Skip to content

25 Comments

 1. Vicki
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 08:38

  Lidl er et mekka. Og dermed menes der, at der er skattekister og affaldsspande i skøn forening. De har ting i deres sortiment som vi SKAL have, og andre, som vi klogt undgår :D Held og lykke med detektiv-arbejdet!

  Reply

 2. Frk. Smed
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 08:43

  Synes generelt de har gode billige grøntsager. Ellers har de alle mulige virkelige underlige ting, lige som aldi. Men elsker at gå at kigge på dem. Så når det nederste senarie optræder stort set hver gang kæresten er ude at handle. :D

  Reply

 3. Sneglcille
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 09:37

  Årh! Lidl! Et himmelsk udvalg af nybagte croissanter (til 5 kroner eller sådan noget) og tysk chokolade… !!!

  Reply

 4. Konen
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 10:01

  Lidl er godt. Især når de har brombær- eller blåbærlikør på tilbud.

  Reply

 5. Anonymous
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 10:10

  Hvis Kasper ikke har lyst, vil jeg da gerne finde en ternet hat frem (not) og følges med digKh Anette der må bo lige ved siden af dig…agtigt

  Reply

 6. Nadia
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 10:19

  Generelt er jeg faktisk ret skeptisk over for Lidl.Fordi jeg har hørt de er nogle svin i udlandet (http://www.bt.dk/nyheder/lidl-vader-i-skandaler) og fordi de flere gange er blevet grebet i at sælge slik med vitaminer.Men jeg er fattig og på SU, så jeg er villig til at gradbøje mine principper, så længe jeg stadig kan blive fri for buræg og Aldi.Vicki: Øhm, som i at de har mange ting, der ikke er mad? For den slags elsker jeg godt nok. Kasper HADER at handle sammen med mig, fordi jeg bruger ÅR henne ved tilbudshylderne i Netto…Frk. Smed: Billige grøntsager kan vi li'!Sneglcille: Det er fandme billigt! Jeg ELSKER croissanter! Og jeg ved godt, det er lidt det ligesom som at sige "jeg elsker kattekillinger" (for hvem gør ikke det?), men altså… Jeg elsker dem højere end alle andre.Konen: Øhm der tror jeg, jeg springer over. Det lyder lidt for sødt?Anette: Hvad? Ternede hætter er den nyeste mode! Det ved alle ;)Lidl og jeg bor ret tæt på hinanden, så det kan godt passe :)

  Reply

 7. Cesilden
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 10:39

  De har god chokolade!Jeg bruger også altid 100 år på tilbudskasserne.. og jeg fandt engang et radiostyret ur i Lidl!

  Reply

 8. Hybel
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 16:31

  "…Jeg elsker dem højere end alle andre…."Ehm, betyder dét at du elsker dem højre end gravhunden og kæresten Kasper?!!

  Reply

 9. Nadia
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 16:33

  Cesilden: Okay, jeg gør det. Gider godt have chokolade nu.Hybel: Nejnej, det betyder bare at jeg elsker croissanter højere end I gør ;)

  Reply

 10. Carina
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 16:40

  Måske er det fordi, jeg har boet i Tyskland, men Lidl er fantastisk, når man får et germanofili-trip. Ud over de ting, der allerede er nævnt, kan jeg anbefale Milchbrötchen (som slet ikke er så sunde, som de lyder, men nogle rare, små søde brød – der også er nemme at tegne, tror jeg ;)). Derudover har de "Nougatpuder", som dybest set er Havrefras med nougatfyld. Og så selvfølgelig diverse tysk slik (som om ovenstående ikke gik i den kategori…)

  Reply

 11. understjernerne
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 19:06

  Ååååh Lidl… og klamme slikburgere som minder om tysklandsturene da jeg var barn… Hvad hedder de nu? Trolli?Jeg tør ikke tage i Lidl af den grund. Jeg kan ikke styre mig når jeg ser de burgere. Men jeg tror også de har mad. Og ting. Måske.

  Reply

 12. Anonymous
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 20:40

  Nu skal jeg jo ikke gøre mig klog… Men er slik med vitaminer ikke en god ting? :-D

  Reply

 13. Nadia
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 21:27

  Carina: Jeg er VIRKELIG IKKE til tysk slik – men tysk chokolade (uden nougat) skal nok kunne lokke mig ;)understjernerne: Jeg kastede engang op efter at have forgrebet mig på en solid pose af de der burgere. Jeg bliver helt dårlig, bare jeg tænker på, hvordan de lugter.Anonym: Nej. Hvis man ikke gider få sine vitaminer fra grøntsager, så bør man spise vitaminpiller.Man kan blive syg, hvis man får for meget af nogle typer vitaminer, så det er vigtigt man har styr på, hvad man spiser.Og så har det vist aldrig sendt gode signaler, at proppe et usundt produkt med vitaminer ;)

  Reply

 14. Nana
  torsdag 27. oktober, 2011 @ 22:31

  :D Nåååå, det er jer, der går og snuser rundt på underlig vis i diverse butikker ;)Ej… Jeg kender det. Er skeptisk, men samtidigt er det næsten nødvendigt at handle derinde, når det er så billigt. Egentlig har de jo også Kærgården og Fairtrade økologisk sukker. Og ørepinde :) Jeg plejer at tænke, at jeg køber kød (når det en sjælden gang sker), grøntsager og frugt andre steder, og så alle de underlige ting i Lidl. Det kan betale sig :)

  Reply

 15. Vicki
  fredag 28. oktober, 2011 @ 00:22

  Ja, de har alverdens ting, men de har altså også nogle produkter jeg simpelthen ikke kan spise (mere) De færdiglavede sandwiches er et no-go Nadia, så er du advaret! :DMen de har også nogen fantastiske ting! Hvert gang de har mexicansk uge, skal jeg ned og hamstre deres Æble/Lime/Kaktus juice, for den er sååååå god! :D Så ja som sagt, nyd skattejagten :)

  Reply

 16. katrine
  fredag 28. oktober, 2011 @ 00:25

  seee en lille, sød og smilende gravhund :) tak for en fin bloghttp://fuckyouverymuch.dk/post/11406391274/we-want-a-dog

  Reply

 17. Nadia
  fredag 28. oktober, 2011 @ 09:27

  Nana: Nu var jeg endelig derinde, og jeg var faktisk også lidt imponeret over deres udvalg. Og at der var så pænt.Men tror også jeg vil købe kød og grønt andre steder :)Vicki: Ok, dem holder jeg mig fra så ;)Katrine: Nuuiiii! Den er godt nok sød. Heldigt jeg snart skal på gravhundekennelbesøg, så jeg kan få stillet mine abstinenser ;)

  Reply

 18. Blå Solskin
  fredag 28. oktober, 2011 @ 10:32

  Jeg kan altså godt anbefale at købe stegeflæsk i lidl hvis du en dag overvejer at lave stegt flæsk med persílle sovs, det er faktisk en ok kvalitet (tænker at man måske ikke kan få stegeflæsk i dårlig kvalitet?).Hvor er det lige der er åbnet en lidl? Jeg savner den på Amagerbrogade…

  Reply

 19. Stinne
  fredag 28. oktober, 2011 @ 23:00

  vi køber altid cornflakes der – min mand der er religiøs omkring kellogs synes nu lidls (til 8kr) er bedre. Store affaldsposer, 'slik' til katten, tomatpure. Meeen så har de også verdens bedste kakao, billig cola light der næsten smager af cola, og alt for gode choko boller, smooties, kiks, cappucino is og andre forbudte ting ;-)

  Reply

 20. Nadia
  lørdag 29. oktober, 2011 @ 16:18

  Blå Solskin: Den er åbnet på Østerbro, så der er desværre nok lidt langt fra Amagerbrogade.Stinne: Jeg kan mærke, jeg får tur til en tur i Lidl lige nu. Kunne egentlig godt drikke lidt kakao…

  Reply

 21. Medic
  lørdag 29. oktober, 2011 @ 23:28

  Nadia du formår stadig at få et smil frem hos mig uanset hvilke af dine indlæg jeg læser.Jeg kunne godt forestille mig dig som en Dr. Watson type der smyger sig rundt i gangene for at investigate om Lidl nu er noget som du skal bruge tid på.En gravhund som Dr. Watson, det er altså et syn for guder og jeg sidder her og stor smiler af den ide :-)

  Reply

 22. Nadia
  lørdag 29. oktober, 2011 @ 23:30

  Du er altså sød :)(Selvom det selvfølgelig er Kasper, der skal være Dr. Watson – jeg vil være Sherlock. Men han må få piben ;)

  Reply

 23. Nana
  søndag 30. oktober, 2011 @ 09:30

  :) Super… Så kan du trygt bevæge dig derind en anden gang ;)De har god, mager, billig hytteost. Det er jo smart. Men underlig slik! Som er lidt slasket som i Tyskland. Bvadr… Nok ikke lige noget for en gravhund

  Reply

 24. Nadia
  søndag 30. oktober, 2011 @ 11:48

  Ja, jeg er heller ikke imponeret over deres slik… Var dernede i går (igen), fordi jeg fik lyst til sukker. Men altså… Kun en slags slik med salmiak!?! Tsk tsk!Og ja, deres tyske neonfarvede slik kan de få for sig selv ;)

  Reply

 25. C'est La Vie By G.
  onsdag 2. november, 2011 @ 20:15

  Hahahaha… jeg er helt færdig af grin! Du er så funny altså, og hvor fedt tegnet, at du bare hænger med hovedet nede i køledisken :) Åh Nadia, dine indlæg er den bedste medicin :D

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *