Skip to content

21 Comments

 1. Linda
  søndag 23. oktober, 2011 @ 08:20

  Det giver nogenlunde samme effekt på hænderne at skifte ble 10 gange i døgnet med dertilhørende vask/afspritning, men jeg er begyndt at bruge argan-olie i stedet for håndcreme om aftenen. Det kan VARMT anbefales:)

  Reply

 2. Anonymous
  søndag 23. oktober, 2011 @ 08:39

  På apoteket kan du købe noget, der hedder Logobase Repair – det er supergodt!

  Reply

 3. Lene
  søndag 23. oktober, 2011 @ 10:46

  I skal da ha sprit med glycerol(glycerin?) i, det har vi på sygehuset, og det har hjulpet på mine hænder. Det er langt hårdere for hænderne at skulle vaske dem med sæbe, som vi gjorde førhen.God søndagslotiondag :-)

  Reply

 4. LunaBaermonster
  søndag 23. oktober, 2011 @ 10:51

  Jeg plejer at bruge en fedtcreme med omkring 70 % fedt i hver aften, det hjælper. Du kan købe en i Matas til rimelige penge, og så er der ikke parabener i (hvilket der er i Locobase).

  Reply

 5. Denise
  søndag 23. oktober, 2011 @ 11:39

  Elsker dine daglige indlæg :D Bliver så glad af at læse dem :D Behøver jeg sige at du er min absolutte yndlingsblogger :)Keep up the good work girl ;)Hilsen Denise (vil du ikke tage et kig forbi min blog??)http://passionsforpolish.blogspot.com/2011/10/bedende-hundejne-d.html

  Reply

 6. Astrid
  søndag 23. oktober, 2011 @ 18:47

  Ikke for at gøre det her til en crème debat, men der er ikke parabener i locobase repair. Som jeg, der er eksemplaget kirurg, klart anbefaler! I øvrigt en rigtig fin blog – en usædvanligt ekspressiv gravhund! :)

  Reply

 7. Nadia
  søndag 23. oktober, 2011 @ 19:31

  Linda: Argan-olie? Hvor køber man det?Anonym/Luna/Astrid: Jeg bruger allerede locobase repair, og der er ikke parabener i :) – det er noget jeg holder ret meget øje med.Desværre er cremen kun god nok til huden ikke (så tit) sprækker. Den kan ikke holde dem fugtige.Tak for rosen Astrid ;)Lene: Jeg tror ikke sprit med glycerol er godt nok? Jeg skal jo ikke kun slå bakterierne ihjel, de skal også fjernes helt.Denise: Taaaaak :D

  Reply

 8. Chille
  søndag 23. oktober, 2011 @ 19:54

  Jeg vil helt sikker anbefale dig at bruge Beauté Pacifiques Xtra dry skin fix. Den holder både hænderne bløde, fugtige og reparer skader. Jeg bruger ikke andet. Den er ikke fyldt med alle mulige kemikalier heller.http://www.beaute-pacifique.com/Shop/krop-og-haender/x-tra-dry-skin-fix.aspx

  Reply

 9. Linda
  søndag 23. oktober, 2011 @ 19:55

  Du kan købe det forskellige steder på nettet. Det er noget specielt marokkansk halløj, som sælges af forskellige firmaer. Det fine ved det er, at det kan bruges til ALT. Som håndcreme, bodylotion, hårkur osv.Det er en lille smule pebret i pris, men jeg lover dig, at det er hver en krone værd.PS: Og jeg elsker dig også. Bliver altid så farlig glad over dine tegninger:)

  Reply

 10. Chille
  søndag 23. oktober, 2011 @ 19:55

  reparerer*

  Reply

 11. Nadia
  søndag 23. oktober, 2011 @ 22:10

  Linda: Nu googlede jeg lige olien, og nettet flyder jo helt over med anbefalinger af den. Kunne være man skulle give det en chance!Lige over Linda! Jeg bliver altid i godt humør, når du har et nyt blogindlæg ude. Gemmer dem gerne til sidst.Chille: Tak for tip! Men den ser lidt dyr ud?

  Reply

 12. Anne
  søndag 23. oktober, 2011 @ 22:42

  ja og hvis det er rigtig slemt så putter man creme eller olie på hænderne og sover med tynde bomuldshandsker på om natten så er hænderne som nye om morgenen efter :-)

  Reply

 13. Karina
  søndag 23. oktober, 2011 @ 23:19

  Det er vist sjældent jeg kommenterer på din blog, men jeg følger overordentligt flittigt med. Jeg render selv i laboratoriet og fedter med celler, og i stedet for at spritte mine hænder af hele tiden, tager jeg handsker på og afspritter dem – det er langt mere skånsomt for hænderne. Var det muligvis en ide? Det bliver lidt en handskeon-handske-off helvede nogengange… Men versus sprækket hud synes jeg det er det værd :)

  Reply

 14. JemKem
  søndag 23. oktober, 2011 @ 23:49

  Jeg bruger coops camferine. Jeg smører et godt lag på om aftenen inden jeg går i seng og sover så med det. Det virker rigtig godt :) Og duften åbner næsen så dejligt og giver nem ånde ;)

  Reply

 15. Astrid
  mandag 24. oktober, 2011 @ 08:24

  Hvad med at konsultere en hudlæge? Bomuldshandsker under gummihandskerne (evt m spidserne klippet af så du har følsomheden bevaret) kan hjælpe da huden så bliver mindre fugtig og dermed skadet. Det er et rigtig træls problem.

  Reply

 16. Nadia
  mandag 24. oktober, 2011 @ 08:34

  Anne: Åh det virker også bare så drastisk. Men måske vejen frem.Karina: Lige for tiden er mine hænder så grimme og ødelagte, at jeg også bruger handsker. Desværre har jeg set en del udvikle allergi over for dem, så det vil jeg gerne undgå i længden.Og så får man altid klamme hænder inden under, og så bliver det svært at få det nye par på.JemKem: Uuuuf, den lugt har jeg det svært med :)Astrid: Sidst jeg talte med min hudlæge troede jeg, jeg skulle dø af kræft. Jeg holder lige en pause fra ham.Men det med stofhandskerne under gummihandsker er en ret brugbar idé. Nu prøver jeg lige den der olie, og hvis det ikke virker, så må det være næste skridt.

  Reply

 17. JemKem
  fredag 28. oktober, 2011 @ 13:46

  Men den hjælper Nadia ;) Det er jo også derfor du kan nøjes med at smørre den på inden du skal sove, for så er det minimal tid du generes af lugten :) Jeg gav lige hænder, arme og fødder en tur i går fordi jeg havde forsømt dem noget tid og det har allerede hjulpet rigtig godt :)

  Reply

 18. C'est La Vie By G.
  onsdag 2. november, 2011 @ 20:18

  HAHAHAHAHHAHAHAHAH….Du må seriøst udgive dine indlæg! Har du ikke kontaktet et forlag?

  Reply

 19. Nadia
  torsdag 3. november, 2011 @ 08:01

  Narh, jeg tvivler kraftigt på, de kunne være interesserede.Og jeg tvivler endnu mere på, om jeg er i stand til at fremstille noget, der er penge værd…

  Reply

 20. Jette
  søndag 20. november, 2011 @ 17:57

  Kære NadiaEthanol 70-85 % tilsat glycerol dræber effektivt bakterier og holder på vandindholdet i din overhud. Se mere på http://www.ssi/håndhygiejne. At spritte sine handsker påvirker barriereegenskaben (og det er jo den du gerne vil have ;-)) samt gør det vanskeligt at desinficere hænderne korrekt. Udtørring af huden bliver forstærket ved brug af vand og sæbe generelt OG ved brug af sæbe på tørre hænder og ved ikke at tørre hænderne korrekt. Husk i vintersæsonen at bruge handsker og smør dine hænder, når du sidder i sofaen derhjemme. God fornøjelse.

  Reply

 21. Nadia
  søndag 20. november, 2011 @ 19:58

  Nej, jeg er faktisk helt ligeglad med handskernes barrierer-egenskaber. De er kun på, for at undgå at vaske hænder hele tiden :)Ellers skal jeg først vaske hænder i sæbe, tørre dem og så spritte dem af – det er standard praksis i vores cellelab. Det er ikke (kun) for at fjerne bakterier. Jeg tror det vigtigste er at fjerne svampesporer og lignende, der kan kontaminere vores cellekulturer.Jeg må prøve det der med creme og handsker på et tidspunkt :)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *