Skip to content

19 Comments

 1. Diktesoph
  torsdag 18. august, 2011 @ 18:41

  Du er så sej!!

  Reply

 2. Frk. Thit
  torsdag 18. august, 2011 @ 19:06

  Det var dejligt – så er jeg helt med og klar til at følge dit tegneserieliv/Thit – poetryandthinking.blogspot.com

  Reply

 3. bitten
  torsdag 18. august, 2011 @ 19:25

  Jeg synes grævlingen Kristian er den fineste :D

  Reply

 4. REJEN
  torsdag 18. august, 2011 @ 19:47

  Hihi, sikke et fint persongaleri, virkeligt fint tegnet..og det kan jo være mor og far vinder i lotto så du kan få en smart-phone..;)

  Reply

 5. Sara
  torsdag 18. august, 2011 @ 19:50

  For de første smilede jeg meget! fantastiske tegninger! of for det andet begynde jeg vist at grine lidt .. :"Men ER der mere mad?" ¤Schh, ikke nu Claus¤syntes sgu det var meget sjovt :) bliver nok ved at grine over det lidt endnu.

  Reply

 6. Lillebitteblog
  torsdag 18. august, 2011 @ 21:11

  Hvor er det bare herligt! Dejligt, du fik taget dig sammen til at gøre det :-D

  Reply

 7. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 21:36

  Jeg er glad for I synes om det!! :DBitten: Det bliver jeg nok nødt til at sige videre til ham… Vi havde lidt en diskussion om, om grævlingen nu VAR det rette dyr til ham: http://www.hverdagsnadia.dk/2011/03/som-lovet-til-en-fest-i-gar.htmlRejen: Enten det, eller at de hæver gavebudgettet betragteligt uden grund ;)

  Reply

 8. Marie
  torsdag 18. august, 2011 @ 21:39

  Det er fantastisk – din blog bliver bedre og bedre. Hver dag glæder jeg mig til at læse dit lille pip fra hverdagen! Og persongalleriet er så sødt. Jeg ville være beæret over at være med. Jeg håber din familie, dine venner og veninder og ikke mindst Kasper inderst inde sætter pris på det!

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 21:41

  Tak Marie, du er altså sød :)Jeg tror de allesammen synes det er lidt sjovt – og Kasper har efterhånden også affundet sig med det :). Jeg tror faktisk han bedst kan lide de indlæg, hvor han selv er med ;)

  Reply

 10. Kasper
  torsdag 18. august, 2011 @ 22:32

  Men hvordan taster han med der arme, ham Kasper?Jeg sendte dig i øvrigt en tanke i dag, da jeg cyklede forbi hvad der bedst kan betegnes som en gravhundekennel. Det var den langhårede type dog, -de gøede dog stadig af cykler, som gravhunde har for vane…

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 18. august, 2011 @ 22:41

  Jeg ved det faktisk ikke… Det kan være han har et specialdesignet tastatur? Det lader i hvert fald ikke til, han har de store problemer.Åh ja, gravhunde gør – punktum. Ikke bare af cykler men af ALT. Jeg har endnu til gode at møde en stille og afdæmpet gravhund. Altså ud over mig selv, naturligvis…

  Reply

 12. Tania
  torsdag 18. august, 2011 @ 22:59

  Sådan helt ude af kontekst må jeg lige sige… Hvor er din blog bare fantastisk! Altså, vi snakker "tv'et blev aldrig tændt"-entusiasme her. Du tegner bare så fint, enkelt og mega sjovt. Må hermed erklære mig fast læser (på salmiakglæde-afhængighedsmåden!).

  Reply

 13. Daniel
  fredag 19. august, 2011 @ 01:06

  Christian! Kan du så få de forbandede kaninører væk! Du ødelægger mit moment!

  Reply

 14. Påskeharen
  fredag 19. august, 2011 @ 07:32

  Hvor er det fint. Og hvor har du fået godt styr på computerfarvelægningen, sejt.

  Reply

 15. MDO
  fredag 19. august, 2011 @ 08:02

  Skønt galleri! Jeg vil også lige tilslutte mig de andre som ææælsger din blog, det gør jeg også! Glæder mig hver morgen til at læse dagens indlæg.Iøvrigt – så har mine forældre en lille langhåret gravhund, og ham har jeg altså kun hørt gø 1 gang – så den slags findes altså (men okay, jeg har jo heller ikke prøvet at køre frem og tilbage foran ham på en cykel, bare for liiige at tjekke).

  Reply

 16. Lene
  fredag 19. august, 2011 @ 08:34

  Ej, hvor godt!! Det er også lidt til gamle læsere, igos?

  Reply

 17. rijaH
  fredag 19. august, 2011 @ 08:56

  Hvor er det en morsom og spændende introduktion :D Hvis folk ikke bliver fanget i dit lille univers allerede der så er der altså noget galt med dem :P

  Reply

 18. Anette
  fredag 19. august, 2011 @ 11:29

  Super godt lavet!Ros herfra :)

  Reply

 19. Nadia
  fredag 19. august, 2011 @ 11:51

  Tania: TAK! Det er et stort kompliment – vi ved alle, der ikke er noget større end salmiakglæde ;)Daniel: Ja, det er bare typisk Christian… Jeg gjorde mit bedste for, han skulle lade være.Påskeharen: Jo tak :) Det går også hurtigere og hurtigere nu.MDO: Jamen det bliver jeg altid glad for at høre :) Sjovt med hunden… Jeg krydser fingre for, jeg en dag finder en lige så afvigende gravhund.Lene: Jojo, der er ikke genbrugt nogle tegninger, så lidt nyt er der da :)rijaH: Eller også er de bare ikke til gravhunde ;)Anette: Tusind tak! :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *