Skip to content

13 Comments

 1. Liselotte
  søndag 28. august, 2011 @ 11:18

  Så må du hellere komme på bagbenene.Han hængte plakater op her på Frederiksberg og det var som at se et før og efterbillede for en madrasreklame. I virkeligheden så han massivt træt ud og på plakaten så han ud som han havde sovet 12 timers effektiv søvn.Han har vist brug for en hjælpende pote, hvis det var status på førstedagen i valgkampen:-).

  Reply

 2. Nadia
  søndag 28. august, 2011 @ 11:23

  Dét tror jeg gerne :) Men jeg tror jeg vil afholde mig fra at føre valgkamp for ham, når nu jeg ikke stemmer på hans parti. Det ville virke lidt underligt.Heldigvis har han en god flok DSUere til at hjælpe sig, har jeg indtryk af :)

  Reply

 3. Anonymous
  søndag 28. august, 2011 @ 11:47

  Jeg er lidt ny i det her valg-halløj, da jeg lige når at fylde 18, og jeg kan derfor stemme. Må jeg spørge hvorfor du ikke stemmer A i år? Din beskrivelse af dig selv på det første billede kommer også til at beskrive mig næste år nemlig :)

  Reply

 4. Nadia
  søndag 28. august, 2011 @ 12:16

  Det er der mere end en grund til, så det er lidt svært at redegøre for her, men helt kort så synes jeg bare at Socialdemokraterne har haft nogle holdninger til indvandrere, jeg ikke kan dele. Jeg synes man skal holde fokus på socialt dårligt stillede i Danmark, og give dem den hjælp de behøver, i stedet for at gå så meget op i etnicitet. Og så synes jeg at alle mennesker skal have frihed til at praktisere den religion de nu engang har, uden at politikerne går ind og blander sig og ønsker symbolpolitik (som man f.eks. så det ved tørklædedebatten).En anden ting er, at jeg synes de er blevet ALT for populistiske. Jeg vil helst stemme på nogen, der virker som om de virkelig mener hvad de siger, uanset hvor upopulært det er.

  Reply

 5. Anonymous
  søndag 28. august, 2011 @ 15:50

  Jeg takker for dit svar :) Jeg skal til og sætte mig ind i en masse, så det er rart at høre hvad andre har at sige.

  Reply

 6. Kat
  søndag 28. august, 2011 @ 19:26

  Jeg tænker, du er blevet lidt små-radikal? ;)… det er også super, når partiet nu danner par med K, som ikke vil lempe i udlændingepolitiken, trods deres nye venskab med R. Det virker som et desperat forsøg på at komme til at veje tungere, når/hvis A skal til at danne regering. Det er ikke sjovt at blive holdt udenfor.I princippet kan jeg noget så godt lide de radikale og deres tanker, men jeg bliver så gal i skralden over at de er så hellige, for der er bare aldrig meget action bag ordene, synes jeg. Hilsen en nuværende DSUer, der faktisk var i erhvervspraktik hos Magnus i 9. klasse. :) Han er for sej!

  Reply

 7. Anne
  søndag 28. august, 2011 @ 20:44

  Og så mener de Radikale jo en masse gode ting – men også at man skal sænke skatten helt ned under gulvbrædderne (hvilket jo nok er årsag til deres fællesskab med K) – og så forstår jeg bare ikke lige deres social- og miljøpolitik for de har jo ikke nogen penge til at finansiere deres gode meninger med, kan godt lide deres meninger men vil hellere stemme på nogen der mener at de bredeste skuldre skal bære det meste: herunder skatterne, jeg har brede skuldre og jeg vil sgu hellere undvære min 2. fladskærm end at se at der er kommet flere fattige de sidste 10 år bla pga skattelettelser til de rigeste…

  Reply

 8. Anonymous
  søndag 28. august, 2011 @ 20:51

  Jeg er så mega meget træt af Helle Thorning og Villy-drengen! synes det er trist at hver gang de skal forsvare deres politik bliver det med :"jamen-nu-skal-i-høre-hvor-dårlig-VKO-er-blablabla" istedet for, at fremlægge deres sager uden mudderkastningen! (ved godt blå-blok er med på samme jargon..)Og nå ja: Villy Søvndal som udenrigsminister? I think not….Men på den anden side… Blå-blok er sgu ikke bedre!derfor: jeg stemmer radikalt! ;)

  Reply

 9. Nadia
  søndag 28. august, 2011 @ 22:33

  Kat: Alle må jo gøre hvad de kan, for at maksimere deres indflydelse. Om man kan lide det eller ej – det er en del af gamet.Jeg er dog ikke spor nervøs for deres kommende samarbejde med K. Sådan som jeg har forstået det, er det mere en tilkendegivelse af, at man ønsker flere brede forlig, og er det ikke også, hvad socialdemokraterne og SF snakker om nu? At bryde blokpolitikken? Det gør man jo ikke ved at starte en ny blok, så velkommen til K.Desuden har jeg stor tiltro til at Radikale vil arbejde for deres egen politik, også selvom de leger lidt med K.Og ja, Magnus er sgu meget flink :)Anne: Jeg gør mig ingen illusioner om at finde det perfekte parti, der mener præcis det samme som mig. Jeg synes heller ikke skatten skal sænkes, men derudover er jeg enig med resten af deres politik. De er jo i øvrigt også udmærket klar over, at det projekt ikke er realiserbart for øjeblikket.Der ud over synes jeg de radikale står for en forsvarlig økonomisk politik, hvor man har erkendt at velfærd kræver velstand.Nåja, og for at sige det lige ud, så ønsker jeg mig mest af alt en modvægt til DF – og det kan Socialdemokraterne simpelthen ikke give mig, som det er nu.Med andre ord er de radikale det bedste bud på et parti, der kan repræsentere mig lige nu :)Anonym: Ja, man kunne godt trænge til at niveauet blev hævet over hele linjen.

  Reply

 10. imangelafbedre
  mandag 29. august, 2011 @ 08:48

  I mangel af bedre synes godt om dette.Jeg har faktisk endnu ikke helt besluttet, hvor mit kryds skal sættes. Men der er i hvert fald ingen tvivl om i hvilken retning. Jeg har det ligesom dig tror jeg. Jeg kan egentligt godt lide A, men jeg bryder mig ikke om deres asylpolitik og jeg synes de er blevet en smule falske. Det er lidt svært at forklare… Måske er de blevet for populistiske.

  Reply

 11. Nadia
  mandag 29. august, 2011 @ 10:55

  Jeg ved hvad du mener… Jeg glæder mig til, de retter lidt op igen. De kan vel ikke blive ved med at lege DF's ekko.

  Reply

 12. FruE
  mandag 29. august, 2011 @ 19:45

  Min stemmer flytter plads denne gang. Ikke langt, men alligevel lidt. Vil lige bruge de næste uger på, at forsøge at finde hoved og hale i det her så jeg ogå efter valget synes, min stemme var givet godt ud.

  Reply

 13. Nadia
  mandag 29. august, 2011 @ 20:04

  Det lyder da fornuftigt. Det er nemt at miste overblikket under valgkampe, synes jeg. Man vil jo helst ikke sidde tilbage bagefter, og føle man blev lokket/skræmt til at sætte krydset et bestemt sted.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *