Skip to content

8 Comments

 1. Frk. Smed
  onsdag 28. september, 2011 @ 08:04

  håber også altid når jeg går i seng at når jeg vågner op er jeg blevet mega klog og har let ved alle fagnene. Men suk, det må ordnes med hårdt arbejde istedet.

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 28. september, 2011 @ 08:51

  Ja, hårdt arbejde… Det er sådan, det må være. Selvom det forekommer mig, at verden ville være et bedre sted, hvis jeg i bare kunne sove et par timer længere og få det samme resultat.

  Reply

 3. kongmorsverden
  onsdag 28. september, 2011 @ 10:13

  altså RIGTIGE superhelte har underbukserne udenpå tøjet..

  Reply

 4. Hulemor
  onsdag 28. september, 2011 @ 11:06

  Ha ha, jeg blev lige helt forvirret og troede pludselig på hemmelige koder og alt muligt. Jeg er nemlig sådan en slags cellemester i hvid kittel med kanyler – der indtil for nylig boede et sted, der hedder … Ryhule! Kh Hulemor

  Reply

 5. stopdetdog
  onsdag 28. september, 2011 @ 14:34

  Jeg tror man kan gøre seriøst meget gavn og skade som Cellemesteren…

  Reply

 6. Nadia
  onsdag 28. september, 2011 @ 16:17

  Kongmorsverden: Så tror jeg faktisk, jeg hellere vil undvære evnerne…Hulemor: Ja, okay, det er et ret pudsigt sammenfald :) Jeg lover dog, der ikke er nogen koder her. Eller er der?stopdetdog: Sådan er det med superhelteevner. "With great power there must also come great responsibility!"I må bare håbe på, jeg ikke pludselig bliver ond…

  Reply

 7. The Blogless Sister
  fredag 30. september, 2011 @ 15:53

  Årh, LINK!!! Det lyder så som Nørdens Ven det her,men da jeg boede sammen med min første kæreste, spillede han rigtig meget Zelda. Så det kørte på TV'et ligesom en serie, og jeg fulgte med i handlingen som om det var en serie. Har faktisk savnet, at man ikke bare kunne sætte den "film" på igen (overvejer nu at campere på din sofa en dag du spiller….)

  Reply

 8. Nadia
  lørdag 1. oktober, 2011 @ 09:22

  Ejmen jeg ved lige hvad du mener! Jeg spillede det altid med mine brødre, og jeg savner også, at nogle andre tager over. Nu skal jeg være så aktiv, for at få Zelda på skærmen…Jeg har endda prøvet at overtale min kæreste til at spille det, så jeg kunne slappe af og kigge med samtidig, men han er ikke så vild med at spille computer generelt. Desværre!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *