Skip to content

10 Comments

 1. mette
  lørdag 10. september, 2011 @ 10:45

  Ha ha, det kender jeg godt, har lige været nede og rydde på på mit kæmpe badeværelse, som flød i meget meget tøj….. ufatteligt at det skal være SÅ svært at vælge, og et eller andet sted, så ved jeg da for pokker godt hvad der passer sammen og ikke passer sammen, og ikke mindst så ved jeg jo også godt at jeg er for tyk til den og den…. Men alligevel skal det åbenbart prøves alligevel *smileyderrullermedøjnene*

  Reply

 2. emili
  lørdag 10. september, 2011 @ 11:19

  Sådan ser min lejlighed sjovt nok ud nu :p

  Reply

 3. Fie
  lørdag 10. september, 2011 @ 12:01

  Det er tydeligvis gremlins der kommer ind mens du er ude og roder det hele til bare for at stille dig i et dårligt lys overfor kæresten. Helt bestemt.

  Reply

 4. Topsi
  lørdag 10. september, 2011 @ 12:23

  åh åh. Jeg håbede ellers at det ville stoppe når jeg flyttede hjemmefra! For her hjemme er det helt bestem min søsters skyld, HVER GANG! :D

  Reply

 5. Cesilden
  lørdag 10. september, 2011 @ 16:15

  Glad for at høre, at man godt må den slags når man bor sammen med sin kæreste… :) (gør jeg nemlig snart, og jeg frygter for hvordan jeg skal komme af med den vane!)

  Reply

 6. Nadia
  lørdag 10. september, 2011 @ 21:38

  Mette: Det samme her. Jeg fatter ikke, hvorfor jeg altid liiige skal prøve de stropløse kjoler, når min stropløse BH er mega ubehagelig at have på en hel aften i træk. Jeg lærer det aldrig.Emili: Jeg håber det ikke var helt så slemt som mit :) Jeg er ikke færdig med at rydde op endnu (åbenbart). Fandt lige nogle smykker i køkkenet og lidt make up på kontoret. Åh det stopper aldrig!Fie: Jeg ELSKER den forklaring! Gremlins! Selvfølgelig! Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på med den orkan… Hvordan skulle den overhoved komme ind?Topsi: Ja… Jeg synes kun det er blevet værre, efter jeg flyttede hjemmefra. Mere plads at brede sig over ;)Cesilden: Altså min kæreste er ikke udpræget begejstret, men han finder sig i det. Han er vel godt opdraget ;)

  Reply

 7. Christina
  søndag 11. september, 2011 @ 14:30

  Haha! Kender det kun alt for godt fra mig selv!!! Men det er selvfølgelig også en måde at sikre sig, at man ikke bliver fristet til at tage nogen med hjem fra byen! :D

  Reply

 8. Nadia
  søndag 11. september, 2011 @ 17:20

  Det har du en pointe i – men ud over rodebunken er Kasper også en ret god grund til, jeg ikke skal tage fyre med hjem fra byen ;)

  Reply

 9. Anette
  mandag 12. september, 2011 @ 09:33

  Årh det kender jeg godt, og man gider altså bare ikke rydde op når man står op om morgenen og egentlig ikke har det super godt…Jeg er dog så fornuftig at jeg efterhånden har lært at rydde lidt op inden jeg er ude af døren – en teknik der kun virker, når man har god tid, og sådan er det altså ikke altid ;)

  Reply

 10. Nadia
  mandag 12. september, 2011 @ 17:53

  Anette: Ja, det er en god taktik, men som du siger, det kræver man er i god tid :) Det er jeg desværre ALDRIG, når det gælder fest ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *