Skip to content

12 Comments

 1. Inge
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 22:01

  Sikke en masse fine bidrag. Jeg håber vinderen bliver fundet ved lodtrækning, for ellers har jeg da ikke en chance. Kunne du ikke overveje, at vi måtte købe et krus, hvis man nu ikke vinder? Be-be. Så er du min allerbedste ven – for a moment :-)

  Reply

 2. Inge
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 22:02

  Sikke en masse fine bidrag. Jeg håber vinderen bliver fundet ved lodtrækning, for ellers har jeg da ikke en chance. Kunne du ikke overveje, at vi måtte købe et krus, hvis man nu ikke vinder? Be-be. Så er du min allerbedste ven – for a moment :-)

  Reply

 3. Inge
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 22:03

  Gad vide om det hjælper, at sende den samme kommentar 2 gange? Jeg tvivler….

  Reply

 4. Stine K.A.
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 22:21

  Ih, der er simpelthen så mange fine bidrag. Nu har jeg også fået snøvlet mig sammen til at sende min tegning afsted, men hvis du ikke synes, du har modtaget noget fra en 'Stine K.A.', så kig gerne i spamfilteret (jeg taler af bitter erfaring, ahæm).

  Reply

 5. Leila Krak
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 22:57

  Hvilken adresse sender man billederne på, Nadia? Jeg er vidst en lidt uopmærksom læser, håber at du kan bærer over med mig. :I

  Reply

 6. Berit
  tirsdag 18. oktober, 2011 @ 23:27

  Er jeg med i de 29? Det håber jeg. Syns det er super-opmuntrende at du laver sådan en konkurrence. Se alt hvad du har fået sat gang i! Du er med til at skabe positiv værdi. Vuf vuf…

  Reply

 7. Malene Hald
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 08:09

  Woohoo! Græshoppebroen! Det vigtigste vartegn i Næver og omegn;)Er sikker på, at dit krus kunne blive årets julegavehit;)

  Reply

 8. Nadia
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 08:33

  Inge: Bare rolig, det bliver ved lodtrækning. Heldigvis. Jeg ville få svært ved at vælge.Jeg får endda en lille gravhund til at assistere mig i lodtrækningen!Stine K.A.: Den er skam modtaget :)Leila Krak: Mailadrassen kan ses lige her: https://lh3.googleusercontent.com/-39oqBd0i08U/TXC4lEzqCgI/AAAAAAAAASw/nPVQ5CuwZCA/s1600/Ny+email.JPGJeg har ikke skrevet den andre steder end kommentarfelterne, så du er skam tilgivet ;)Berit: Det er du i hvert fald! Jeg gemmer bare din tegning/collage til den sidste dag ;)Malene: Ja, den kan man kun elske! Den spreder sådan en hyggelig stemning. Jeg kunne dog bedre lide den, dengang den også var gul og orange.

  Reply

 9. Fru Buur Bækgaard
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 09:41

  Hahaha – hvor er det sjovt fundet på med ballon-gravhunden!:oD

  Reply

 10. Anonymous
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 13:18

  Er helt vild med ballon-gravhunden, den er fantastisk!!!

  Reply

 11. Dorthe
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 18:20

  Hvor er der mange søde og sjove billeder af forskellige gravhunde.

  Reply

 12. Nadia
  onsdag 19. oktober, 2011 @ 18:35

  Fru Buur Bækgaard og anonym: Jeg synes også ballongravhunden er ret fed! Det er ret gennemført, at den også har fået øjne og alt muligt.Dorthe: Ja, de er så fine! Og jeg som var bekymret for, at ingen ville gide at deltage…

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *