Skip to content

17 Comments

 1. Malene fra Brombleberries
  torsdag 25. august, 2011 @ 08:53

  hI HI HI. Selvfølgelig gør det det. Det er jo bare om at finde det rette tøj og den rette attitude frem fra starten af. God fornøjelse og arbejdslyst

  Reply

 2. Nadia
  torsdag 25. august, 2011 @ 09:10

  Ja, men det kan jo kun bringe mig så langt – jeg er ikke sikker på at min drink og min cigar vil blive tolereret ;)

  Reply

 3. Marie
  torsdag 25. august, 2011 @ 09:36

  Kære Nadia – du er bare SÅ sød! Jeg er især vild med den fine Dry Martini-agtige drink du har stående, og så selvfølgelig cigaren!

  Reply

 4. Deborah
  torsdag 25. august, 2011 @ 10:04

  Hi, hi, jeg håber, det bliver rigtig godt, og jeg giver Marie helt ret. Den er bare SÅ sød, den tegning, med drink og Cigar :-)

  Reply

 5. pernillesarup
  torsdag 25. august, 2011 @ 12:34

  Så rydeligt så mit skrive bord også ud. I 4 dage… men det var også kun, fordi alle mine artikler måtte blive hjemme i Dk. Et rigtigt akademiker kontor er en sprudlende idebunke :-D. Med 6 kontorkammarater kan der komme noget kollegiekøkken over det også.God vind, det bliver stort!

  Reply

 6. Anonymous
  torsdag 25. august, 2011 @ 12:48

  Kære NadiaHar gennem den sidste måneds tid læst op på hele din blog og må bare fortælle at jeg er vild med din streg og din humor :)Mange hilsener Louise

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 25. august, 2011 @ 14:23

  jeg er helt sikker på at det er sådan det bliver! Faktisk har jeg osse en idé om at man om en uge kan både se og mærke på mig, at jeg altså skal skrive min bachelor. Ikke ligeså stort som dit, men jeg er da på vej!

  Reply

 8. Liselotte
  torsdag 25. august, 2011 @ 16:31

  Du skal vel have en gravhundefigur med til dit skrivebord?Det er stort at få fast kontorplads, mit luksusproblem, da jeg læste, var at det kunne vi få på en læsesal fra første år, så følelsen af "at gå på kontoret" var der fra starten af – og så i Købmagergade:-)

  Reply

 9. Diktesoph
  torsdag 25. august, 2011 @ 17:49

  Det er god stil!

  Reply

 10. Miss Ibenholt
  torsdag 25. august, 2011 @ 22:47

  He he her sidder jeg så og er igang med den sidste speciale-spurt og du er min ynglingsoverspringshandling! Håber at du får en god start på specialet – det er det vigtigste:-) Selv var jeg i starten tjekket i tøjet, velduftende og fuld af overskud…det aftager med tiden (desværre…)…så på med jakkesættet og nyd din tjekkede specialeplads!

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 25. august, 2011 @ 23:12

  Marie: Jo tak! Hvem der bare kunne arbejde under de forhold ;)(Eller… Cigaren kunne jeg måske undvære. Måske en lakridspibe kunne bruges i stedet?)Deborah: Tak :)Pernillesarup: Jeg er heller ikke den bedste til at holde orden, så nu må vi se, hvor pænt der bliver på mit kontor :)Louise: Mange gange tak for den kommentar :) Jeg bliver så glad, når jeg hører sådan noget!Nadia: Klart. Bachelor-aura, det kender alle!Liselotte: Ja, det var da meget lækkert! Mht. gravhundefiguren, så tror jeg, jeg springer over. Jeg må nok hellere prøve at begrænse gravhundebesættelsen til herinde – i hvert fald så meget det kan lade sig gøre :)Diktesoph: Jo tak ;)Miss Ibenholt: Den her blog er også min yndlingsoverspringshandling ;) Jeg er glad for, andre også kan bruge den sådan :)Jeg har et helt år til at blive utjekket i, så det bliver spændende at se hvordan det slutter.

  Reply

 12. Kristines Dilemma
  lørdag 27. august, 2011 @ 17:59

  Jeg glæder mig til at se billedet af hvordan det i virkeligheden bliver ;-) Fordi jeg er sikker på at den eneste forskel er cigaren, for jeg tror ikke at du vil begynde at ryge cigar, Jeg ser det ikke for mig.

  Reply

 13. Nadia
  lørdag 27. august, 2011 @ 22:00

  Jeg har ikke prøvet at ryge cigar før, så man skal aldrig sige aldrig ;)

  Reply

 14. Piskeriset
  tirsdag 30. august, 2011 @ 16:23

  Hov, gør man det? Det var ikke en selvfølge, da jeg var specialestuderende (hvilket er… seks år siden…). Ungdommen nu til dags er bare så forkælet, hæhæ ;-)Pøjpøj med skrivningen – der er lys for enden af tunnellen, og det er ikke nødvendigvis et tog :-)

  Reply

 15. Nadia
  tirsdag 30. august, 2011 @ 19:35

  Jeg tror det kommer an på, hvor man laver sit speciale henne :)Åh du må ikke skrive sådan. Jeg er jo ikke engang startet endnu. Skal vi ikke bare antage, at dette specialeprojekt bliver HELT anderledes, end hvad alle andre har været igennem? Du ved, sådan nemt og ligetil. Helt uden skriveblokeringer og fejlslagne forsøg ;)

  Reply

 16. Piskeriset
  tirsdag 30. august, 2011 @ 23:52

  Jo, det er en god aftale. Jeg krydser fingre :-)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *