Skip to content

9 Comments

 1. Kimmie
  tirsdag 13. september, 2011 @ 08:46

  I følge gamle reklamer er formiddagen kl 10 i Danmark meget spændende, for der spiser alle mennesker Knoppers. Hvis ikke det er vildt, så ved jeg snart ikke hvad er.

  Reply

 2. Nadia
  tirsdag 13. september, 2011 @ 08:59

  Men det skriver de ALDRIG om i nyhederne?Måske er det sådan, at Danmark faktisk er sindssygt action packed om formiddagen, men ingen journalister er stået op endnu?

  Reply

 3. Anette
  tirsdag 13. september, 2011 @ 10:14

  Årh crap – nu fik jeg vildt lyst til Knoppers… Og klokken er jo 10.14 nu!

  Reply

 4. S for sol
  tirsdag 13. september, 2011 @ 18:10

  Har været uden Pc i 5 dage! Det var hårdt. Men det handlede jo stort set om 9/11 overalt!

  Reply

 5. Nadia
  tirsdag 13. september, 2011 @ 18:14

  Anette: Hvad med en mælkesnitte? Uhh, eller endnu bedre, en is-sandwich! De tilhører alle samme kategori (cirka) og er derfor tilladte som formiddagssnack.S for sol: Ja og det er jo også en slags nyheder. 10 år gamle godt nok, men stadig meget vigtige. På en måde. Tror jeg.

  Reply

 6. stopdetdog
  tirsdag 13. september, 2011 @ 19:25

  Jeg er afhængig af radioavisen! Jeg vågner altid 5 min. i hel, tænder for radioen og vågner til radioavisen. Jeg er jo 80 år i sindet… Men mit nyhedsfix har jeg faktisk fået løbende gennem speciale-perioden via min SMARTPHONE!!! Tadaaaa! Og nu har du også en! Kl. hel til hel + 3 minutter, et par gange om dagen = nyhedsfix! There is your solution!

  Reply

 7. Anonymous
  tirsdag 13. september, 2011 @ 19:44

  Hei Nadia :-DNu får du et totalt mærkelig-underligt-måske sjovt-ude af sammenhæng spørgsmål, HVAD VAR DU TIL SIDSTE SKOLEDAG!?! (og vær nu sød ikke at sige gravhund) ?

  Reply

 8. Diktesoph
  tirsdag 13. september, 2011 @ 19:47

  Men der sker altså virkelig meget i blogland på 4 timer!

  Reply

 9. Nadia
  tirsdag 13. september, 2011 @ 19:59

  stopdetdog: Jamen du har helt ret. Jeg slæber den også med overalt. De laboratorieting jeg har lavet indtil nu har bare været projekter der krævede begge hænder og øjne og/eller konstant opmærksomhed.Den bliver dog guld værd, hvis jeg på et tidspunkt skal lave den slags øvelser, hvor man alligevel bare står og venter mellem prøveudtagninger!Anonym: Det havde også været enormt ambitiøst! Så smarte kostumer har jeg aldrig haft ;)Jeg var så vidt jeg husker ikke noget specielt. Vist bare sådan lidt grimt klædt på med masser af regnbuefarver.Diktesoph: Helt sikket! Men det må afgjort vente til pauserne :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *