Skip to content

17 Comments

 1. C'est La Vie By G.
  søndag 2. oktober, 2011 @ 10:43

  Haha det er jeg sikker på du er, og med den fedeste humor også :)Jeg gentager lige mig selv; men jeg elsker dine indlæg og din humor!!! Så underholdende at læse :)Dejlig søndag!/Gitte

  Reply

 2. Nadia
  søndag 2. oktober, 2011 @ 13:44

  Jeg håber Kasper er enig ;)Jeg bliver heller aldrig træt af at læse så søde kommentarer, så tak igen! Du fortsætter bare ;)(I dag er der hovedrengøring af lejligheden, så det er rart at få løftet humøret lidt)Jeg håber også du får en rigtig god søndag!

  Reply

 3. EKS...
  søndag 2. oktober, 2011 @ 17:42

  Sazzy snacky… hmm ja, det fatter jeg da overhovedet slet ikke…

  Reply

 4. Nadia
  søndag 2. oktober, 2011 @ 19:59

  Han er kræsen. Det er det, der er galt. Jeg er helt sikker.

  Reply

 5. Sara
  søndag 2. oktober, 2011 @ 20:39

  Jeg synes faktisk at det er en lille smule synd for Kasper. Men på den anden side har han jo selv valgt dig…

  Reply

 6. Kasper
  søndag 2. oktober, 2011 @ 20:43

  Jeg holder med Kasper!

  Reply

 7. Nadia
  søndag 2. oktober, 2011 @ 20:45

  Sara: Synd for ham at han skal gøre så meget for mig, eller synd for ham at jeg gerne ville kalde ham Snacky?Og jep, han har helt selv valgt mig, så det må være en del af pakken.Kasper: På en eller anden måde virker det ikke så overraskende ;)Han klarer det nok. Ellers må han jo finde på noget lige så grimt at kalde mig ;)

  Reply

 8. Sif
  mandag 3. oktober, 2011 @ 16:28

  Jeg synes faktisk Snacky er et ret awesome navn. Alene lyden. Det lyder næsten som flæskesvær der knaser. Og det er vel altid godt?

  Reply

 9. Nadia
  mandag 3. oktober, 2011 @ 17:15

  Jeg kan heller ikke se problemet. Jeg synes det er en smart måde at opdatere udtrykket "jeg synes du er lidt af en godte" på.

  Reply

 10. Cecilie
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 07:58

  Ej seriøst, ELSKER din blog! Du er min daglige "godbid" (hvis vi skal holde os i passende termer) – bliver i SÅ godt humør af den!!Og Snacky er da det fedeste navn (omend min kæreste nok også ville nedlægge veto, heh!)

  Reply

 11. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 13:29

  Cecilie, du har også lige gjort min dag så meget bedre! Tak!Kærester er så sarte… Jeg synes bare Kasper skal være glad for, jeg ikke kalder ham Snullermus eller Sukkergodte.

  Reply

 12. Tokendumbguy
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 15:19

  Jeg kender problemet. Min kæreste begyndte at kalde mig "bassemand". Jeg forklarede hende, at det ikke rigtigt passede med det billede jeg ønskede at have af mig selv. Derefter begyndte jeg at kalde hende "Pølse". Så gik det heldigvis i sig selv igen.

  Reply

 13. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 16:33

  Pølse!? Den er også ond… Jeg håber ikke Kasper læser med her.

  Reply

 14. tokendumbguy
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 16:56

  Hun viste sig så også fra sin lidt hidsige side, da jeg kaldte hende det første gang. Så jeg prøvede at bløde det lidt op ved at kalde hende "min lille cocktailpølse". Dog fangende hun stadig min pointe omkring hvad man skal kalde sin kæreste og hvad man ikke skal.Dog var det værste ved hele Bassemand-affæren, at mine venner nåede at få det opsnappet. Det dukker stadig op i ny og næ.

  Reply

 15. Nadia
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 17:10

  Ha! Det er altså lidt sjovt!Så må du jo leve med det alligevel ;)

  Reply

 16. Tokendumbguy
  tirsdag 4. oktober, 2011 @ 17:23

  Og således forfejlede min lidelseshistorie fuldstændigt, da den prøvede at gøre det klart, hvad det dog er du gør ved din stakkels kæreste.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *