Skip to content

14 Comments

 1. Marianne
  søndag 14. august, 2011 @ 07:50

  du glemmer sex mellem familiemedlemmer – men ellers er jeg egentlig bare enig!

  Reply

 2. Xenia
  søndag 14. august, 2011 @ 10:30

  Haha, det er måske egentlig godt jeg aldrig har fået læst andre end Verden ifølge Garp. Og så har jeg set Æblemostreglementet på film, men der tænkte jeg i hvert fald ikke over noget. Det lyder i hvert fald lige påfaldende nok ;)

  Reply

 3. Nadia
  søndag 14. august, 2011 @ 10:33

  Marianne: Ja, jeg undlod også prostituerede, brydning, forfattere, at alt foregår i New England, ulykker der slår hovedpersonener ihjel osv. Suk!Xenia: Jeg var også helt tilfreds efter de to (og filmen er lidt anderledes end bogen, så det kan man ikke helt regne med), men alt derefter var bare samme bog skrevet på en anden måde. Skuffende.

  Reply

 4. Mai
  søndag 14. august, 2011 @ 10:52

  Ej ej ej, det gør da ikke noget, at det samme er de samme temaer! Der er da så mange rørende og kærlige lag på de personer, og så synes jeg, det er super charmerende, at ser lige dukker en cyklende bjørn op eller noget.

  Reply

 5. Nadia
  søndag 14. august, 2011 @ 11:00

  Jeg kan slet ikke abstrahere fra det. Og det irriterer mig virkelig meget, for jeg kan i grunden godt lide hans bøger. Det bliver bare for meget af det samme.

  Reply

 6. Line L
  søndag 14. august, 2011 @ 11:58

  Jeg ELSKER hans bøger. Synes det grundlæggende tema og det der sker mellem menneskene er så essentielt og vigtigt, at jeg kan læse om det igen og igen – og ja, cyklende bjørne er skønne, for slet ikke at tale om alle de tatoverede melodier i "Indtil jeg finder dig"

  Reply

 7. rijaH
  søndag 14. august, 2011 @ 12:52

  Nå men så behøver jeg vist ikke læse nogen af dem :P Ikke fordi jeg havde tænkt mig det lige i nærmeste fremtid :D

  Reply

 8. superheltemor
  søndag 14. august, 2011 @ 13:08

  Jeg synes han skriver fantastisk, uanset hvad…

  Reply

 9. Nadia
  søndag 14. august, 2011 @ 13:13

  Line L: Hvis bare han ville droppe et par af gentagelserne, så ville han også være en af mine yndlingsforfattere. Men Lige nu bliver jeg bare for irriteret.rijaH: Du kan jo nøjes med at læse en – så er du fri for gentagelser og får i stedet en rigtig god læseoplevelse.Superheltemor: Han skriver fantastisk, helt sikkert – jeg trænger bare til lidt mere variation.

  Reply

 10. Annie
  mandag 15. august, 2011 @ 08:41

  Jeg er også meget glad for John Irving, men heller ikke blind for gentagelserne, så der skal helst lige gå lidt tid mellem genlæsningerne af Irving-bøgerne.For noget tid siden læste jeg "Vand til elefanterne" (nu også som film med ham der vampyr-Edward) og jeg blev så glad over den Irvinske stemning i den bog – bare uden bjørne, incest og tragedie. Læs-den, læs-den, Nadia! =)

  Reply

 11. Annie
  mandag 15. august, 2011 @ 08:45

  Altså…Vand til elefanterne er skrevet af Sara Gruen, ikke af John Irving. Men altså. Stemningen er den samme, bare mere optimistisk. Agtigt.

  Reply

 12. Nadia
  mandag 15. august, 2011 @ 11:37

  Uh tak for tip! Det vil jeg helt klart se på.

  Reply

 13. Medic
  torsdag 18. august, 2011 @ 00:02

  Lige det grin jeg trængte til inden jeg gik i seng, tak for det Nadia.Du er hermed føjet til min blogliste da jeg er vild med dine tegninger og din humor.Med venlig hilsenMedic

  Reply

 14. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 08:31

  Tak!! Det var lige den kommentar jeg trængte til at starte dagen med :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *