Skip to content

5 Comments

 1. denlangeneger
  fredag 9. september, 2011 @ 08:52

  Haha… åh hvor jeg kender det. Forresten, hent GoSMS, det er 1 mio gange bedre end det indbyggede smsprogram :) ..og husk så at slå autocorrect til. Mit liv er blevet en hel del sjovere siden mine mobiler selv har kunnet bestemme hvad jeg skulle skrive ;)

  Reply

 2. Kasper
  fredag 9. september, 2011 @ 10:03

  http://www.damnyouautocorrect.com er en klassiker på feltet…

  Reply

 3. denlangeneger
  fredag 9. september, 2011 @ 10:09

  ..og jeg elsker den side! Slet ikke tak for at minde mig om den og sørge for at jeg ikke kommer til at lave noget som helst i dag. Tsk!…øh.. hvad sker der lige for bekræftelsesordet Nadia? SMshop?! Really? Er der noget jeg ikke ved!? Hahahahaha

  Reply

 4. Nadia
  fredag 9. september, 2011 @ 11:56

  denlangeneger: Autocorrect? Er det ikke til iPhone? Eller findes der også en androidversion?Og hey! Jeg styrer ikke bekræftelsesordene ;) Men det virker godt nok lidt for kinky til min gravhundeblog :DKasper: Jeg elsker den side! Åh der har jeg brugt mange timer, når jeg trængte til en overspringshandling.

  Reply

 5. denlangeneger
  fredag 9. september, 2011 @ 12:44

  Androids indbyggede ordbog gør noget hen ad det samme. Feks mener den konsekvent at jeg nok mener enten jeff eller jehovas når jeg skriver "jeg" – det bliver hurtigt til nogle underlige sætninger :p

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *