Skip to content

11 Comments

 1. Sara
  tirsdag 27. september, 2011 @ 08:14

  Kender det alt for godt. Jeg kan også bruge mængder af tid på at matche mit tøj til mine nye sko. Selvom det egentlig burde være omvendt… Fantastisk tegning, også den i søndags ;-)

  Reply

 2. Anonymous
  tirsdag 27. september, 2011 @ 08:18

  Jep, jeg har nye støvler på i dag. Lige nu sidder jeg helt stille på min kontorstol og beundrer dem – så kommer jeg da ikke til skade imens! Kh Majken (ny læser – som elsker dine tegninger)

  Reply

 3. denlangeneger
  tirsdag 27. september, 2011 @ 10:06

  Sko? Bvadr. Jeg HADER sko. Og jeg får en lille smule åndenød og nervøse trækninger ved tanken om at jeg er NØDT TIL at købe vinterstøvler i næste måned. …men altså det der med at gå ind i ting mestrer jeg nu alligevel ret godt. Jeg er glad for at der skal meget til at give mig blå mærker, ellers ville folk tro at der var nogen der bankede mig :p

  Reply

 4. Trix
  tirsdag 27. september, 2011 @ 10:12

  Jeg er mere til at lave en 'libresse reklame'.Du ved, komme forbi en glasdør, stoppe op, spejle sig.Dreje lidt, så man kan se skoene og outfittet fra en anden vinkel, spejle sig lidt mere. Flirte lidt, og slutte af med et kækt blink i samme sekund døren går op, og fyren der bor i opgangen træder ud. Til mig der står og råflirter med mig selv…

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 27. september, 2011 @ 15:30

  Sara: Jo tak, "overraskende" at du kan lide den ;)Majken: Se dét er en fornuftlig tilgang til tingene. Det burde jeg også gøre.(velkommen til ;)denlangeneger: Noooo! Hvordan kan man hade sko? Jeg har ingen penge, så jeg får sjældent nye, men når det sker – så er det bare kærlighed. Ren kærlighed.Og ja, ret fint med de manglende blå mærker. Det virker så suspekt, når man siger: "jeg gik ind i en dør…"Trix: Åh ja, den er god! Jeg gør det mest i butiksruder – lidt mindre flirten med sig selv, men lidt større publikum. Suk…

  Reply

 6. kongmorsverden
  tirsdag 27. september, 2011 @ 16:03

  Naturligvis er det helt normalt. Det gør Gårdmand Bjørn stadig når han får nye sko..

  Reply

 7. Uden Relevans
  tirsdag 27. september, 2011 @ 19:45

  Det er ikke helt normalt. sårn.

  Reply

 8. Nadia
  tirsdag 27. september, 2011 @ 20:03

  Stine: Jeg er ikke helt sikker på, jeg bryder mig om sammenligningen med dit yngste barn ;)Uden Relevans: Sagde manden. Det tæller ikke ;)

  Reply

 9. Mette
  tirsdag 27. september, 2011 @ 21:09

  Det kender jeg virkelig godt! Wow, for en sød blog, med rigtig søde billeder :)Vil du kigge lidt på min nye blog? http://wordswithoutapen.blogspot.com/

  Reply

 10. Budgetpigen
  tirsdag 27. september, 2011 @ 23:53

  Hej, du har fået en blog award af mig :)www.budgetpige.com

  Reply

 11. Nadia
  onsdag 28. september, 2011 @ 08:49

  Tak Mette :)- jeg synes der mangler lidt blogindlæg?Budgetpigen: Tusind tak for awarden! Jeg har dog fået en tidligere, som jeg lavede et blogindlæg om, så jeg tror jeg vil lade den gå videre til de andre :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *