Skip to content

23 Comments

 1. Anonymous
  søndag 21. august, 2011 @ 09:38

  Et GODT budskab fortalt på en sød og sjov måde – endnu engang RESPEKT herfra :-) Gravhunde rocks!!-Louise S.

  Reply

 2. Fie
  søndag 21. august, 2011 @ 09:42

  De vil desværre ikke have mig :( Men jeg nåede da at blive stukket 25 gange inden de nåede den konklusion.

  Reply

 3. Nadia
  søndag 21. august, 2011 @ 09:55

  Tak Louise ;)Fie: Jeg nåede ikke engang op på så mange stik, før de smed mig ud. Suk… Nu vil de kun have mit blod, hvis de skal teste for sygdomme.

  Reply

 4. Lene
  søndag 21. august, 2011 @ 09:56

  Jeg bliver stukket hver 3. måned, men jeg elsker det ikke ligefrem, men deres solbærsaft! det er dagens højdepunkt. Jeg kunne jo selv købe det, men jeg drikker normalt aldrig saft, så det er det at ligge der på briksen med en gummibold i hånden for at fremme tapningen og så drikke solbærsaft med den anden hånd, der er charmen :-)Jeg er sygeplejerske og jeg hader at ordne andres fødder, godt at vi slet ikke må gøre andet end at vaske fødderne ;-)

  Reply

 5. denlangeneger
  søndag 21. august, 2011 @ 11:33

  Da jeg arbejdede som klinikassistent ville folk hele tiden have mig til at kigge på deres tænder og fortælle dem om de havde et hul eller ej… øhm…. how the fuck should I know?! Idioter! Haha!Bortset fra at jeg er nødt til at gennemgå en mindre diskussion med nye læger om hvor og hvordan jeg skal stikkes (jeg har umulige blodårer) så har jeg faktisk ikke noget imod det. Jeg kigger også altid med – dog siger jeg ikke noget ;)Men jeg må heller ikke være bloddonor.. øv!

  Reply

 6. REJEN
  søndag 21. august, 2011 @ 11:45

  hihi, jeg kan ligesom Lene ikke klare at ordne andres fødder eller negler..adder..Jeg har arbejdet i ældreplejen, så hellere en rumpe..;)

  Reply

 7. Nadia
  søndag 21. august, 2011 @ 14:44

  Lene: Man skal jo også gemme de gode ting til særlige stunder :)denlangeneger: Pokkers. Men det er vel af samme grund som jeg er udelukket, gætter jeg på.Rejen: Der havde jeg nok taget fødderne – hvis de var eksemfri selvfølgelig ;)

  Reply

 8. Anonymous
  søndag 21. august, 2011 @ 19:24

  Jeg er nysgerrig? Hvorfor er I blevet udelukket? De sidste fem gange jeg har været der, har de kasseret mit blod fordi tidsgrænsen på ti minutter er blevet overskredet og de sidste to gange har jeg først kunne gå derfra to times tid efter pga. svimmelhed, men når jeg forsigtigt nævner, at det påvirker mig ret kraftigt, synes jeg ikke at det bliver taget til efterretning. Jeg bliver bare indkaldt igen.Skal man selv ’sige op’? Elsker ellers at jeg kan være med til at gøre en forskel for nogen, men når nu jeg ikke en gang gør det, så bliver det for strabaserende.Pernille

  Reply

 9. Anonymous
  søndag 21. august, 2011 @ 19:31

  Jeg skal forbi i morgen :) Håber, at min blodprocent er høj nok.. Er blevet nødt til at droppe det et par gange.. I øvrigt har jeg en del fri de næste to uger hvis du er frisk på at lave noget :)/Christina

  Reply

 10. kongmorsverden
  søndag 21. august, 2011 @ 21:54

  Åhhh NEJ – jeg besvimer bare ved tanken. Jeg kan bare ikke.Bare at læse om Lene som klemmer en gummidut argh – får koldsved..Find en anden med O+K+ end mig!!

  Reply

 11. Diktesoph
  søndag 21. august, 2011 @ 21:57

  Jeg ville bestemt ikke have noget imod at donere blod, men som fuldtidssømand og noget med noget karantæne og noget, så går den desværre ikke….

  Reply

 12. Nadia
  søndag 21. august, 2011 @ 22:38

  Pernille: De er ret skrappe med receptpligtig medicin – den slags går ikke. Det giver selvfølgelig også rigtig god mening.Christina: Næste uge er jeg fuldstændig booked, men næste uge igen kan vi sikkert finde ud af noget :)Kongmorsverden: Men det er jo spændende! Det er ens eget blod, man får lov til at se, helt uden der er noget galt samtidig! Jeg synes det er lidt fascinerende.Diktesoph: Nej, okay… Så er du selvfølgelig ikke lige en oplagt kandidat :)

  Reply

 13. Anonymous
  mandag 22. august, 2011 @ 10:36

  Super, vi kan jo bare skrives ved :) /Christina

  Reply

 14. hulebo
  tirsdag 23. august, 2011 @ 13:27

  Ha ha ha haaaa, jeg er så en af dem, der fører nålen (hunden med de lange ører), og det der er godt nok den sjoveste tegning, jeg nogensinde har set. Hahahahah, jeg griner endnu!!

  Reply

 15. Nadia
  tirsdag 23. august, 2011 @ 17:18

  TAK for den kommentar! :D

  Reply

 16. Nana
  søndag 28. august, 2011 @ 22:18

  :) åh ja… Så er der mig, som altid er nervøs for, om det er FOR rødt! Og så kommer jeg altid til at rode mig ud i en karantæne… UnfairMen hey, du kan jo blie knoglemarvsdoner? ;)

  Reply

 17. Nadia
  søndag 28. august, 2011 @ 22:35

  Har de ikke også karantæneregler? Arh ligemeget, jeg skal ikke ind og have mine knogler brækket op. Men de kan få mine organer, når jeg dør ;)

  Reply

 18. Nana
  lørdag 10. september, 2011 @ 15:23

  Hov, *blive…Jeg ved det ikke helt – de har nok vægtregler og sådan, men har endnu ikke tjekket op på det (for jeg tør jo helt sikkert godt gå igennem al de pinsel…)Enig – de får organerne. Alle sammen. BAGEFTER!Hm… kan jeg mon abonnere på din blog? Med e-mail?

  Reply

 19. Nadia
  lørdag 10. september, 2011 @ 21:39

  Jeg har egentlig slået e-mailfunktionen fra, fordi jeg næsten altid retter i indlægget efter det er udgivet. Og så var der ingen der brugte det. Men der er en feedreader du kan sætte til, og så bloglovin' :)

  Reply

 20. Nana
  søndag 11. september, 2011 @ 21:14

  Hm… hm…hm…Æh….Jeg smutter vist bare ind på din blog i ny og næ :) du er jo effektiv :)

  Reply

 21. Nadia
  søndag 11. september, 2011 @ 21:29

  Det skal du også bare være velkommen til ;)

  Reply

 22. Anonymous
  fredag 16. september, 2011 @ 16:10

  brava! ;)

  Reply

 23. Nadia
  fredag 16. september, 2011 @ 18:50

  Taktak ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *