Skip to content

14 Comments

 1. Anonymous
  torsdag 22. september, 2011 @ 09:47

  Lidt Lisa Simpson over det?

  Reply

 2. Nadia
  torsdag 22. september, 2011 @ 10:14

  Hende kommer jeg vist aldrig til at ligne, uanset hvor godt jeg lærte at spille saxofon…Jeg tænkte mere, at jeg da lige kunne passe ind her: http://www.youtube.com/watch?v=ezIarG14a1k(Og det er selvfølgelig udelukkende fordi jeg aldrig har lært at spille på et instrument, at det ikke kan lade sig gøre…)

  Reply

 3. Påskeharen
  torsdag 22. september, 2011 @ 11:24

  Hold op en nuttet saxofongravhund

  Reply

 4. Frk. Smed
  torsdag 22. september, 2011 @ 11:35

  Ville vildt gerne lære at spille guitar da jeg var mindre. Fik bare ikke lov til det. Havde dog et keyboard da jeg var barn, lærte mig selv at spille mester Jakob og en anden melodi som jeg selvfølgelig har glemt alt om nu. Men det er aldrig for sent at lære noget nyt. Så du kan jo begynde til sax hvis det er det du gerne vil, der er sikkert nogle kurser rundt omkring i københavn der ikke koster så meget.

  Reply

 5. Frk.Judson
  torsdag 22. september, 2011 @ 11:45

  Reply

 6. Blå Solskin
  torsdag 22. september, 2011 @ 12:48

  Nej, hvor er du fin – det er aldrig for sent at begynde ;)

  Reply

 7. Doc Nielsen
  torsdag 22. september, 2011 @ 14:53

  Det er aldrig for sent at lære – Det kræver kun du prøver. Vil du lære noget basalt, så start med klaver eller guitar. Det er begge akkord-instrumenter, der er lige til at gå til. Find så en musikskole, og meld dig på et begynderhold, og … få fingeren ud :P

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 22. september, 2011 @ 17:36

  Påskeharen: Jo tak ;)Frk. Smed: Jeg har faktisk en guitar stående, som jeg har planlagt at lære at spille på. En dag. Snart. Tror jeg.Frk. Judson: Ha! De er godt nok specielle ;) Måske også lidt for specielle til mig, trods alt :DBlå Solskin: Nej, det har du ret i – men jeg ville alligevel ønske, jeg havde lært det dengang. Så var den kedelige del af processen jo overstået ;)Doc Nielsen: Jeg har allerede en guitar, så planen er også, at det skal blive til noget. Men det må blive senere, når jeg har mere tid (og flere penge) :)

  Reply

 9. Anonymous
  torsdag 22. september, 2011 @ 19:03

  Tror du, det er forsent at begynde på et instrument som 16-årig?

  Reply

 10. Lotteriet
  torsdag 22. september, 2011 @ 21:41

  HejsaHar nomineret dig til en blog-award. Er ikke sikker på at jeg har gjort det rigtigt, men jeg krydser fingre. :O)http://lotteriets-tanker.blogspot.com/2011/09/blog-award.htmlLotte :O)

  Reply

 11. Nadia
  torsdag 22. september, 2011 @ 22:39

  Anonym: Selvfølgelig ikke. Nogen gange har jeg på fornemmelsen, at det var i den alder, alle forelskede teenagedrenge lærte at spille guitar…Lotteriet: Uhh har lige været inde og kommentere :)

  Reply

 12. Camilla
  fredag 23. september, 2011 @ 13:10

  Øehm, du må godt få mine beskedne blokfløjtekundskaber. Alligevel ikke rigtigt sejt ikke helt (som i overhovedet ikke) at have lært det til Michala Petri-perfektion.

  Reply

 13. Nadia
  fredag 23. september, 2011 @ 13:29

  Det er da lidt sejere, at kunne spille en smule på blokfløjte, end ikke engang at kunne holde rytmen på en bongotromme… Så jo tak, jeg vil gerne have dem ;)

  Reply

 14. Camilla
  fredag 23. september, 2011 @ 22:19

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *