Skip to content

18 Comments

 1. Stine ulven
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:01

  Jeg er ret sikker på at der er en lang guide på deres hjemmeside til hvordan du får din oister mobil på 3's net. Det er der i hvert fald til iPhone. Du ska ind og rodde med at skrive de rigtige "adresser" i diverse katagorier

  Reply

 2. Nadia
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:03

  Stine: Det har jeg allerede prøvet, men det virker desværre stadig ikke :(

  Reply

 3. Stine ulven
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:04

  Reply

 4. Stine ulven
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:08

  Jamen har du så også prøvet den manuelle opsætning??http://oister.dk/Kundeservice/Mobil/Hjaelp-til-din-mobil/Manuel-opsatning/Overvejede selv at skifte til oister men gider da ikke hvis de er dumme

  Reply

 5. Nadia
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:15

  Hmm, jeg har godt nok ikke prøvet at få noget tilsendt, men den manuelle opsætning har jeg været igennem.Jeg tror ikke det er Oister der er problemet her – det er nok mere mobilens standardindstillinger ;)

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:23

  Hey! Det virkede! Ajmen tak! Tusind tak! Jeg skulle have posted det her i går aftes. Du har hermed sparet Oister for en virkelig irriterende telefonsamtale!

  Reply

 7. Stine ulven
  torsdag 8. september, 2011 @ 08:34

  Juhuu!!!Så tør jeg godt skifte til oister. Er nemlig ret træt af de tår høje priser hos 3, men vil jo gerne beholde deres net… ;)Har i ellers ikke trådløst net i laboratoriet?? Det er da skørt!

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 8. september, 2011 @ 09:18

  Jo, det har det godt nok, men det kræver man har sat en VPN op, og det har jeg ikke fået gjort med min nye telefon.Men nu hvor 3g nettet virker på den, tror jeg heller ikke jeg gider :)Jeg bestilte min telefon i weekenden, og de sendte den afsted mandag. De har også allerede flyttet mit nummer, så indtil videre er jeg fint tilfreds med Oister :)

  Reply

 9. Frk. Smed
  torsdag 8. september, 2011 @ 10:39

  Jeg skiftede over til oister for 4 mdr. siden, og jeg har virkeligt ikke fortrudt. Min mobil havde desværre en fabriksfejl, men det fik de fikset virkelig hurtigt. (Tip: lad være med at ringe ind om mandagen ;) )Tak for en super sjov blog!

  Reply

 10. denlangeneger
  torsdag 8. september, 2011 @ 10:54

  Hov.. hvor blev min kommentar af?Nåmmen… Hvad er det for en mobil du har købt?:)

  Reply

 11. Stine
  torsdag 8. september, 2011 @ 12:40

  Det er den ENESTE grund til at have smartphone. Det, og så Wordfeud :)

  Reply

 12. Nadia
  torsdag 8. september, 2011 @ 13:22

  Frk. Smed: Tak for sød kommentar!denlangeneger: Det er en Samsung Galaxy 5 – det fineste mit budget kunne holde til ;)Stine: Godt! Så var jeg på rette spor! Jeg øver mig videre i Wordfeud… Selvom jeg fik tæsk i andet spil. Det tager ligesom lidt af charmen.

  Reply

 13. Anonymous
  torsdag 8. september, 2011 @ 13:23

  Stine ulven, hvis du allerede har et 3 abonnement, men er træt af de høje priser, så prøv at ringe til deres kundeservice. Til de trofaste 3 kunder, der har været hos 3 i ½ år har de nemlig et særligt billigt abonnement. Jeg mener, det hedder 3Voice – og er nogenlunde identisk med oister i priserne, hvis jeg husker ret. Fordelen er at de ændrer abonnementet her og nu, så man ikke skal udfylde papirer eller sende noget ind med nummeroverflytning eller opsigelse.Venlig hilsen Hanne (som ellers også havde forventet at være oisterkunde efter ½ år hos 3)

  Reply

 14. Piskeriset
  torsdag 8. september, 2011 @ 16:54

  Det er lige før, at jeg bruger min smartphone til alt andet end at ringe fra! Det er SÅ praktisk at have internet med overalt! Hvis du ligesom jeg ikke har supermeget stedsans, så er det din vigtigste ven, når du skal et nyt sted hen. I løbet af det sidste halve år har min telefon reddet mig mange gange fra at ende in the middle of nowhere :-)

  Reply

 15. Fie
  torsdag 8. september, 2011 @ 18:14

  Jep, det er i hvert fald kun derfor jeg har min. Hvad skulle jeg gøre uden Twitter og Facebook og min mailboks?????

  Reply

 16. Kiir
  torsdag 8. september, 2011 @ 18:41

  Det der med at bestille mobiler over nettet er vist ikke en succes. Har selv lige gjort det, og der var også problemer med den, jeg fik :(

  Reply

 17. C'est La Vie By G.
  torsdag 8. september, 2011 @ 21:01

  Smartphones er sagen! Jeg har en del venner i udlandet, og når man er på det trådløse net kan man sms'e og mms'e gratis på WhatsApp – hvor en sms til f.eks. Italien før kostede 2,5 kr. Prøv det – det er gratis at downloade :)/Gitte

  Reply

 18. Nadia
  torsdag 8. september, 2011 @ 21:33

  Piskeriset: Det er faktisk den primære årsag til, jeg vil have en smartphone. Så kan det være det er slut med "smarte genveje" – som f.eks. da jeg skulle fra Vesterbro til Islands Brygge, og valgte at tage turen over Sjællandsbroen.I det mindste fik jeg ekstra motion. Eller noget…Fie: Mailboks! Ja, det er altså fantastisk! Jeg er allerede afhængig.Kiir: Jeg fik hjælp til min herinde, så den er allerede fikset ;)C'est La Vie: Tip givet videre!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *