Skip to content

5 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 29. august, 2011 @ 08:34

  Hahaha – Ja bare skyd skylden på lillebror – det er det man har dem til – HÅBER det smagte godt trods alt!! ;-)

  Reply

 2. lene
  mandag 29. august, 2011 @ 10:40

  jeg tog lige 3 kg på af at læse det indlæg!

  Reply

 3. Nadia
  mandag 29. august, 2011 @ 10:52

  Stine: Det smagte FANTASTISK. Altså indtil jeg fik kvalme.Lene: Så tænk på hvordan jeg ser ud nu ;)

  Reply

 4. denlangeneger
  mandag 29. august, 2011 @ 22:38

  Da min søster var 7-8 år passede jeg hende en hel uge. En af dagene havde jeg VIRKELIG lyst til pandekager så jeg spurgte det dumme barn hvad hun ville have at spise hvis hun HELT SELV måtte vælge. Jeg var SÅ tæt på at smide hende på toget hjem med det samme da hun svarede: "Kogt broccoli og blomkål!"…hvad fanden ligner det?! Hun har heldigvis lært nu at når jeg spørger på den måde skal hun svare at hun har lyst til et eller andet usundt!

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 30. august, 2011 @ 09:38

  Ha! Åh, jeg elsker altid dine kommentarer!Men stakkels pige, hun må jo have været hjernevasket!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *