Skip to content

17 Comments

 1. Eeyorenyk
  torsdag 15. september, 2011 @ 08:04

  ARGH! Og her gik man og troede at du var sammen med et ret fornuftigt handyr! O_o Jeg har ikke fået gratis ting. Øv. Jeg vil også have et æble. :p

  Reply

 2. Julie Stuhr
  torsdag 15. september, 2011 @ 08:13

  Jeg har heller ikke fået gratis ting – endnu en grund til ikke at vide hvem man skal stemme på.

  Reply

 3. Nadia
  torsdag 15. september, 2011 @ 08:31

  Eeyorenyk: Måske du stadig kan nå det nede ved valgstedet? Jeg fik slik sidste gang!(Og slik er jo tusind gange bedre end æbler)Julie Stuhr: Jeg betragter mere æblet som en slags undskyldning for mit TV skal være fyldt med affald de tre uger valgkampen varer. Og det sætter jeg pris på ;)

  Reply

 4. Katrine
  torsdag 15. september, 2011 @ 09:43

  Margrethe Vestager siger jo alle de rigtige ing – lige undtagen når hun siger, hvilken statsministerkandidat hun peger på…

  Reply

 5. Frk. Smed
  torsdag 15. september, 2011 @ 10:18

  Burde egentligt sidde at læse lektier, men sidder i stedet bare og læser det ene indlæg efter det andet mens jeg sidder og griner højlydt. tror måske jeg kan genkende senarierne lidt for meget ;)Men tak for en rigtig god blog, hilsen den afhængige (med alle overspringshandlingerne)

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 15. september, 2011 @ 10:33

  Katrine: Jeg synes også hun siger alle de rigtige ting (inkl. hvem hun peger på ;) – det er mere alle de kærlighedserklæringer som vælter ud af Kasper, hver gang hun dukker op i fjernsynet, der bekymrer mig ;)Frk. Smed: Jamen selv tak! Tak fordi du tog dig tid til at skrive den kommentar! Jeg bliver så glad :)

  Reply

 7. nadia
  torsdag 15. september, 2011 @ 11:51

  Jeg fik osse et æble den anden dag. De leverede det i hvad der lignede en bagerpose. Tal om skuffelse, da jeg så det var et æble, og ikke en kage. Jeg kunne godt lokkes hvis det var en stor kage.

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 15. september, 2011 @ 11:52

  Jeg er den Nadia *peger*Bare så du ikke bliver bange for at jeg har klonet mig yderligere. Jeg nøjes med pragteksemplaret kaldet gravhunden

  Reply

 9. imangelafbedre
  torsdag 15. september, 2011 @ 11:59

  Hun er også en flot, intelligent kvinde. Men jeg hvade ikke forestillet mig, at han var typen der var til modne damer? God valgdag!

  Reply

 10. MusicIsMySecret
  torsdag 15. september, 2011 @ 12:23

  Haha! Det her bliver jeg altså nødt til at kommentere på. Vi har lidt en joke herhjemme med Margrethe Vestager, for min kæreste er også foruroligende glad for hende. Så jeg kender det scenarie alt for godt. :D

  Reply

 11. Anonymous
  torsdag 15. september, 2011 @ 13:28

  Haha – Magrethe ER sej! Herhjemme har manden for nyligt proklameret at han synes Anja Bo (som i Dealine 17-vært) er vildt lækker!!! Og han ser bare ALTID Dealine 17:DJonna

  Reply

 12. kongmorsverden
  torsdag 15. september, 2011 @ 14:58

  Ej en gravhund kan da ikke vippes af pinden af Margrethe Vestager – uanset hvor meget ret hun har i det hun siger.DU kunne evt. kyle æblet efter hende ;-)

  Reply

 13. Nadia
  torsdag 15. september, 2011 @ 16:10

  Nadia: Skuffende… Jeg ville også forvente en kanelsnegl i den situation.Imangelafbedre: Nej, jeg havde heller ikke lige set dem komme…MusicIsMySecret: HA! Fedt min kæreste ikke er den eneste ;)Jonna: Fedt! :D (Og dejlig åbenlyst… ;)kongmorsverden: Jeg håber du har ret ;) Men vi kan jo bare sige, at hvis han en dag forlader mig for Margrethe, så finder jeg sammen med Janove i stedet. Øhm. For det vil Janove naturligvis helt vildt gerne.

  Reply

 14. Gigi
  torsdag 15. september, 2011 @ 17:28

  Jeg var også nede og stemme idag. Jeg fik dog ikke et æble, men en slikkepind :D

  Reply

 15. Cesilden
  torsdag 15. september, 2011 @ 18:23

  Åh, jeg elsker også at stemme :D lignede lidt dig på det første billede nede på valgstedet… måske bare som.. øh.. zebra

  Reply

 16. Anonymous
  torsdag 15. september, 2011 @ 21:32

  Umm min nedtur var, at jeg parkerede cyklen udenfor rådhuset for at stemme. Da jeg så kom ud havde en eller anden klovn stillet sin cykel op ad min, så min væltede og fik en kæmpe ridse. Så det var altså ikke min borgerpligt værd!

  Reply

 17. Nadia
  fredag 16. september, 2011 @ 08:24

  Gigi: Ikke dårligt! Jeg fik et lossepladsensbolche – mit yndlingsbolche. Det var dog liiiidt tidligt på dagen, kunne jeg godt mærke ;) (klokken 9)Cesilden: En ivrig Zebra? Sådan skal det være. Der er jo en hel særlig stemning over at stemme :)Anonym: Det var selvfølgelig ret ærgerligt – men jeg ville altid vælge en ridset cykel frem for at undlade at stemme.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *