Skip to content

9 Comments

 1. Kristian Andersen
  fredag 23. september, 2011 @ 07:40

  Åh ja, den kærlighed:) Hvad blev der af kagetegningen?

  Reply

 2. Nadia
  fredag 23. september, 2011 @ 08:10

  Hvis du er heldig, så kommer den senere ;)

  Reply

 3. Cesilden
  fredag 23. september, 2011 @ 08:22

  Måske er du bare en af dem, der elsker at skrive speciale og så holder det ikke op! Siden jeg i sommer endelig fik en god opgaverutine, har jeg glædet og glædet mig til mit speciale :)

  Reply

 4. bitten
  fredag 23. september, 2011 @ 09:01

  Altså MIN entusiasme stoppede aldrig (den er der måske ikke helt så meget i dag, da jeg skal til eksamen, men…). Jeg kunne lide det hele vejen igennem, og havde kun en lille bitte nede-periode hvor jeg ikke troede på mig selv.Så du behøver ikke synke ned i dybet! Held og lykke med glaspipetterne.

  Reply

 5. pernillesarup
  fredag 23. september, 2011 @ 09:43

  Lige pludselig så er den der. Det er et håndværk.

  Reply

 6. Nadia - Dear Optimists
  fredag 23. september, 2011 @ 10:45

  Det er fanme fedt at du føler den iver efter at være i gang!Altså, jeg er nu heller ikke noget nær optimist (det at brokke *er* altså fantastisk), men nogle gange skal der ikke så meget til for at det vender – selvom specialet må være en enorm omvæltning!

  Reply

 7. Den lille sorte bog
  fredag 23. september, 2011 @ 12:27

  Jep, det er fedt. Og man får nok en enkelte nederen eller to, men det gør jo bare resten af perioden endnu federe! Nyd det :)

  Reply

 8. Trix
  fredag 23. september, 2011 @ 12:51

  Den sidste tegning er simpelthen det bedst tegnede ansigtsudtryk EVER!Låve it!

  Reply

 9. Nadia
  fredag 23. september, 2011 @ 13:26

  Cesilden: Man kan jo altid håbe :) Jeg glædede mig også LÆNGE!Bitten: Jo tak :) Det er rart at høre, at det godt kan lade sig gøre :)Pernillesarup: Det siger min vejleder også. Han siger også det tager to måneder, før man rigtig bliver god til patch clamp – den sidste der, den håber jeg han tager fejl med. Jeg vil gerne være blevet god til det sådan… Inden mandag.Nadia: Ja, det synes jeg også! :)Jeg tror desværre ikke, jeg ligefrem bliver optimist af det her – det er bare svært at brokke sig, når man er så glad :)Den lille sorte bog: Jo tak, det skal jeg nok ;)Trix: Tak ;) Det er også cirka sådan jeg så ud. Måske bare med gradvist mere træthed, efterhånden som dagen gik.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *