Skip to content

14 Comments

 1. Anette
  mandag 19. september, 2011 @ 09:13

  Eller måske du bare trænger til en tur rundt i Danmark? ;)

  Reply

 2. Irene
  mandag 19. september, 2011 @ 09:15

  Du får jo ikke set ret meget mere af Danmark ved at rejse til udlandet ;)Jeg tror næsten jeg har set det hele. Nu snakker vi turiststeder altså ;) Har selvfølgelig ikke besøgt alle byer haha :o)

  Reply

 3. Nadia
  mandag 19. september, 2011 @ 09:20

  Anette: Det gør jeg helt sikkert (også)!Indtil videre er Esbjerg, Frederiks, Århus, Odense og Bogense de eneste byer, der ligger vest for Storebælt, jeg har besøgt.Og det er altså lidt tamt. Jeg har ikke engang set Vesterhavet!Irene: Selvfølgelig ikke – men jeg synes det er et tegn på, jeg rejser for lidt, når min begejstring over at tage toget til Odense er så stor :)

  Reply

 4. Lene
  mandag 19. september, 2011 @ 09:28

  Har du ikke set Vesterhavet?????? Af sted med dig, I skal da på kærestetur der til, når der er penge til en togbillet :-)

  Reply

 5. Stine
  mandag 19. september, 2011 @ 10:16

  Åh Nadia, nu bliver jeg jo nødt til at insistere på, at du kigger forbi Århus engang. Tag linje 888 på en hverdag eller en billigafgang, så koster det ikke en fis, når man er studerende. Hey, det var måske en idé til dig og mandse? Århus er pæn at gå tur i, og hvis der er plads, kan i spise 3 (gode) retter på http://www.olinico.dk/ til 105 kr pr/ps.

  Reply

 6. Trix
  mandag 19. september, 2011 @ 12:44

  Årh. Odense er et godt sted at besøge. Jeg håber du hyggede dig.Jeg får altid lidt kriller i maven, når jeg tager toget til store København. Men det indrømmer jeg naturligvis ikke overfor de andre. Lader da bare som om det er everyday purpose.

  Reply

 7. Deborah
  mandag 19. september, 2011 @ 14:15

  Jeg vil sige som Anette. Det er faktisk dejligt, at rejse i sit eget land. Jeg NØD min tur til Jylland her tidligere på sommeren. Jeg havde godt nok været både i Århus før, mens Thyholm var mange, mange år siden. Men slet ikke så ringe endda, som de siger derovre :)

  Reply

 8. Head and heels
  mandag 19. september, 2011 @ 14:37

  Odense ER jo som et andet land: Albanien. Der gider man jo heller ikke hen! :-) Ai – tag en tur til Skagen, der er SÅ pænt. Og Århus!

  Reply

 9. Lines linier
  mandag 19. september, 2011 @ 16:20

  Afsted til Vesterhavet med dig! Og det kan da kun gå for langsomt! Hvordan kan man IKKE have været ved Vesterhavet!!!?? :-)

  Reply

 10. Nadia
  mandag 19. september, 2011 @ 17:46

  Stine: Jeg er helt med dig på den der. Jeg bliver nødt til at se Århus, sådan rigtigt. Og Århus Universitet ser så HYGGELIGT ud på billeder! Det vil jeg også gerne kigge lidt på.Kasper og jeg undersøger lige mulighederne for linje 888 – Klidmoster foreslog det også, og det er ret fristende. Billig (god) mad er også lige mig!Trix: Jeg fik ikke set så meget af Odense (som sædvanligt, fristes jeg til at sige), men det var helt sikkert hyggeligt!Jeg havde det på præcis samme måde med KBH, indtil jeg flyttede hertil. Nu får jeg mere storby-snob i stemmen, når jeg højlydt proklamerer at jeg skal "hjem til København". Åh, det føles SÅ godt.Deborah: Jeg bliver også nødt til at prøve det der med ferie i Danmark på et tidspunkt :) Det må blive, når vi har råd til bropenge :)Head and heels: Jeg er helt frisk på Skagen en dag :) Jeg har hørt rygter om, de har en lille ørken deroppe. Det skal man jo se.Lines linier: Jamen hvis man nu er vokset op i en lille fiskerby med hvad man selv betragter som verdens bedste strand, hvorfor så besøge de andre? ;)Ej, jeg vil vildt gerne se Vesterhavet en dag! Det er klart i top 3 over danske steder, jeg bliver nødt til at opleve. Snart.

  Reply

 11. C'est La Vie By G.
  mandag 19. september, 2011 @ 20:59

  Hvor er du sød :)Da jeg var barn (argh ved det lyder som jeg var tudse gammel nu), da mente mine forældre vi skulle se DK før vi så udlandet, så vi har været rigtig mange steder – men som voksen har jeg ikke været rigtig god til, at komme rundt. Så er det nemmere at booke sydpå, hvor man er sikker på lidt solskin, når man endelig har fri. Men der er faktisk mange super skønne steder herhjemme. Du skulle overveje Sønderjylland engang ved lejlighed – det er helt low key og super afslappende.

  Reply

 12. Nadia
  mandag 19. september, 2011 @ 22:56

  Mine forældre havde det vist mere sådan, at kunne man komme sydpå, så skulle man sydpå :)Jeg tror gerne, her er mange dejlige steder! Jeg glæder mig til jeg en dag får set nogle af dem :)… Hvad skal man se, hvis man er i Sønderjylland?

  Reply

 13. Gigi
  tirsdag 20. september, 2011 @ 01:02

  Hvis man er i Sønderjylland så skal man da besøge Kronprins Joachim og prinsesse Marie :) og når man alligevel er dernede kan man jo tage turen over grænsen og købe salmiak slik ;)

  Reply

 14. Lene
  tirsdag 20. september, 2011 @ 10:26

  I Sønderjylland skal man besøge Gram Slot, som hver den første søndag i måneden (eller deromkring) serverer Sønderjysk kaffebord. Alt det kage, kaffe og te du overhovedet kan konsumere for 150 kr. Mmmmmmmmm!!!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *