Skip to content

14 Comments

 1. Frk. Smed
  onsdag 21. september, 2011 @ 08:03

  Er der en der burde gå til tandlægen? :)

  Reply

 2. Cesilden
  onsdag 21. september, 2011 @ 09:45

  Åh, jeg har altid elsket det skilt, hvis det er det på Hans Knudsens Plads? Jeg synes det er lidt retro. Men jeg hader tandlæger. Hm.

  Reply

 3. denlangeneger
  onsdag 21. september, 2011 @ 11:51

  Haaaahhaaaahhaaaa… Jeg har arbejdet på den klinik! :DSå længe du kun skal til tandeftersyn så er de ikke de dyreste i verden – det er fast pris hos alle tandlæger ;)

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 21. september, 2011 @ 12:08

  Frk. Smed: Urk. Sig ikke de ord. Der er lææææææænge til jeg behøver den slags. Håber jeg.Cesilden: (Jep, det er der) Jamen jeg elsker også skiltet. Det er klinikken jeg ikke kan lide (altså, på den helt grundløse måde).denlangeneger: Ha! Fedt! Men jeg holder mig nu alligevel væk. Jeg kan ikke forklare det. Jeg kan bare ikke lide den klinik. Den er… lusket. Og den lugter af tandlæge, på en måde så jeg bliver helt nervøs, hver gang jeg cykler forbi.

  Reply

 5. denlangeneger
  onsdag 21. september, 2011 @ 12:14

  Jeg tror heller ikke rigtigt at der er nogle af de søde tandlæger tilbage derinde, men de har kendispatienter – si'r det bare! ;)…og gratis vandflasker med de fine logo på :D

  Reply

 6. rijaH
  onsdag 21. september, 2011 @ 12:51

  Sjovt jeg tænker det samme om neonskilte… derfor var det også lidt mærkeligt at se et af slagsen da jeg kørte igennem Hellerup forleden og der stod PELS på det…. :D Men så er jeg glad for min tandlæge.. der er ikke noget skilt eller noget, kun en dør inde i en baggård ;)

  Reply

 7. rijaH
  onsdag 21. september, 2011 @ 12:51

  Ehem det var selvfølgelig ud for en Pels forretning og ikke en tandlæge :P

  Reply

 8. Anonymous
  onsdag 21. september, 2011 @ 17:08

  Haha! Jeg har det FULDSTÆNDIG på samme måde. Uden grund selvfølgelig. Mega hade tandlæge. Også selvom de gør verden mere farverig. But still.

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 21. september, 2011 @ 21:05

  denlangeneger: Jeg tror bare ikke den tandlæge rammer noget godt i mig. Jeg tænker bare, at kendisser er endnu en grund til at undgå stedet (hvem har lyst til at møde en lækker berømthed, mens man ligger der i stolen med savlen strømmende ned af kinderne?), og jeg har hørt, der kan være kræftfremkaldende stoffer i plastflasker…rijaH: Pels alligevel? Virker ellers ikke lige som neon-kandidat. Er det bare mig, eller er den slags ikke forbeholdt nuttede høner ved søerne, eller semi-usle solarier?Anonym: Det er totalt ulogisk. Men godt at høre, jeg ikke er den eneste der hader helt uden grund.

  Reply

 10. rijaH
  onsdag 21. september, 2011 @ 21:23

  Jo det var også derfor jeg var lidt ekstra overrasket over at se det.. og så lige i Hellerup af alle steder… virkelig tacky… but if it works!?

  Reply

 11. Lykke
  søndag 25. september, 2011 @ 16:57

  I det mindste bor du ikke overfor tandlæge-skiltet. Det er tændt hele døgnet, så jeg bander det tit langt væk om natten, når hele soveværelset skifter mellem blinkende hvidt og red light district. Tak for en hyggelig og genkendelig blog :)

  Reply

 12. Nadia
  søndag 25. september, 2011 @ 20:02

  Åh nej, du må hade det skilt på en hel anden måde. Den velbegrundede måde… Jeg synes, det er lidt synd for dig!Selv tak ;)

  Reply

 13. Claus
  tirsdag 17. januar, 2012 @ 09:23

  Er det kun skiltet i/du hader eller er det også tandlægen (eller måske tandlæger generelt)?Det lyder til, at du er lidt gladere efter at have fået en eller anden form for afløb for dine frustrationer.Har du det stadig på samme måde?

  Reply

 14. Nadia
  tirsdag 17. januar, 2012 @ 09:47

  Generelt har jeg det vist med tandlægebesøg, som de fleste andre: Jeg nyder det ikke ligefrem, men det er jo nødvendigt et par gange om året.Jeg ved faktisk ikke helt præcis, hvad det er, der gør, jeg ikke bryder mig om lige dén tandlæge… Måske at den ser dyr ud – og dyre tandlægebesøg kan jo gøre ondt på de fleste?Måske fordi man kan mærke lugten af tandlægeklinik, når man cykler forbi?Måske fordi man gerne vil have lov til at glemme, at der findes tandlægeklinikker og ubehagelige tandlægebesøg, når man ikke lige står og har brug for det? :)Mine blogindlæg er dog ikke ment så seriøst – heller ikke dette. Det er bare tanker jeg har gjort mig på et eller andet tidspunkt.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *