Skip to content

6 Comments

 1. Anne LO
  onsdag 14. september, 2011 @ 09:14

  Hvor er du på øverste billede? :-)

  Reply

 2. Anonymous
  onsdag 14. september, 2011 @ 10:41

  Heheh – jaeh, de første par år efter studiestart foregik helt klart over i venstre side af tegningen for min del. Men det endte sq alligevel med en PhD (med deadline om et par uger…) :)

  Reply

 3. Kimmie
  onsdag 14. september, 2011 @ 14:28

  Er det dig der ligger bag øldrikkeren og er gået mega kold? Eller er det narkolepsien der har slået ind? Du var jo ikke medicineret ved studiestart :)

  Reply

 4. Nadia
  onsdag 14. september, 2011 @ 16:37

  Anne LO: Af strategiske årsager, har jeg valgt at censurere mig selv på tegningen ;) Men jeg ville nok være mere til venstre end til højre…Anonym: Ja, det er vist meget godt, der er plads til forbedring ;) Og lækkert med PhD'en! Held og lykke :)Kimmie: Pff som om jeg nogensinde ville tegne mig selv som en kat…Med det alkoholindtag der følger med studiestart, er det vist meget godt, jeg ikke var medicineret dengang ;)

  Reply

 5. Anonymous
  torsdag 15. september, 2011 @ 15:35

  …og nogen ender på bagsiden af Plexus ;)

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 15. september, 2011 @ 16:07

  Ja, det var vist mine 15 minutters berømmelse ;)Og jeg nød dem :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *