Skip to content

9 Comments

 1. Trix
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 10:09

  Tror din fremtidsidé er smart. Måske skulle jeg proviantere noget frugt til fremtidstrix, så hun har det som valgmulighed INDEN hun går i fakta og køber skumbananer for tredje dag i træk i eftermiddag. (Jamen, de er jo på tilbud!)Hvad er det liiige for et arbejde Kasper har? Og kan man vælte ham af pinden?

  Reply

 2. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 10:53

  Han er ph.d.-studerende. Men er du sikker på, du har lyst til at overtage hans job? Han arbejder med fysik og nanoteknologi…

  Reply

 3. Påskeharen
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 11:07

  Den er sjov den idé med fortids- og fremtidsselv. Jeg kender nogle stykker der opererer med det begreb og jeg synes til stadighed at det er hyggeligt at støde ind i.

  Reply

 4. Kat Boelskov
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 11:20

  Ej hvor er dig og Kasper bare sånogen rigtig kloge nogen. Fik lige et lille stik af noget ihjamenjegkujoosshavalgtdetellerdet, istedet for den vej jeg nu går. Men man ka jo ikk få det hele.Knus til nutidNadia, og ps, hva er det lilla noget? En figenstang?

  Reply

 5. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 15:14

  Påskeharen: Det er nu ikke sådan jeg går og tænker til dagligt – det er mest hvad angår madpakker ;)Kat Boelskov: Sådan tror jeg ALLE tænker – "Nå ja, det kunne jeg også have gjort". Men som du siger, man kan jo ikke det hele. Desværre ;)Den lilla pakke var to meget praktisk indpakkede kiks. De smagte desværre yderst skuffende.

  Reply

 6. Anonymous
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 15:45

  BUM! Dér fik du lige en ny stor-fan! Du er da den nuttedeste gravhund, jeg nogensinde har mødt – tak for fin blog!Hilsen Dinohviskeren

  Reply

 7. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 16:02

  Tak for sød kommentar! Jeg ville bare ønske, jeg var halvt så nuttet ude i virkeligheden.Velkommen til ;)

  Reply

 8. Christel
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 16:33

  I halvanden måneds tid har jeg nu fulgt med på din blog, og det er sådan en fornøjelse! Du ligger øverst i min liste af hjemmesider, jeg tjekker hver morgen, inden jeg kaster mig over specialeskrivningen – og jeg glæder mig altid så meget til at se dine tegninger! Du er en mega-cute gravhund :)Selv bliver jeg også voldsomt glad, når jeg husker at købe frugt og lidt sødt til de lange dage på specialekontoret.

  Reply

 9. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 22:19

  Uh en medspecialestuderende (derude et sted)! Tak for din virkelig søde kommentar :)Nu sidder jeg ellers alene herhjemme og bliver lidt halvbitter og misundelig på Kasper og hans besøg i Berlin, men altså… Han har ikke en blog, og dermed ikke så søde bloglæsere som mig :) Så måske skal jeg alligevel være godt tilfreds.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *