Skip to content

5 Comments

 1. Lene
  mandag 22. august, 2011 @ 10:58

  Det er bare et spil! ;)Men har haft det lige sådan. Kom dog over det, da jeg mødte min mands søskende – de er begge så pissedårlige tabere, at det overhovedet ikke er sjovt at spille med dem. Så jeg er holdt op med selv at kyle ludobrikker og terninger i hovedet på folk. *ahem*

  Reply

 2. Topsi
  mandag 22. august, 2011 @ 11:11

  I morges så jeg en gravhund som mindede mig om dig. Det var ret sejt! :D den havde samme farve som dine tegninger og så brugte den lang tid på at snuse til min støvler og kigge op på mig med et forarget blik. Det møde gav mig bare en lille smule mere gravhunde-love ind i mit liv :b/Topsi

  Reply

 3. Nadia
  mandag 22. august, 2011 @ 12:43

  Lene: Jeg ELSKER at spille mod dårlige tabere! Så bliver det først rigtig sjovt at hovere. Så, øhm, jeg er en lige så dårlig vinder som jeg er en dårlig taber. Moralen er må være, at man generelt bare ikke skal spille brætspil med mig. Eller computerspil. Eller kroket.Topsi: Sådan skal det være! :) Gravhundekærlighed til alle!

  Reply

 4. Charlotte
  mandag 22. august, 2011 @ 14:24

  Nadia, når jeg kommer hjem fra en træls dag, åbner min blog-roll og konstaterer at der er et nyt indlæg fra din hånd, så bliver jeg simpelthen så glad.Tænk; at så lidt kan gøre en forskel.Lov mig at du aldrig lukker din blog!

  Reply

 5. Nadia
  mandag 22. august, 2011 @ 16:03

  Jamen Charlotte, hvordan tror du det er for mig, når man klikker sig ind til sådan en sød kommentar? Tak!Jeg lover ikke den slags – men jeg lover jeg bliver ved længe endnu. Eller i hvert fald indtil min scanner dør ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *