Skip to content

11 Comments

 1. rijaH
  fredag 19. august, 2011 @ 08:37

  Haha vi har det så lige omvendt… Vi vil meget gerne begge to have is.. men ingen af os gider gå ned og købe det :D Så det er lidt win :P

  Reply

 2. kongmorsverden
  fredag 19. august, 2011 @ 09:53

  Åh Hjemis.. Den klokke savner vi!!Og vi nåede ikke at få en gammeldags med hele svineriet da vi var hjemme. Øv.

  Reply

 3. denlangeneger
  fredag 19. august, 2011 @ 10:13

  Jeg synes hjemisbilklokken er mega hyggelig her i Danmark, selvom jeg godt nok aldrig får lyst til is af at høre den…. men har du nogensinde hørt melodien i Sverige?! Den er mareridtsfremkaldende!! Da jeg boede i Sverige måtte jeg skruet tosset højt op for musikken så jeg ikke kunne høre den når den kom i mit område!

  Reply

 4. rijaH
  fredag 19. august, 2011 @ 11:20

  Ja den i sverige er ganske forfærdelig.. heldigvis havde vi sne cirka 9 mdr om året der hvor jeg boede, så det var ret begrænset hvor tit vi hørte den :P

  Reply

 5. Anette
  fredag 19. august, 2011 @ 11:32

  Uh – jeg ELSKER Hjem-is!Kan huske kæresten og jeg engang har jagtet en Hjem-is bil… Vi kunne høre den i det fjerne, og jeg fik sådan lyst til deres Chokostang, så vi hoppede i bilen og prøvede at køre efter lyden – pænt svært når man kører rundt midt i byen :DMen vi fangede den da på en villavej og jeg fik mine elskede Chokostænger.Nu bor vi desværre så langt ude på landet hvor Hjem-Is bilen ikke kommer forbi, men jeg har luret at de har en webshop… ;)

  Reply

 6. Diktesoph
  fredag 19. august, 2011 @ 11:45

  Is på havnen med guf og det hele er nu heller ikke helt dumt. Jeg holder på at det er bedre end hjemis (med mindre det regner?! Jeg krydser for at det ikke gør!).

  Reply

 7. Nadia
  fredag 19. august, 2011 @ 11:56

  rijaH: Kasper gider bestemt heller ikke gå ned at hente den, men det er ikke rigtig mit problem. Jeg gider ikke gå ned til kiosken kun for at købe slik og sådan, men hjem-is bilen stresser mig på en helt anden måde. Den er jo hele tiden på vej væk, så jeg får en følelse af, jeg skal skynde mig derned, så snart jeg hører klokken.Stine/Kongmorsverden: Aj! Det er synd for jer! I må lave jeres egen guf, så kan I få semi-gammeldags is selv i Frankrig.denlangeneger: Ja, min mormor boede i Sverige, så jeg har hørt den et par gange… Den er sådan lidt børnelokker-agtig, er den ikke?Anette: JA! Chokostang er det mest fantastiske! Og det er jo ikke fordi man bare lige kan finde dem i Netto senere, vel?Diktesoph: Jeg håber heller ikke det regner, for så tror jeg Kasper dropper planerne. Og jeg har glædet mig til den isvaffel LÆNGE, føles det som allerede nu :)

  Reply

 8. rijaH
  fredag 19. august, 2011 @ 11:59

  Haha det er rigtig nok… Tror vi har det med at lige overveje lidt for længe og ikke mindst diskutere og forsøge med diverse bestikkelse at få den anden til at gå derned.. Og ja når vi er kommet frem til det(hvis vi kommer frem til det) så er den for længst væk :P Så behøver vel næsten ikke sige vi kun har sun lolly i vores fryser :P

  Reply

 9. Tine
  fredag 19. august, 2011 @ 12:08

  En af mine kollegaer har bildt sine små børn ind, at når klokken ringer, har Hjem-Is bilen desværre udsolgt. Hehe. Jeg kan godt modstå fristelsen. Lige når det kommer til is, altså.

  Reply

 10. FruE
  fredag 19. august, 2011 @ 13:42

  Slap du bare af. Når klokken ringer betyder det, at der er udsolgt ;o)

  Reply

 11. Nadia
  fredag 19. august, 2011 @ 15:17

  rijaH: Det problem har jeg så faktisk ikke – det er rent psykisk. Bilen cirkulærer jo rundt i kvarteret o evigheder ;)Tine: De bliver slemt skuffede, når deres venner en dag afsløre sandheden for dem ;)FruE: Stakkels Hjem-is biler… Altid er der tomt i bilen, lige som folk samler sig foran den ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *