Skip to content

20 Comments

 1. Stine K. A.
  mandag 3. oktober, 2011 @ 16:53

  Nårh, hvor sødt! Er helt vild med det nederste krammebillede <3 (:

  Reply

 2. Piskeriset
  mandag 3. oktober, 2011 @ 16:59

  Nej hvor er den meganuttet!! ♥ ♥

  Reply

 3. Berit Jørgensen
  mandag 3. oktober, 2011 @ 17:02

  Hvor stort! At have en fan som sender dig en hjemmehæklet hund… Tillykke med det. Dine tegninger og dit univers er fantastiske. Tak for at du deler det med os.Hilsen Berit

  Reply

 4. Nadia
  mandag 3. oktober, 2011 @ 17:19

  Stine K.A: Jamen den bamse er altså lige til at kramme!Piskeriset: Dét synes jeg også!Berit Jørgensen: Ja, jeg synes også det er helt vildt! Det er SÅ sødt af hende!Selv tak – tak fordi du tager dig tid til at kommentere. Det gør min dag så meget sjovere :)

  Reply

 5. Beam
  mandag 3. oktober, 2011 @ 18:03

  Nuij. Sød læser og sød tegning!

  Reply

 6. Inge
  mandag 3. oktober, 2011 @ 18:09

  Kære Nadia,Lad mig sige det igen – tusinde tak for din skønne blog. Jeg elsker din humor og selvironi :-) Glæder mig til at følge med i dit gøren og laden fremover.

  Reply

 7. Trine
  mandag 3. oktober, 2011 @ 18:27

  NAIIII! Jeg er ved at hækle en til dig. fik en ny opskriftsbog i fredags med den sødeste gravhund og tænkte straks på dig! ALTSÅ! Men hvor er den bare fin!

  Reply

 8. bitten
  mandag 3. oktober, 2011 @ 18:46

  Neeej, den er så SØD! Og lang :DDer findes et hav af dejlige mennesker derude i blogland!

  Reply

 9. LittleSunshine
  mandag 3. oktober, 2011 @ 19:00

  I'm in love… Sådan en ville fyr vil jeg også have! Han kan putte til min hamster…

  Reply

 10. Uden Relevans
  mandag 3. oktober, 2011 @ 20:24

  kreakragerne slår tilbage :)

  Reply

 11. Nadia
  mandag 3. oktober, 2011 @ 21:53

  Beam: Ja, hun er SÅ sød! Tegning kan slet ikke matche hendes søde gravhund :)Inge: Jamen selvtak Inge – tak for ros, tak for din fine gave, tak fordi du er så sød og har brugt al den tid på mig :)Trine: Hva'!?! Seriøst? Årh du er da for sød!bitten: Ja :D Meget! Det er helt overraskende, hvor søde folk der findes :)LittleSunshine: Jeg er også meget glad for min! Men tror du så ikke den bliver spist af hamsteren?Uden Relevans: Det lyder så negativt, når du skriver det på den måde… Den er jo sindssygt sød! Så ingen "kreakrager" her ;)

  Reply

 12. Louise
  mandag 3. oktober, 2011 @ 22:37

  Årh, den er jo helt perfekt :)Og ja Nadia, tak for den fineste blog. Selvom jeg har en række blogs tilføjet min Bloglovin, er det altid din jeg tjekker først.

  Reply

 13. Tante blaa
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 12:36

  Hver gang jeg har set noget med en gravhund på eller formet som gravhund, har jeg overvejet at købe det til dig, men jeg troede faktisk du modtog læsevis af den slags.. Den hund er totalt fin! Respekt her fra en anden hækle-dame. :)

  Reply

 14. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 13:32

  Louise: Ja, den er så fin, så fin! Selvtak – jeg bliver så glad, når jeg får så søde kommentarer :)Tante Blaa: Ja, den er virkelig pænt lavet. Ingen huller eller noget, som der ville være hvis jeg skulle strikke noget (jeg kan slet ikke hækle…).Nej, det er den eneste gave jeg nogensinde har fået i forbindelse med min blog, så jeg synes den er noget helt særligt. Men det er nok også meget godt, det ikke bare vælter ind med gravhundegaver – der er grænser for, hvor meget jeg synes, jeg kan tillade mig at have stående, uden det virker sådan lidt gammelkone-skørt ;)

  Reply

 15. Fie
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 15:54

  I forlængelse af din sidste kommentar må jeg jo nok indrømme, at jeg har overvejet at strikke en hunde-hat til dig når nu det er blevet efterår, men jeg skal nok lade være, hvis der er risiko for gammelkone-skørhed.

  Reply

 16. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 15:58

  Åh Kasper ville mobbe mig så groft, hver gang jeg tog den på, men jeg bliver simpelthen nødt til at spørge: Hvordan ser sådan en ud? Har den ører?

  Reply

 17. Fie
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 18:06

  Jeg havde tænkt mig at strikke en variation over denne hue http://twitpic.com/6vk47z

  Reply

 18. C'est La Vie By G.
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 18:29

  Hvor er det fantastisk ;) Det er da bare den dejligste overraskelse!!!

  Reply

 19. Fie
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 19:17

  Faktisk tror jeg, at en forstørret djævlehue med ører er meget mere dig. Jeg kan lige se det for mig.

  Reply

 20. Nadia
  onsdag 5. oktober, 2011 @ 22:22

  Øhm… Ja… Omkring de der huer Fie, så fornemmer jeg vi er ude i noget lidt mere konservativt for mit vedkommende. Men jeg er stensikker på, at djævlehuen ville klæde dig godt! Og man skal jo ikke give så gode gaver væk, hvis man kan beholde dem selv, vel?Gitte: Ja, i hvert fald så overraskende som det bliver, når man selv har lavet madpakken ;) Men det var jo engang i fortiden. Længe siden. Jeg er jo ikke længere den Nadia, jeg var dengang.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *