Skip to content

11 Comments

 1. Anonymous
  torsdag 11. august, 2011 @ 08:00

  Personligt kender jeg ingen der ser godt ud i badedragt, og jeg synes din figur er flot :) Kunne godt bruge lidt mere former selv!I øvrigt, har vi stadig en 'Christina-holder-Nadia-tilbage-fra-at-overfalde-JanOve' date på fredag? ;)/Christina

  Reply

 2. Anonymous
  torsdag 11. august, 2011 @ 08:47

  Jeg har en slem lighed med badedragtsNadia…. godt at vide at man ikke er den eneste (siger moren der jævnligt bliver slæbt i svømmehallen af 7-årig vandhundedatter)kh Anne

  Reply

 3. Anette
  torsdag 11. august, 2011 @ 09:19

  Dét var da ellers noget af en kavalergang badedragtsNadia fik sig dér :DJeg er generelt også meget uskøn i en badedragt, derfor skynder jeg mig at hoppe i vandet, så kan man ikke se det ;)Føler mig dog nogle gange som en strandet hval, når datteren helst vil lege på det helt lave vand og man så ligger dér på maven…

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 11. august, 2011 @ 09:23

  Du er altid så sød Christina :)Ja, vi har stadig en aftale i morgen! Jeg glæder mig!Anne: Jeg var der heller ikke helt frivilligt ;)

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 11. august, 2011 @ 09:24

  Anette: Ha! Jeg kan lige se det for mig! Jeg er meget taknemmelig for, min lillebror helst ville svømme hvor der var dybt.

  Reply

 6. Anonymous
  torsdag 11. august, 2011 @ 15:09

  ingen ser mig rigtig med badedragt, jeg slår mit håndklæde om mig så ingen kan se min runde ryg og min badedragt der nærmest bøger ind ad. Også er jeg kun 14 år

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 11. august, 2011 @ 15:25

  Buler indad? Som i at du er for tynd?Jeg synes ikke ligefrem, jeg er lækker i badedragt, men sådan ser jeg ud, så jeg havde ikke håndklæde med ind til bassinerne. Det nytter ikke noget at gemme sig.

  Reply

 8. Anonymous
  torsdag 11. august, 2011 @ 16:05

  jeg er alt for tynd. Når jeg bliver våd kan man se mine ribben og det syntes jeg ikke er specielt fedt. Jeg kan ikke lidt at folk går og tror jeg sulter mig ovs. men det er vidst nok er noget familie-halløj :)

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 11. august, 2011 @ 17:52

  Det forstår jeg godt – men så længe du ikke sulter dig selv, så synes jeg altså ikke, du har noget at skamme dig over :) Så må folk tænke hvad de vil.

  Reply

 10. Anonymous
  torsdag 11. august, 2011 @ 18:06

  Nej, det ved jeg. Når, men når man en dag finder ud af hvem der har kastet den forfærdelige forbandelse over badedragten er det vistnok tid til hævn! ;)

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 11. august, 2011 @ 18:18

  Ja, det må man nok sige! Hævnen bliver sød.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *