Skip to content

22 Comments

 1. Konen
  lørdag 3. september, 2011 @ 09:09

  Som specialestuderende er der vel ikke noget der hedder faste fridage? Synes da kontoret lyder som en glimrende ide :)

  Reply

 2. Nadia
  lørdag 3. september, 2011 @ 09:18

  Underligt nok så findes det faktisk. Jeg har skrevet under på, jeg kun må være på instituttets område på hverdage. Nok ikke lige hvad jeg havde regnet med… Jeg tror dog ikke, de tager det så højtideligt, hvis bare man holder sig fra laboratorierne ;)

  Reply

 3. Miss Ibenholt
  lørdag 3. september, 2011 @ 09:38

  Søde NadiaMon ikke farmaceut-specialeskriveren kunne bruge dagen på specialet hjemme med at udvikle kreative tanker (og huske at skrive dem ned…) om processen, perpektiveringen og de omkringliggende småting, som skal have tid til at virke på hjernebakken? Det kan give god samvittighed og mindske karamelkvalmen…Ellers er du altid velkommen til at komme forbi porcelænshaven på CBS og sidde med vi andre specialestuderende:-)

  Reply

 4. Xenia
  lørdag 3. september, 2011 @ 10:14

  Jeg har også en af mine første hele fridage i lang tid. Klokken er nu kvart over ti og umiddelbart ved jeg ikke hvad jeg skal bruge resten af dagen på ;) "Heldigvis" har jeg en masse jeg bare kan læse til næste uges forelæsninger ;D

  Reply

 5. Nadia
  lørdag 3. september, 2011 @ 10:32

  Miss Ibenholt: Processen? Perspektivering? Skal have tid til at virke? Jeg er lost. Er det en CBS-ting?Vi lægger bare en plan. Så udfører vi den. Går der noget galt, så tiplasser vi den, og prøver igen. Vi er først kreative, når resultaterne skal fortolkes ;)Xenia: Man kan vist ikke kalde min fridag for den første i lang tid. Jeg har kun haft to arbejdsdage efter min to måneder lange ferie ;)Jeg håber du får slappet godt af til gengæld – det lyder som om du har lidt mere brug for det end jeg har :)

  Reply

 6. pernillesarup
  lørdag 3. september, 2011 @ 11:40

  Der er altid nogle artikler son kan (gen)læses.

  Reply

 7. denlangeneger
  lørdag 3. september, 2011 @ 11:41

  Kl 2:42 i nat var der en kat der syntes krydderihylden over emhætten var spændende, men der var bare ikke plads til både kat og krydderier, så jeg blev vækket af bragene fra glassene der ramte klinkegulvet i køkkenet… heldigvis var der ingen der gik i stykker. Men jeg sov helt vildt dårligt resten af natten. Årh jeg glæder mig til vi alle 3 lige har vænnet os til hinanden :DAltså med det vejr der er i dag så kan man vel godt forsvare at man bruger hele dagen på at spille Zelda eller lignende? Det ville jeg helt klart gøre hvis jeg ikke havde 6 afleveringer jeg skal have lavet. (Du må i øvrigt også gerne lave en af dem hvis du VIRKELIG keder dig! :D)

  Reply

 8. Anonymous
  lørdag 3. september, 2011 @ 13:06

  Tænkte på dig da jeg åbnede Bilka-kataloget med næste uges tilbud. De har simpelthen en gravhunde-cardigan i sortimentet i næste uge…. Kan det gøre din indtil nu ikke så sjove lørdag en lille smule mere hyggelig?

  Reply

 9. Diktesoph
  lørdag 3. september, 2011 @ 13:10

  Kan du så finde nattøjet, tæpperne, popcorn, the/kaffe og en bog (som ikke handler om speciale) eller en serie/dvd frem!Tænd nogle stearinlys, rul gardinerne for, og HYG dig!!!:)

  Reply

 10. Nadia
  lørdag 3. september, 2011 @ 16:07

  Pernille: Lige nu læser jeg bare instruktioner – artiklerne kommer senere. Men okay, det burde jeg faktisk også læse en ekstra gang.denlangeneger: Zelda? Jo, sagtens. Det føles bare som en stille pine, og vil sikkert gøre det indtil den 20. november, hvor det nye spil kommer på markedet.Har du fået TO katte? På en gang?anonym: Jeg kan ikke finde den?Diktesoph: Ahh! Har lige gjort det. Mmm varm kakao og fransk nougat…

  Reply

 11. Anonymous
  lørdag 3. september, 2011 @ 16:22

  Den er på en af de første sider i kataloget og det er i papirkataloget og ikke det katalog der er på nettet for det er stadig tilbud for denne uge.

  Reply

 12. denlangeneger
  lørdag 3. september, 2011 @ 18:45

  Ja, jeg har fået to katte på en gang.. De er fantastiske! :DHmm… jeg bliver simpelthen snart nødt til at prøve det der Zelda.. eller nej… jeg tror det er bedst jeg lever i uvished! :D

  Reply

 13. Tanja
  lørdag 3. september, 2011 @ 18:48

  Jeg håber da, du lagde mærke til, at det var fantastisk sensommervejr fra ca. 11 og en del timer frem? Mindes, at du også bor på Østerbro. Hilsen en fellow Østerbro'er, der ikke havde forholdt sig til vejret og derfor kun fik det nydt, da jeg hentede pakker på posthuset. Kunne ikke overkomme at lave om på "blive inde og snuppe en lur ved lejlighed planerne"

  Reply

 14. Nadia
  lørdag 3. september, 2011 @ 19:26

  Anonym: Pokkers. Jeg får dem ikke reklamer med posten.denlangeneger: NOOOO! Snyd ikke dig selv for Zelda! Du kan jo evt. starte op med et af de ældre (FANTASTISKE) spil – de kan downloades billigt til din wii.Tanja: Jeg havde det præcis som dig. Kunne ikke overskue at ændre planerne. Nu havde jeg jo lige bestemt mig for, at målet for i dag var at kunne forblive i pyjamas indtil jeg skulle i seng igen. Indtil videre ser den ud til at gå igennem.Jeg trak dog gardinerne fra og åbnede et par vinduer. Det tæller vel også, sådan lidt.

  Reply

 15. denlangeneger
  lørdag 3. september, 2011 @ 19:51

  Jamen Nadia, jeg har jo stadig ingen controller… Men ååh, jeg gør det! Jeg køber en!

  Reply

 16. Nadia
  lørdag 3. september, 2011 @ 19:52

  Sådan skal det være! Det er den rette ånd!

  Reply

 17. Budgetpigen
  lørdag 3. september, 2011 @ 22:02

  Til ære for Nadia:http://i53.tinypic.com/sb4vfr.jpgDen er fantastisk!Husk at melde tilbage hvad din kæreste synes om den. :-D

  Reply

 18. Nadia
  lørdag 3. september, 2011 @ 22:14

  Ha! Jeg kan helt uden at vise ham den love dig, at han HADER den! :D

  Reply

 19. superheltemor
  søndag 4. september, 2011 @ 19:36

  Har du prøvet at spille fable 3? Det kan man godt brænde nogle timer af på!

  Reply

 20. Nadia
  søndag 4. september, 2011 @ 19:52

  Nej, desværre ikke. Min computer var den billigste på markedet (dengang jeg købte den), så den har ikke skyggen af et grafikkort.

  Reply

 21. Budgetpigen
  mandag 5. september, 2011 @ 01:46

  Du kommer til at hade mig nu! :-Dhttp://www.monki.com/products/Accessories/Dog_2737

  Reply

 22. Nadia
  mandag 5. september, 2011 @ 07:57

  Jeg har den heldigvis allerede ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *