Skip to content

18 Comments

 1. kongmorsverden
  mandag 17. oktober, 2011 @ 09:32

  Er du tosset – jeg havde fået 7 simultane hjertestop.Du bør foreslå dem at de fik lys med sensor – sådan nogle som ikke slukker hvis der er bevægelse i rummet..Eller bare tage Kasper med HVER gang!!

  Reply

 2. Pernille
  mandag 17. oktober, 2011 @ 09:51

  Det er da en fantastisk undskyldning for at have Kasper med hver gang! :D

  Reply

 3. Nadia
  mandag 17. oktober, 2011 @ 09:51

  Jøsses! Det lykkedes mig at underholde hele toget med mit (for dem) spontane og højlydte grin! :D

  Reply

 4. Nadia
  mandag 17. oktober, 2011 @ 12:00

  Kongmorsverden / Stine: Den slags luksus er der vist ikke råd til her. Nok også meget godt – tænk hvis man sad alt for stille, og lyset så pludselig slukkede! Og hvad vis det skete mens man var i samme rum som skelettet?
  De ville finde mig død af hjertestop derinde næste dag.

  Pernille: Tror Kasper synes, jeg næste gang skal tage derind i dagstimerne.

  Nadia: Du er så sød Nadia. Jeg kan li’ dig!

  Fasterfis: Jeg var bestemt heller ikke begejstret for situationen.
  Det var Kasper så heller ikke – ikke lige sådan han havde planlagt at bruge sin søndag aften efter 3 timers køretur fra Århus.

  Diktesoph: Jeg troede også jeg skulle dø et kort sekund. Heldigvis slap jeg. Denne gang.

  FruZ: Vi er nogen der glæder os!

  Lea: Humor for dig, nærdødsoplevelse for mig. Jeg kommer også kun i dagstimerne fremover.
  Og så er det sidste gang jeg har hentet noget på det depot alene.

  Stine: Jeg ved ikke hvad Sidste Time er, men jeg kan mærke, det ikke er noget jeg skal undersøge. Jeg skal trods alt sidde her alene de næste mange søndage.

  Fru Buur Bækgaard: Ja, det var meget synd for mig.Frøken Rodebutik: Ja, Kasper er dagens helt. Ellers havde jeg ikke kunne lave forsøg denne uge – jeg sad og gemte mig inde i cellelaboratoriet indtil han kom. Turde knapt nok gå ned og lukke ham ind.

  Reply

 5. fasterfis
  mandag 17. oktober, 2011 @ 10:14

  Jeg er fobisk over for skeletter. hvis det der var sket for mig havde jeg sgu nok ikke overlevet!Godt kæresten kunne komme løbende!Dine skræmte øjne er fantastisk fine!

  Reply

 6. Diktesoph
  mandag 17. oktober, 2011 @ 10:14

  Stakkel! Puh det var dog en forfærdelig forskrækkelse! Jeg hyperventilerer nærmest bare ved tanken….

  Reply

 7. fruz1
  mandag 17. oktober, 2011 @ 10:16

  Bøh!Hahaha (aij,jeg var selv død af skræk)Nåhm, det lykkedes til gengæld for mig, at slette din mail på telefonen – på den permantente måde. Så kan du ikke lige sende mig mailen igen, så du kan få din præmie tilsendt?Jeg kan forresten ikke afsløre hvad det er, for jeg aner det ikke – endnu :)

  Reply

 8. Lea
  mandag 17. oktober, 2011 @ 10:17

  HAHAHAHA…. Se det er humor! Jeg var dog aldrig kommet der alene igen. Det har jeg squ ikke nerver til :-D

  Reply

 9. Stine
  mandag 17. oktober, 2011 @ 10:28

  Årh jeg tør i hvert fald heller ikke være alene på universitetet. Tænker hele tiden på Sidste Time!

  Reply

 10. Fru Buur Bækgaard
  mandag 17. oktober, 2011 @ 10:37

  Nåårh….!

  Reply

 11. Frøken Rodebutik
  mandag 17. oktober, 2011 @ 11:19

  Åååh det sidste billede er simpelthen SKØNT! :DEj hvor jeg elsker det. Godt du havde Kasper. // Rodebutikken

  Reply

 12. Frk Hagen
  mandag 17. oktober, 2011 @ 14:47

  Puhh!! Føler med dig!

  Reply

 13. Hybel
  mandag 17. oktober, 2011 @ 15:58

  Sidste Time, er vist nok en dansk gyserfilm som Filmskolens afgangselever lavede for nogle år siden. Ps. synes nu, at du glemte at bide skellettet i benet for dén oplevelse – plejer hunde ikke at gøre dét?

  Reply

 14. Nadia
  mandag 17. oktober, 2011 @ 17:59

  Frk. Hagen: Jo tak. Synes det var lidt hårdt.Hybel: Tydeligvis ikke en, jeg har brug for at se. Jeg bliver skræmt nok i forvejen. ;)Ad! Jeg skal i hvert fald ikke have Oles gamle skelet ind i min mund. Uanset hvor gravhundeagtig jeg er. Og tænk hvis den hævnede sig næste gang jeg er der alene..?

  Reply

 15. Cesilden
  mandag 17. oktober, 2011 @ 18:01

  Nårh, hvor er Kasper sød at han kom og reddede dig :)

  Reply

 16. Cecilie
  mandag 17. oktober, 2011 @ 20:35

  http://tellerup.dk/?Bog=61 <- "Sidste time" af Dennis Jürgensen – tror aldrig jeg har fået set filmen, men efter at have læst bogen tør jeg nok heller ikke.. Og jeg er nok på samme hold som Stine – så'n en stor og mørk skole er bare.. Arrrgh! :)Håber I havde en dejlig kæreste-søndag after all.

  Reply

 17. Eeyorenyk
  mandag 17. oktober, 2011 @ 20:52

  Hahahaha – Jeg havde været DØD på stedet, ved synet af det skelet midt i det hele! O_oJeg ville lægge sag an mod dem – Tænk at skræmme en gravhund halvt til døde med et skelet!

  Reply

 18. Nadia
  tirsdag 10. januar, 2012 @ 18:27

  Cesilden: Ja, jeg var også meget taknemmelig :)Cecilie: Øhm. Tror også bare jeg holder mig fra bogen så. Skal trods alt være alene på uni hver søndag i lang tid fremover.Vi havde en rigtig god søndag alligevel ;)Eeyorenyk: Et kort sekund troede jeg skam også, jeg skulle dø. Synes godt nogen kunne have stillet skelettet inde på et kontor, hvor jeg ikke skal luske rundt i mørke.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *