Skip to content

9 Comments

 1. Charlotte
  søndag 11. september, 2011 @ 11:43

  Åh, jeg kender det godt.I dag da jeg hev posen med youghurtboller frem var de fx. mugne. Og jeg HAVDE lige været ude med hunden!Heldigvis hr jeg en pose Findus 'Kanelbüller' i fryseren – ½ minut i mikroen og så har du den lækreste, lune kanelsneglsbolle! Helt uden at bevæge dig udenfor i regnen.

  Reply

 2. Xenia
  søndag 11. september, 2011 @ 11:45

  Du har heller ikke nogle æg, noget rugbrød eller lignende? Det er oftest min nødløsning, hvis jeg er løbet tør for min standard :D

  Reply

 3. Kagebager
  søndag 11. september, 2011 @ 11:56

  Åh Nadia jeg ÆÆÆÆLSKER din blog. Din streg, din humor. I love it. Bliv ved på samme måde! Og så håber jeg iøvrigt du fik noget at spise. Var det en ide at sende den lyserøde bjørn ned efter føde?

  Reply

 4. denlangeneger
  søndag 11. september, 2011 @ 12:00

  Så det er ikke nu at jeg skal fortælle at jeg bagte gulerodsboller og banankage lige før jeg gik i seng i går…. og at solen skinner fra en næsten skyfri himmel herovre?…. vel? ;)

  Reply

 5. Nadia
  søndag 11. september, 2011 @ 12:02

  Charlotte: Kanelboller lyder også ret godt. Ikke en dårlig nødløsning!Xenia: Niks, der var ingenting. En pakke gær, men ingen mel.Kagebager: Uhh tusind tak! Jeg bliver så glad, når jeg får sådan nogle søde komplimenter!Sjovt du skulle nævne det med bjørnen… Jeg har lige fået bagerbrød og en kanelsnegl ;)

  Reply

 6. Nadia
  søndag 11. september, 2011 @ 12:04

  denlangeneger: Gulerodsbollerne må du gerne beholde selv – jeg har et princip om at undgå gulerod i dej. Men banankage! Mmmm! Selvom jeg lige har spist en kanelsnegl, er jeg alligevel en smule misundelig.

  Reply

 7. imangelafbedre
  søndag 11. september, 2011 @ 12:09

  Jeg HADER at være løbet tør for morgenmad. Det burde forbydes…

  Reply

 8. denlangeneger
  søndag 11. september, 2011 @ 12:21

  Jamen guleroden gør jo at jeg kan bilde mig selv ind at jeg da heeeeelt klart er helt vildt sund. Man kan alligevel ikke smage det ;)

  Reply

 9. Nadia
  søndag 11. september, 2011 @ 17:16

  imangelafbedre: ENIG!denlangeneger: Jeg kan smage dem. Jeg sværger. Det smager forfærdeligt!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *