fik lige endnu et slag i dag, da jeg blev nødt til at køre med Kasper til IKEA og købe nogle reoler ned til kælderrummet, så resten af kasserne ikke drukner en anden dag. Det gjorde lidt ondt i dankortet – især fordi det er så kedelig en ting at bruge penge på!

  Reply

 10. Tokendumbguy
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 18:30

  Jeg kan måske skaffe dig en del af de gamle Ninja Turtles-tegneserier (dem der udkom i DK). Ikke at du nok er så interesseret, siden de ligger i din kælder, men tilbuddet skal du da have.

  Reply

 11. Nadia
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 19:08

  Jeg har faktisk tegneserierne – de står i lejligheden, i sikkerhed ;) Det var plastikfigurer der lå i kælderen. I første omgang håbede jeg, de kunne reddes, men de var fyldt med kloakvand indeni, og det blev alligevel for klamt.

  Reply

 12. Tokendumbguy
  tirsdag 5. juli, 2011 @ 19:17

  Nu boede de jo godt nok i en kloak, men kan måske alligevel godt forstå dig.Men godt du stadig har tegneserierne. Jeg har ryddet mine op, men har endnu ikke nænnet at smide dem ud.

  Reply

 13. Line
  tirsdag 12. juli, 2011 @ 12:45

  Øv, øv, øv og damning øv! Hvor er det dog bare træls! Der er intet værre end på en eller anden måde, at miste noget personligt, der ikke kan erstattes! Føler med dig, og sender et kæmpe kram! :)The Fashionphile-http://fashionphileme.blogspot.com/

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *