Skip to content

10 Comments

 1. Xenia
  fredag 16. september, 2011 @ 08:15

  Jeg er faktisk overraskende nok ikke træt – men det kommer jo nok senere :D

  Reply

 2. Anette
  fredag 16. september, 2011 @ 08:22

  Kender det – gik godt nok tidligt i seng, men skulle hele tiden liiiige tjekke resultatet på telefonen, så det blev lidt sent på trods af gode intentioner.

  Reply

 3. Nadia
  fredag 16. september, 2011 @ 08:26

  Xenia: Jeg krydser fingre for du går fri ;) Det er bedst hvis vi ikke er to der lider.Anette: Men det var også lidt for spændende! Jeg skulle have tænkt på det med telefonen… Så havde jeg været fri for at stå op hver gang. Jeg skal åbenbart stadig vænne mig til, jeg har en smartphone.

  Reply

 4. Inge
  fredag 16. september, 2011 @ 11:23

  Hej Nadia,Jeg vil bare lige sige tak for en fantastisk blog. Jeg er vild med din måde at formidle din hverdag, og jeg er vild med dine tegninger. Så nu ved du, at du har en hemmelig beundrer out there :-)Og ja, jeg var på samme måde i går, og straffen blev hård, da kommunen gik i gang kl. 7 med at lægge ny flisebelægning med et eller andet meget larmende værktøj. Tænker om der var nogle, der havde dette på valgprogrammet, at offentlige myndigheder ikke må larme så tidligt – slet ikke efter et valg :-)God weekend.

  Reply

 5. Den anden Nadia
  fredag 16. september, 2011 @ 12:12

  Nå – så bliver jeg vældig upopulær ved at sige, at jeg nu lister op i seng og napper nogle timer… :D

  Reply

 6. kirabo
  fredag 16. september, 2011 @ 13:37

  Jeg lavede samme nummer. Jeg endte dog med at se DR på computeren i sengen, men gav op kl 00:30, og lagde mig til at sove med et smil på læben.

  Reply

 7. Denise
  fredag 16. september, 2011 @ 18:15

  Sad opper indtil kl. 00:00 :) så indså jeg at valget var tabt, og så gik jeg meget skuffet i seng :(Det kunne dog også mærkes kl. 6.00 om morgenen, og det slår virkelig ind nu her :(Men man er jo nødt til at følge med når der er valg. Men syntes godt lige gymnasierne kunne give fri dagen efter et valg :)Vh. Denisehttp://www.passionsforpolish.blogspot.com

  Reply

 8. Nadia
  fredag 16. september, 2011 @ 18:57

  Inge: Ejmen mange, mange gange tak for din kommentar :) Jeg synes tanken om en hemmelig beundrer er ret fin ;)- Og jeg kender godt det der med flisebelægning… Har selv været der. Hvorfor går de i gang SÅ TIDLIGT? Det larmer jo grotesk meget! Jeg håber du ikke har været alt for træt i dag så.Du må også have en god weekend :)Den anden Nadia (wow, der er mange af os): Ja, jeg var en kende misundelig, da jeg læste din kommentar :) Fik også en lur hen på eftermiddagen, men jeg tror ikke rigtig det var nok.kirabo: Man sover altid bedre, når man går i seng som en vinder ;)Denise: I hvert fald fridag for dem, der blev oppe og så valg :) De andre kan møde op som de plejer.Hm, ja, jeg kender godt følelsen. Det var mig de sidste 3 valg… Vi må jo bare skiftes lidt til at lide. Jeg er sikker på det bliver min tur igen en dag ;)

  Reply

 9. Frk. Smed
  fredag 16. september, 2011 @ 19:00

  Kæresten gik i seng halv ellve, så røg lidt af det hyggelige lidt med at sidde og se valg sammen. Så smuttede også i seng. Men kan du godt mærke i dag at jeg ikke fik helt nok søvn alligevel, så er det godt at det var en kort dag, og en 2 timers "lur" hjælper på meget hehe. Men kender det udemærket godt med at man liiiige skal have det sidste med. :D

  Reply

 10. Nadia
  fredag 16. september, 2011 @ 22:22

  Jeg synes også lidt af hyggen forsvandt, da Kasper gik i seng. Og så synes jeg der manglede slik/kage :)Men lækkert med en lur! Det kunne jeg godt have brugt omkring klokken 11-12 stykker ;)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *