Skip to content

12 Comments

 1. kongmorsverden
  tirsdag 20. september, 2011 @ 08:53

  Lidt har også ret. Man render vel også ind i sådan en lidt død periode her 7-8 mdr efter man har været super morsom på daglig basis :-)Kan godt lide din engel med lilla hår – hun er ret sej!

  Reply

 2. Irene
  tirsdag 20. september, 2011 @ 08:55

  Hmm… Story of my life ;)

  Reply

 3. Rikke . rikketankestrejf
  tirsdag 20. september, 2011 @ 09:05

  Skønt billede på hvordan min hjerne ofte ser ud… jeg har så bare slet ikke fantasi til at blogge om det!! Thumbs up for dig Nadia!! :)

  Reply

 4. Nadia
  tirsdag 20. september, 2011 @ 09:41

  kongmor : Jeg var i hvert fald lidt død, efter at have haft travlt fra 9 til 21.50 mandag… Så er der ikke meget sammenhæng tilbage i mine tanker den aften eller morgenen efter ;-)Men jeg er glad for, du stadig synes jeg er sjov efter al den tid! Jeg bliver tit i tvivl om mine tegninger lidt for ofte bare hygge-nuttede ;)Irene: i det mindste er vi to ;)Rikke: Tak! :-D Jeg synes ofte det er sådan at blogge… Det er rart at høre, det ikke kun er mig om:-) Jeg synes dog det plejer at ende med, man får et eller andet brugbart ud, men sådan skulle det ikke være i dag…

  Reply

 5. denlangeneger
  tirsdag 20. september, 2011 @ 11:25

  Haha jeg synes stadig du er sjov :D

  Reply

 6. Balance
  tirsdag 20. september, 2011 @ 12:19

  Elsker din blog på fuld smadder..;D

  Reply

 7. Line
  tirsdag 20. september, 2011 @ 13:22

  Der er absolut intet galt i at være hygge-nuttet.

  Reply

 8. Deborah
  tirsdag 20. september, 2011 @ 13:44

  Jeg kan kun sige, at det borger for kvaliteten, at du er SÅ god, når du er helt rundt på gulvet :-) Dejlige tegninger, der som altid frembringer et smil – så vær du bare forvirret, hvis det hjælper!Jeg kan kun tilslutte mig – elsker din blog!

  Reply

 9. Diktesoph
  tirsdag 20. september, 2011 @ 14:11

  Jeg synes også jeg træder lidt i vande i øjeblikket og kan ikke rigtigt "finde på noget" at skrive om. (og bare for ikke at være udenfor, så er jeg altså også vild med din blog ;) )

  Reply

 10. Hybel
  tirsdag 20. september, 2011 @ 16:42

  Indhold eller ej, så er jeg helt vild med din ofte super nuttede gravhund tegninger… Kan man egenligt kramme den gravhund? :D

  Reply

 11. Mille
  tirsdag 20. september, 2011 @ 19:19

  Det ER jo godt nok.

  Reply

 12. Nadia
  tirsdag 20. september, 2011 @ 22:35

  denlangeneger: Årh… Det er jeg glad for. Jeg har haft ret dårlig samvittighed, over det her indlæg.Balance: EjmenTAK! Tusind tak! Jeg elsker dig lidt tilbage så :)Line: Men det er federe at være sjov ;) Det kan jeg bare ikke finde ud af at være hver eneste dag.Deborah: Hvor er du sød :) Igen i dag :)Diktesoph: Det er nok bare en uundgåelig del af blogningen, kan jeg efterhånden regne ud :) Vi er vist mange, der har det sådan en gang imellem.(Tak ;)Hybel: Øhm… Nu elsker gravhunde generelt kram, men denne her er nok typen der hurtig bliver utilpas ved fysisk kontakt ;)Mille: Det er jeg glad for du synes :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *