Skip to content

8 Comments

 1. C'est La Vie By G.
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 07:58

  Igen fik du mig til at starte dagen med at sidde her og grine højt ;) Dejlig dag til dig!

  Reply

 2. Marianne
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 08:51

  Ha ha ha! Hvor er du bare god! Elsker dine tegninger – det er en god måde at starte dagen på! :-)

  Reply

 3. Lene
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 08:54

  Kan kun lægge mig op af de andres kommentarer, og så synes jeg du er et frisk pust blandt de hellige, som køber den ene selvhjælpsbog efter den anden ;-)

  Reply

 4. Anonymous
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 08:59

  <3 farmaci <3 Herlige tegninger, som altid :) Fortsat god speciale-dag!/Christina

  Reply

 5. Janne
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 10:01

  Goddag jag hittade din blogg via Rejens blogg. Min flickvän kommer från Danmark men kom till Sverige när hon var 6 år så hon pratar bäst Svenska. Hon kommer från Horsens (Braedstrup). Vilken jättefin blogg du har. Välkommen att besöka min lilla blogg där vi visar bilder nyheter och allt annat. / Janne

  Reply

 6. Den lille sorte bog
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 11:02

  Vi kan så fantastisk mange ting, som er helt vidunderlige. Elsker også medicin. Den slags der hjælper på tømmermands-hovedpine, den slags der hjælper min mors kræft i ikke at komme igen, den slags der reddede min kusine fra at dø af leukemi, den slags der giver min fætter mulighed for at leve et normalt liv med skizoreni. Elsker virkelig at vi kan udføre mirakler af den slags. Og elsker at kunne være totalt helse-agtig (uden selvhjælpsbøger) når jeg nægter at tage hormoner. Jeg håber virkelig du sælger din sjæl og dit hjerte til medicinalindustrien og opfinder nogle flere mirakler. Dem kan vi ikke få nok af.

  Reply

 7. Line L
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 13:02

  Hvor er du skøn! Jeg har aldrig kommenteret før, men læser med næsten hver dag. Jeg er læge, og helt på linje med din fascination. Det er virkelig fantastisk, hvad vi kan. Men så er der også de dage, hvor man sidder overfor patienter (kroniske smerter, kroniske depressioner, terminale cancerpatienter etc), man ikke kan hjælpe. Så falder det hele ligesom til jorden igen, og jeg overvejer tit, om jeg burde tro lidt mere på Gud, helsekost, eller hvad ved jeg.. Bare for at kunne gøre et eller andet?Men lav endelig noget mere forskning, for hold op hvor er der stadig mange ting, vi ikke kan!

  Reply

 8. Nadia
  torsdag 6. oktober, 2011 @ 22:29

  Gitte: Det er jeg glad for at høre – jeg håber også du havde en god dag!Marianne: Årh tak :) Jeg synes også det er blevet en meget hyggelig daglig begivenhed ;)Lene: Ha! Ja, der er jeg ikke rigtig nået til endnu!Christina: I lige måde – og ja, mere farmaci-kærlighed til alle!Janne: Jo tak. Hils i Sverige.Den lille sorte bog: Ja, det er godt man frit kan vælge, hvilke typer medicin man tager – især hvis det er typen, der ikke rigtig er til for at kurere noget ;)Line L: Jeg er glad for, det ikke er mig der skal stå ansigt til ansigt med patienterne. Forfærdeligt når man ingenting kan gøre.Hvis forskningen vil have mig, så hjælper jeg gerne til!

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *