Skip to content

14 Comments

 1. tokendumbguy
  mandag 24. oktober, 2011 @ 12:33

  Jeg troede alle trunter elskede når fyrene brød ind i deres hjem, og stirrede på dem mens de sov? Der kan man se.

  Reply

 2. Nadia
  mandag 24. oktober, 2011 @ 12:46

  Ja, eller når de tvinger en til at deltage i en fest man HADER. Eller når de presser en til at blive gift. Eller når de planlægger tvangsaborter. Eller bare sådan generelt stalker og forsøger at manipulere med kæresten. Det er alt sammen kærlighed!

  Reply

 3. Gry
  mandag 24. oktober, 2011 @ 13:53

  Hah! jeg skal også ind og se den. Har en veninde der ganske enkelt ikke tilgiver mig hvis jeg siger nej (selvom jeg sidder og sukker og brokker mig højlydt). Jeg hader dem også af et godt hjerte, men er hyklerisk nok til at synes RIGTIGT godt om den ekstra omsætning den kan skaffe vores bif :OD

  Reply

 4. understjernerne
  mandag 24. oktober, 2011 @ 15:09

  Filmene siger mig intet, jeg synes Edward er grim! Han ser slet ikke sårn ud i bøgerne! Basta! Menåååh…. jeg elsker bøgerne. Nu får jeg IGEN lyst til at læse dem. Æv!

  Reply

 5. b
  mandag 24. oktober, 2011 @ 15:42

  Jeg har det lidt på samme måde. På en gang er hele historien sød og romantisk og samtidig holder det slet slet ikke. Men, måske er det også bare fordi jeg (stadig) synes hun skulle vælge Jacob…

  Reply

 6. Nadia
  mandag 24. oktober, 2011 @ 17:20

  Gry: Jamen men på trods af min… uvilje, vil jeg faktisk gerne se filmen. Det er lidt mærkeligt, men nogen gange er det bare rart at kunne hade lidt på noget.understjernerne: Ja, han er MEGA grim! Helt åndssvagt! Så tag dog noget sol og få nogle muskler, mand!Men jeg hadede ham også i bøgerne. Som jeg BLEV NØDT TIL at læse alle sammen.b: Præcis! Jeg synes nu ikke, hun har fortjent Jacob. Hun er jo bare en ubegavet, forvirret pige uden noget som helst at byde på. Uhh hun har læst et par klassikere, men til gengæld er hun fuldstændig viljeløs og kan ikke finde ud af, at sætte grænser for drengene. Pfff…

  Reply

 7. Cecilie
  mandag 24. oktober, 2011 @ 17:23

  Haha, nu er jeg næsten nødt til at se filmen – bare for at støtte dig på nej-hatte-holdet :-D

  Reply

 8. b
  mandag 24. oktober, 2011 @ 21:00

  Igen er jeg helt enig :-)Jacob er langt sødere ved hende end hun fortjener. Hun udnytter hans søde væsen og følelser for hende, og der er bare ikke ok. Heller ikke selv om det "kun" er en bog…

  Reply

 9. Lykke
  mandag 24. oktober, 2011 @ 22:36

  Åh det er jo at åbne op for hele Team Edward, Team Jacob og Team F*ck Twilight debatten :)Personligt er jeg enig med Nadia og nej-hatte-holdet, selvom jeg også blev nødt til at læse alle bøgerne- for at citere en hjemmeside jeg har glemt hvad hedder: Det er den bedste fanfiction jeg længe har læst :)Bella er og bliver en Mary Sue, men det er stadig ret underholdende.Nyd filmen i al dens glimrende glorværdighed *sarcasm overload*

  Reply

 10. Lea
  mandag 24. oktober, 2011 @ 22:57

  Tjaa jeg skal også ind og se den.. Jeg er vild med både film og bøger, men er sku ikke vild med stalker-Edward :-)

  Reply

 11. Nadia
  mandag 24. oktober, 2011 @ 23:19

  Cecilie: Sådan skal det være! Og husk at der er en regel om, at man skal svine Edward, hvis der er små 14-årige i nærheden. De har kun godt af at lære, at den slags adfærd er ret vammel, hvis den finder sted ude i virkeligheden. Og at varulve, der snaver en mod ens vilje, skal have et los i løgene.b: Enig!Lykke: Jamen det var præcis sådan jeg havde det. Blev nødt til at læse dem, bliver nødt til at se filmene. Også selvom jeg hader løs imens.Lea: Tror også man skal være mormon-skør, for at se det fede i Edwards lidt alternative adfærd.

  Reply

 12. Tokendumbguy
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 13:50

  Eller som Stephen King sagde: “Harry Potter is about confronting fears, finding inner strength and doing what is right in the face of adversity. Twilight is about how important it is to have a boyfriend.”(Men nu har jeg altså ikke set filmene, og kun læst den første bog. Den har jeg til gengæld så også rigeligt med meninger om).

  Reply

 13. Daniel
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 15:53

  Rettelse, Nadia:Her i weekenden fik jeg BLANDT ANDET en biografbillet til 'Twilight – Breaking Dawn" i fødselsdagsgave.

  Reply

 14. Nadia
  tirsdag 25. oktober, 2011 @ 20:37

  Tokendumbguy: De næste bøger er værre end den første bog, så jeg synes du er fuldt ud berettiget til at have en mening om det hele!Daniel: Nåja, jeg fik også en flaske asti og et gravhundegræskar!(Ej, jeg er faktisk meget glad for min lille vase og mine muffinsforme. Stine har glemt sine – må jeg så stjæle dem? Eller skal jeg sende hende en sms? Hun var jo lidt… ved siden af sig selv, da hun tog hjem.)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *