Skip to content

13 Comments

 1. kongmorsverden
  torsdag 18. august, 2011 @ 08:19

  Eii – det er ligesom mine ønskesedler! De indeholdt altid "Hest" indtil jeg var 17 "Bil" indtil jeg var 24 – og fik kørekort – nu står der bare småting som Aston Martin og diamantringe..Krydser fingre med dig – det er rigtigt smart at have en telefon man kan gå på nettet med :-D

  Reply

 2. Stine
  torsdag 18. august, 2011 @ 08:31

  Jeg har lige købt en til 800 kr uden binding eller abonnement. Er meget tilfreds :) Bare sig til hvis du vil høre mere…

  Reply

 3. Eeyorenyk
  torsdag 18. august, 2011 @ 08:42

  Hahaha… Åh, jeg kan godt følge dig. :p

  Reply

 4. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 08:47

  Kongmorsverden: Jeg fik heldigvis en pony til min 6-års fødselsdag, og så var jeg fri til at drømme om andre ting.Problemet er måske lidt, at jeg har en fuldt ud funktionel mobil, der kan bruges til alt det vigtige, og som er under et år gammel. Og som jeg fik af mine forældre. Spørgsmålet er, om de vil give mig en ny, dyr, mobil – IGEN i år. Jeg tvivler.Stine: 800 kr er uden for mit budget ;)Eeyorenyk: ;)

  Reply

 5. Diktesoph
  torsdag 18. august, 2011 @ 09:48

  Kunne du ikke komme til at dumpe den der fuldt funktionelle mobil i toilettet, eller tabe den lige foran en bil der kommer kørende i høj fart, eller?

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 09:53

  Det er bare en lidt risikabel metode, ikke? Tænk hvis de alligevel ikke gav mig en ny mobil? Eller bare gav mig en magen til den gamle bagefter?

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 12:42

  Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ikke nævnte det igår, men her: http://www.3.dk/Privat/mobil/Mobiler/Apple-iPhone-3GS-8GB/?nm_extag=link=,billboard_forside_iphone3gs_1krSelvfølgelig er det med abonnement, men der er helt sikkert en røvfuld smartphones til gratis (næsten), hvis du køber med abonnement.

  Reply

 8. Lene
  torsdag 18. august, 2011 @ 13:04

  Jeg forstår Kasper ;-) men jeg er vild med dine tegninger, så en eller anden må da kunne se det smarte i at få sin smartphone tegnet her hos dig :-)

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 15:54

  Nadia: Hmm, ja, jeg har godt nok været fristet af det tilbud LÆNGE, men jeg har ikke rigtig råd til så dyrt et abonnement.Lene: Ja, tænk på alle de fordele der ville være for jer! Eller, vent… Så ville jeg jo bare være på nettet i stedet for at tegne.Men wow, hvor ville jeg være meget mere på twitter og facebook!

  Reply

 10. Kristines Dilemma
  torsdag 18. august, 2011 @ 18:25

  Åh jeg vil også have en Iphone. Mest af alt fordi så kommer man aldrig til at kede sig. Og jeg er også meget tilfreds med min telefon, som jeg rent faktisk snart har haft i 4 år nu. Hvilket er gammelt for en mobiltelefon, men den kan sagtens gå på nettet.

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 21:38

  Jeg er også sådan i princippet glad for min nuværende telefon. Jeg har aldrig haft en der var bedre. Jeg vil bare gerne have en smartphone :)

  Reply

 12. denlangeneger
  fredag 19. august, 2011 @ 10:05

  Åh min iphone valgte at dø lige inden roskilde og siden da har jeg haft en virkelig rådden smartphone (haha luksusproblem I know…) men hvis jeg bare så meget som overvejer at nævne ordet mobiltelefon for min far kan jeg være sikker på at jeg ikke hører fra ham i flere uger… tror han har givet mig 10+ mobiltelefoner på 6-7 år… så jeg forstår ham godt! :D

  Reply

 13. Nadia
  fredag 19. august, 2011 @ 11:47

  Wow, det lyder som om du hellere må få en ulykkesforsikring til din mobil! På den anden side lyder det som om, det bliver ret dyrt ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *