Skip to content

9 Comments

 1. denlangeneger
  tirsdag 23. august, 2011 @ 07:46

  Jeg har kun sådan en lillebitte fryseboks inde i mit køleskab, så der er ikke rigtigt plads til is. Gad virkelig godt have en større fryser, men tror måske et eller andet sted at det er godt nok at jeg ikke har det :D…jeg drømte i øvrigt om dig og kødsovs i nat. Du havde fundet frem til at når du skulle have kødsovs skulle du bare hælde voldsomt meget tabasco i, for så var det så stærkt at du ikke kunne smage noget alligevel. Der er egentligt ikke noget sjovt i det, det var bare underligt fordi vi sad overfor hinanden og spiste kødsovs og jeg var mig, men du var altså gravhundenadia. Sgu alligevel første gang jeg har talt med en tegneseriefigur i mine drømme :D

  Reply

 2. kongmorsverden
  tirsdag 23. august, 2011 @ 08:31

  Nej – og skulle det blive for koldt udenfor kan du jo klaske en varm pandekage rundt om isen.. Altså hvis det ikke er vaffel/ispindehalløj ;-)

  Reply

 3. Malou Klidmoster
  tirsdag 23. august, 2011 @ 09:17

  Nope, det er den helt rigtige måde at forlænge sommeren på. Af samme grund har jeg lavet 5 slags hjemmelavet is på det sidste. Ja, 5!

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 23. august, 2011 @ 09:37

  denlangeneger: Det er bare det første skridt mod gravhundenes overtagelse af verdensherredømmet. Drømme og tabasco-kødsauce. Jeg håber du kan vænne dig til det ;)Kongmorsverden: Det er alt sammen vafler og ispinde, men det er også fint med mig. Det behøver ikke være varmt, for at jeg kan lege sommer ;)Malou: Jeg har skam fuldt grundigt med! Af samme grund af jeg valgt at køleelementet til min ismaskine ikke længere skal bo i fryseren – det bliver for nemt lige at lave is :) Jeg har dog købt en dåse kondenseret mælk – jeg bliver jo nødt til at afprøve en opskrift her en af dagene :)

  Reply

 5. REJEN
  tirsdag 23. august, 2011 @ 09:50

  Uhmm sommer og is hører sammen, håber vi kan forlænge sæsonen lidt..;)

  Reply

 6. Pi Andrea
  tirsdag 23. august, 2011 @ 13:53

  Helt enig!!!… :o)

  Reply

 7. Nadia
  tirsdag 23. august, 2011 @ 17:03

  Rejen: Det gør det i hvert fald i mit hoved :)Pi Andrea: :)

  Reply

 8. Anonymous
  tirsdag 23. august, 2011 @ 18:17

  Oh yes – det var dog den bedste grund til at spise is jeg nogensinde har hørt! Skal helt sikkert forsøge at lokke manden i Kiolleren efter en Magnum i aften!!Jonna

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 24. august, 2011 @ 07:14

  Jeg håber det lykkedes :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *